Somut delil ne demek? Nasıl ispatlanır ne ceza alırım? Lütfen yardım lütfen çok önemli̇?

Ben İstanbul da ikamet etmekteyim, ankaradan bir bayan telefon numaramı vererek tehdit edildiğini söylüyor. X kişisi ile 3 yıllık bir birlikteliği olduğunu ve kadını tehdit ettiğini beyan ediyor. X kişisinin de telefon numarasını benim telefon numaram diye veriyor. Fakat ifadesinde aynen şöyle yazıyor '' mesajları sildim ''. ama facebook dökümanları vardır. Facebook dökümanlarını yani çıktısını görmedim. Benm facebookumdan X kişisi atmış olabilir çünkü ben emlakcıyım günde binlerce insana veriyorum telefonumu mecbur. Ha birde facebook profil görüntümü almış. Numaramı yazan herkes de cıkıyor zaten o Karşımda ki kişi aslın da eski sevgilisinden şikayetci ama benim numara mı falan veriyor ve bu bir bayan, bende bayanım Ne yapmam gerek, somut delil ne demek. nasıl ispatlanır ne ceza alırım? HA BİRDE BEN HİÇ ANKARAYA GİTMEDİM KADINI GORMEDİM DİĞER ŞİKAYET EDİLEN KİŞİLERİ DE BİLMEM ETMEM
Güncellemeler
+1 yıl
Ben İstanbul da ikamet etmekteyim, ankaradan bir bayan telefon numaramı vererek tehdit edildiğini söylüyor. X kişisi ile 3 yıllık bir birlikteliği olduğunu ve kadını tehdit ettiğini beyan ediyor. X kişisinin de telefon numarasını benim telefon numaram diye veriyor. Fakat ifadesinde aynen şöyle yazıyor '' mesajları sildim ''. ama facebook dökümanları vardır. Facebook dökümanlarını yani çıktısını görmedim. Benm facebookumdan X kişisi atmış olabilir çünkü ben emlakcıyım günde binlerce insana veriyo
Somut delil ne demek? Nasıl ispatlanır ne ceza alırım? Lütfen yardım lütfen çok önemli̇?