Verir
Vermez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet, güvensizlik bir ilişkiye zarar verebilir. Güvensizlik, ilişkinin temelini oluşturan güveni zedeleyebilir. Güvensizlik, kıskançlık, şüphe ve şüphe gibi olumsuz duygulara yol açabilir. Bu duygular, çiftler arasında çatışmalara ve tartışmalara neden olabilir. Güvensizlik, ilişkiyi daha zorlaştırabilir ve hatta ilişkiyi sona erdirebilir. Güvensizlik, geçmiş deneyimler, travmalar veya kişilik özellikleri gibi çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir. Güvensiz hissediyorsanız, partnerinizle konuşmak önemlidir. Partnerinizle güvensizliğiniz hakkında konuşarak, güvensizlikle başa çıkmanıza ve ilişkinizi güçlendirmenize yardımcı olabilir. Güvensizlik, bir ilişkide ciddi bir sorun olabilir. Ancak, güvensizlikle başa çıkmak ve ilişkinizi güçlendirmek mümkündür.
Cevap
14Cevap
verir kesinlikle. Kıskanmalar başlar içine kurt düşer filan
Aynen öyle zaten güvensizlik varsa bir ilişkide muhtemelen o ilişkide şüphede vardır. Eğer yeteri kadar güven yok ise bir ilişkide o ilişki bir müddet sonra biter fazla ilerlemez hatt yıpratır...
Zarar vermez direk bitirir :D Gram güvensizliğin varsa saniye düşünme :D
Aynen öyle. Zaten güvensizlik varsa bir ilişkide o ilişki eninde sonunda bitmeye mahkumdur. Bana güveni olmayan biri ile devam etmem açıkçası. Aynı şekilde benim ona güvenim yoksa devam etmem..
İlişkide karşılıklı bir güven yoksa evet baya zarar verir.
Verebilme ihtimali var
O iliski yıkılır net
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim. Güven olmayan bir ilişki her zaman bitmeye yakındır. Kişilerin kendine olan güveni çok az bir seviyede ise üzgünüm ama bir tık o ilişkiye zarar gelir diye düşünüyorum.
👍🎈
Zarar vermek az kalır, bitirir.
Aynen maalesef zamanla ilişkiyi yıpratır zarar verir ve sonunda tamamen ilişkiyi bitirir. O yüzden eğer güvensizlik var ise bence o ilişkiye bir son vermek lazım diye düşünüyorum ben devam ettirmenin bir anlamı yok..
güven yoksa ilişki olması sacma
Aynen bir ilişkide eğer yeteri kadar güven yok ise o ilişki eninde sonuna bitmeye mahkumdur. Yani güvensizlik var ise ve bile bile bunu ilişkide devam ediyorlarsa bence bir süre sonra zarar görmeye başlarlar..
Aynen öyle. Devam ediyorsa zaten takıntıdir o
evet, güvensizlik ilişkiye zarar verir.
Güven yoksa ilişki değildir o
Verebilir
Güven olmayan yerde huzur olmaz.
Aynen direk başlamadan bitmesine da sebep olur
Anasını bile ağlatır.
Evet fazlasıyla veriyor.
Bu soruya vermez diyen çıkmaz bence
Verir hatta içinden bile geçer
Vermez
Mutlaka verir evet