Mahkumdur
Değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bir ilişkide güvensizlik varsa, o ilişki bitmeye mahkum değildir. Ancak, güvensizlik, bir ilişkiyi ciddi şekilde zedeleyebilecek bir faktördür. Güvensizlik, şüphelere, kıskançlığa ve kontrol davranışlarına yol açabilir. Bu davranışlar, ilişkide çatışmalara ve sonunda ayrılığa yol açabilir. Güvensizlikle başa çıkmanın birkaç yolu vardır. Birincisi, güvensizliğin nedenini belirlemek gerekir. Güvensizlik, geçmiş ilişkilerden, travmalardan veya kişisel deneyimlerden kaynaklanıyor olabilir. Nedenini belirledikten sonra, güvensizlikle başa çıkmak için adımlar atılabilir. Güvensizlik, bir ilişkiyi ciddi şekilde zedeleyebilecek bir faktördür. Ancak, güvensizlikle başa çıkmak için adımlar atarak, ilişkinizi güçlendirebilir ve güvensizlikle başa çıkabilirsiniz.
Cevap
9Cevap
Evet mahkûmdur eninde sonunda biter...
Aynen öyle katılıyorum size. Bir ilişkide güven çok önemli. Eğer o güven yoksa bir ilişkide o ilişki birgün ne yazık ki çok istemesek bile biter. Güvenin olmadığı bir yerde aşk olmaz bence..
Evet mahkumdur.. Güvenin olmadığı hiçbir ilişki yürümez..
Aynen öyle katılıyorum. Bir ilişkide güven çok önemli. Eğer yeterince güven yoksa o ilişki birgün ne yazık ki bitmeye mahkumdur diye düşünüyorum ben..
Kesinlikle öyle.. İlişkiyi ayakta tutan etkenlerden biri güvendir..
Güvenin olmadığı bir yerde aşk, sevgi ve samimiyet zaten yoktur tabi ki bitmeye mahkumdur..
Evet, güven ilişkide en sağlam olması gereken noktalardan biri.
Aynen öyle kesinlikle katılıyorum. Bir ilişkide güven çok çok önemli. Eğer kişilerin kendine güveni yok ise üzgünüm ama o ilişki birgün bitmeye mahkum...
Güven yoksa zaten bitmiştir kavga gürültü ile yurume
Aynen öyle. Güven en önemli şeydir bir ilişkide. Eğer kişilerin kendine olan güveni çok az ise ne yazık ki o ilişki çok fazla ilerlemez ve bir noktadan sonra ne yazık ki biter diye düşünüyorum ben...
Doğru düşünüyosun guven yoksa zaten bitmiştir bak su var ama evet hatırımız olabilir bu genelikle hepimiz yapıyoruz biriyle konusuyosun hemen gecmisini araştırıyosun ya hepimizin hataları vardır geçmişte yaşadığımız ben suna inanmışım hayatıma birini aliyosam derimki bak geçmişin beni ilgilendirmez benim kide senin duandan sonrası beni ve seni ilgilendirir bilmiyorum. belki yanlisim geçmişteki hatalarimiz sevgilinizle veya eşimizle ilk kavgada tokat gibi yüzüne carpmayla biyor ben benim sevgilim olduğun andan itibariyle olanlar beni ilgilendiri yani 0 tertemiz ilk başlamış gibi
Çoğu kişi güvensizliği ve kıskançlığı birbirine karıştırıyor. O yüzden devam ediyor gördüğüm kadarıyla.
Bitmedi ya 9 yıl oldu hala bı sekilde devam ediyor çok da mutluyuz eğleniyoruz arada krizler tutsa da idare ediyoruz 😄
Güvenin olmadığı her ilişki bitmeye mahkûmdur
Güven ilişkide risk ve palavradır olmasına gerek yoktur
Anında biter. Zaten sık sık tartışma olur o ilişkide..
Toksikliğe döner, ondan sonra da ortada ilişki falan kalmaz zaten.
Güven her şeyin başıdır
Aynen öyle güven herşeyin başıdır. Eğer kişilerin kendine güveni tam ise o ilişki uzun yıllar sorunsuz bir şekilde ilerler. Ama güven yok ise üzgünüm o ilişki bir müddet sonra bitmeyen mahkum...
Güven sorunu yaşarsam ve çözemezsem direkt bitiririm
güven ve sadakat yoksa sevgiyi neyleyim ben?
Güven olmayan yerde sevgi aşk olmaz
Güvensizlik girerse ben çıkarım
Güven yoksa ilişkinin de anlamı yoktur.
Evet güvensizlik bitiri
Maalesef uzasa da evet
Biter
evet..
Evet
Hangi taraf guvensiz olan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?