Güncellemeler
+1 yıl
Evlenelim demedim ama durumu konuştum ve açıklama yapmadan artık görüşmeyelim dedi. Hayırlısı olsun.
2 aydır görüşüyoruz ama eski ilgisini hissedemiyorum. Durup dururken ayrılalım da diyemiyorum. Ona evlenelim desem kendisi daha çok mu ilgilenir yoksa bitirir mi?
Her iki durum da kabulüm, amacım arada kalmamak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hiç öpüyor mu sarılıyor mu sana veya seni düşünüyor mu?
Uzak mesafe
Bu kötü işte hemen hemen 3 4 gün araşmalısınız ne kadar araşma oluyor
Eskiden her gün arardı ama her şey gibi o da azaldı.
Peki sen araşalım diyor musun dediğinde ne diyor?
Müsait olduğunda arıyor.
Ben söylediğimde
Erkekler kendini seveni asla sevmez bunu unutma onu sevmeyi özlemeyi kesmelisin. Sil at çok kolay olmasa da sil at.
Birkaç gündür düşünüyorum ve bugün öğleden sonra uygulamaya koydum. Sıradan insanlar gibi davranacağım ona, böylece kalbimi de alıştırırım.
Öyle yap balım daha gençsin Allah kısmetini bir yerde bekletiyordur. Youtubeda alina azim diye kanal var çok güzel bilgiler ve veya tuna tüner diye bir kel abi var onların videolarını izle
Gerçekten değerimizi bilen ve bizim de değerimizi bilecek insanlarla karşılaştırsın Allah. Şu an kalbim acıyor ama zaman veriyorum, eski haline dönerse döner dönmezse ben bir şey kaybetmeyeceğimden ve yaralarımın iyileşeceğinden eminim. Bu kanalları da muhakkak izleyeceğim ❤️
*bizim de değerini bileceğimiz demek istemiştim
Valla bebeğim önce sen kendine değer ver gerisi gelir dertleşmek istersen Instagram adresimi verebilirim insanız bizim beşeerden insanlığa yükselmemiz Allah bizi sınayacak bu böyle
Şimdiye kadar iyiydim, kendimi hep telkin ediyordum. Üzülmemeye çalışıyordum ama son yazdığın mesajı görünce kendimi tutamadım. Gözyaşlarıma hakim olamıyorum, lavaboya gidip ağladım ama durduramıyorum. Allahım kalbimizle sınama bizi
o nasıl bir tezatlık ayrılmak veya evlilik :)
Arada kalıp sürekli seviyor mu sevmiyor mu diye düşünmek beni çok yoruyor. Ayrılırsak üzülürüm ama zamanla sararım yaralarımı.
ayrıl o zaman ama bence senin psikolojin bozuk birazcık
Sorumu okudunuz mu?
evet bence bu tezatlık saçma
Arada bırakmak saçma değil mi?
Hayırlısı kanka Allah büyük
Eyvallah, hayırlısı
Daha doğru düzgün tanışmadan , varılan yargıya bak.
Böyle saçma şey olur mu?
E ama eskisi gibi davranmıyor, ne yapayım? Ben ömrüm boyunca ilgi ve sevgi mi dileneceğim?
2 ay oldukça kısa bir süre.
Birbirinizi tanımıyorsunuz diyorum.
Tanımıyoruz ama artık gün içinde aramıyor, sormuyor, beni merak etmiyor. Yanlış anlamayın, ilgi manyağı biri değilim ama insan sevildiğinden emin olmak istiyor.
cinsellik yasadıysanız bence evlenın ama yoksa karar senın bomlek degıstırır gıbı yapmasın
Elini tutmaktan başka hiçbir şey yapmadım.
yani cinsel beraberliğiniz yok yani peki bunu konustunuzmu seks sorunu
2 ayda neden konuşalım ki böyle bir şey?
genelde 20 li ve 30 gecmeyen erkek hemen evlılıge gıremez hayatı yasama bakar tabıkı hepsı farklı
Anladım... İkimiz de 30'un üzerindeyiz. Evlenelim dediği için biz görüşmeye başlamıştık ama şu an bu soruyu sormaktaki niyetim hemen evlenmek değil tabii. Sadece baştaki gibi düşünüyor mu yoksa ilgisini kaybetti de bunu bana söyleyemiyor mu anlamak istiyorum.
ozaman 2 sevgili arayışındadır seni erteliyordur
Hadi yaa? O zaman hiç bekletmeden yapmalıyım bu konuşmayı.
Daha yeni iliski 1 yılı aldatin sonuca bakin
Ben bu duruma bir yıl dayanabilir miyim bilmiyorum. Sadece kalbimin çok acıdığını hissediyorum.
Asil baglanmak sevgi saygı o zaten
Anlayamadım. Kalbin acısa da sabret mi demek istediniz?
Valla evlenelim desem ben hic dusunmen evet derimki
Bilmiyorum, sadece çok arada kaldım. Allahım doğruyu göstersin bana
her şey kismet ya olur ya biter zorla güzellik olmaz
Zorlamayalım, aynen öyle.
Senin gönlün ask kime kapildiysan ona yuru
Siz ne kadar pozitif bir insansınız :(
Aynen hic negatif olamam tanisalim
Normalde ben de pozitifim ama şu an olamıyorum. Düşünceler beynimi kemiriyor.
Yazın ozelden konusalim dertlesiriz
evlenelim de ayrılın mis gibi
Ne istiyorsa kabulüm ama böyle arada olmuyor.
ya kal ya da git ama acabada bırakma
Kesinlikle öyle, bu durum beni çok yoruyor.
bundan kurtulmanın güzel bir yolunu bulmuşssun ama başka yolları da var biraz uzak tut kendinden
Başka şehirlerde yeterince uzağız zaten. Ne yapayım peki? Ben de arayıp sormasam mı?
yani kısa bir süre değerini bilmesini sağla
evlenelim demek seni evlilik arzısı olarak düşünmesini saplar
Kendisi baştan ilk gördüğüm anda eşim olmanı istemiştim dedi. En azından bu sözü üzerinden hala böyle düşünüyorsan bir şeyler yap desem? Yapmıyorsa düşünmüyordur değil mi?
yani düşünmüyordur ama iişkiye başlarken ve su anki düşünceleri değişmiş olabilir
Sorayım en iyisi. Her gün kahrolacağıma bir defa üzüleyim daha iyi. Teşekkür ederim yardımız için.
rica ederim ben bişi yapmadım sen yaptın
Sanırım bir şeyi akşam yapacağım :(
hangi bir şey
Bu konuşmayı yapacağım ya, ne olursa olacak işte.
hadi bakalım hayırlısı olsun snn için karar ne olursa olsun
Amin, teşekkür ederim.
Soyle ne kadar ciddi olduğunu belli eder
Başta evlenelim dedi ama yine arada bırakmaz beni değil mi?
Sor ona göre anlarsin ne olursa olsun tam güvenme
Haklısınız, teşekkür ederim.
Ne demek. Aklına takılan olursa söyleye bilirsin
Olur tabii ki
Takip eder yazarsın tabi istersen
direk söyle.
Ne tepki verir peki?
ya çok kısa arkadaşlığınız yeni yani şaşırır diye tahmin ediyorum ama enzazından evlilikle ilgili düşüncesini öğrenmiş olursun.
Kendisi baştan evlenmek istediğini söylediği için ben ikna oldum evliliğe. Şimdi bu düşüncesi değiştiyse bilmek istiyorum, arada kalmak üzüyor beni.
Bitirir
Hayırlısı.
Hemen evlenmek istemiyorum ki tepkisini öğrenmek istiyorum.
Tahminim dogruymus
Benim canım sağ olsun
Orasi oyle
Bir şey sorucam, aradan bir gün geçmeden neden mesaj attı?
1 gun gecmeli miydi?
Yani bir gün bile geçmedi, neden yazdı?
Ne yazdi