Sizce ne yapmalıyım tüm delilleri ortaya sunayım mı?

İyi geceler arkadaşlar size geçen sorumda da belirtmiştim kurumsal bir firmada müdür yardımcısı pozisyonunda çalışıyorum ve işyerinde huzursuzluklarım var diye bugün ki olan gelişmeden haberdar edeceğim sizi ve bana yardımcı olmanızı istiyorum. Benim hakkımı yiyip şube müdürü olan ilkokul mezunu bir Kadının evli olan bölge müdürümüz ile ilişkisi var ve delillerde elimde mevcut onun instagramı bende vardı ve bütün aşk mesajlarını ne olur ne olmaz diye ss almıştım biz şubede 4 kız çalışıyoruz bugün izinli olmama rağmen beni şubeye çağırdılar. Ve gittim bölge müdürümüz de oradaydı bana kızlara müdür ile ilişkimiz olduğunu söylemişsin niye bize iftira atıyorsun vs vs diğer kızlarda kendileri ilişkileri olduğunu iddia edip dedikodularını yapıyorlardı sırf onları işten çıkarmasınlar diye benim üzerime oynuyorlar bende sadece ben söylemiyorum bu kızlarda siziin arkanızdan konuşuyor deyip çıktım işin içinden beni sözlümle tehdit ediyorlar önceden peşimde bir psikopat vardı eski sevgilimdi onu söyleriz kiminle nişanlandığına şaşırır diyorlar ben sözlüme bahsetmiştim zaten o kişiden ve şu an beni rahatsız etmiyor bugün benim yanımda eski sevgilimi arıyor ve seni çok özlemiş hep gel rahatsız et buraya olur mu diiyor müdür ben orada kendimi zor tuttum ssleri annesine ve bölge müdürünün eşine atmamak için sizce kötü bir şey yapmaya kalkışırlarsa sslerin hepsini atmalımıyım ikisininde ailesine kadın evlenip ayrılmış adam evli ve çok güzel karısı çocukları var yaptıkları çok iyiymiş gibi bide biz öyle bişey yapmıyoruz diyorlar.

Güncellemeler
+1 yıl
Bide bölge müdürü şirketin damadı oluyor yedikleri b*ku görmüyorlar neymiş ben iftira atıyormuşum
Güncellemeler
+1 yıl
Zaten 1 buçuk ay sonra çıkacaktım işten evleneceğim o yüzden yani 1 buçuk ay daha çalışmam gerekiyor masraflarım için yoksa ben zaten bu pis insanlarla çalışmak istemiyorum
Sizce ne yapmalıyım tüm delilleri ortaya sunayım mı?