Elimdeki kanıtlar ne kadar ise yarar?

İş yerinde çalıştığım benden 30-35 yaş büyük olan adam bundan yaklaşık 2-3 ay önce ismimle başlayan bir sarkinin sözlerini attı, beklemedigim için gülme emojisi attım geçtim. "sensiz yarim hissediyorum kendimi"
"bana mesafelisin üzülürüm böyle olunca"
Sürekli küs müyüz mesajları işyerinde ters davrandığımda çıkınca bana neden ters davranmamı sağladığının raporunu verirdi
Bir işi öğrenmek istediğimde "baş başa kalırsak ya da boş kaldıkça bakalım" demişti. Bu sözlerde ilk zamanlar umursamadım, beklemiyordum çünkü benden 30 yaş kadar büyük ama son zamanlarda tartıştıktan sonra kendisini haksız bulup üstüme kapıyı kapatıp konuşmaya çalışıp saçımı okşadı geri çekildim tabiki kimse yoktu kimse görmedi dokunduğunu kamera da yok kapıyı kapattığına dair şahidim var ama dokunduguna dair kanıtım yok. Bu mesajlarla sözlü taciz olduğunu savunabilir miyim çünkü ben yazdıkları, diğer iş arkadaslarina davranışları arasındaki farka bakınca başka bir sebep göremiyorum. Kendisiyle yüzleştim pişman olduğunu ve art niyeti olmadığını söylese dahi ben bunun garantisini veremem ilk zamanlar umursamadım ama dokunmaya başlaması kapı kapatmasıyla mesajları birlestirdigimde bu sonuca vardım ve beni saf yerine koydu bu şekilde davrandı bunuda kendime yediremiyorum sizce ne yapmalıyım?
Elimdeki kanıtlar ne kadar ise yarar?