Zaten daha önceden aldatmıştım bedensel olarak biliyordu daha çok şeyimi görmüştü eski sevgilimle konuşmalarımı da gördü atmıştım kaçmak istesem kaçırır mısın gibi en son da üstüne tartıştığımızda işte yazdığım gibi eski sevgilimle evleneceğim hemen seni mi sevicem sevmiyorum dedim banane dedi yazma deyip engelledi işte sonra aradan 2 saat geçti yazdı son sözün bu mu diye bu yaptıklarını unutturursan sevgini gösterirsen her şeye varım seninle dedi amacı ne yazmasında tekrar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Sen aldattın da seni bırakmadıysa hala o adam amacını tahmin etmemiz mümkün değil çünkü değişik bir karakter pek benim bildiğim erkek profiline uymuyor. O yüzden ne desek boş. Lakin bu adamın amacını kafana takma hadi ordan et adam sen tasmayı salana kadar kovsan da sövsen de gidemez rahat ol. 😎
08 Yorumla- +1 yıl
Ben de geri. _zekalı yazmıştım "canım" diye düzeltmeşti jskqiwkcj
- +1 yıl
Evet ya
Soran+1 yılMantığının içine edeyim yüzük yaptırdı üç yerine ismimi kazıttı dövme yaptırdı milyarlar harcadı evrak aldık bana bir kere dokunması bir senedir aynen amacı şey slaak ya😂😂❤️❤️
Soran+1 yılO kalp de yanlış gitmiş sizin gibilere kalbi bırak bokumj vermem
- +1 yıl
Senin kalbini organ mafyası bile almaz bozuk mal diye merak etme
- +1 yıl
Ergen
En İyi Cevaplar
Öncelikle yaptığın şeyin karaktersizlik olduğunu biliyorsundur. Ve şunu da söylemek gerekirse sevgiline eski sevgilinin konusunu asla açmamalısın. İlişki yürütmeyi, aşkın ne demek olduğunu ve sevginin anlamını bilmeyen saygısızsın. Ayrıca sevgilin de fazlasıyla saf.. ve gurursuz..
312 Yorumla- +1 yıl
Abimiz gayet yakışıklı sen kendi suratına bak. O değerli suratına. Neden değerli biliyor musun? Kaşarın fiyatı arttı şu sıralar o yüzden değerli iyi bak.
+1 yılAga be naptin oglana sen 😂bize gelen bizi aldatır adam daki genişliğe bak be senin gibi karaktersiz birini hayla seviyor olması çok üzücü aldatmanın cinsiyeti olmaz dinsizin yakından imansız gelirmiş ins bu da olur çocuğun sevgisini kullanıyorsun evlensende aldatirisn sen
00 Yorumla
Alışkanlık olmuşsun onda. Bu sevgi değil, olmamalı. Kendisine ihanet ettiğini bildiği halde seni affetmesi yanlış. Bu koymamış ona, eski sevgilimle evleneceğim lafı mı koyacak...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
52Cevap
Gerçekten muazzam karaktersizlik kokan bir hareket hem aldatıyorsun hemde pişkinlik yapıyorsun, hayır madem aldatacaksın sizin bu eski ürünleri tekrar tekrar kullanma istediğiniz nereden geliyor, gidin kardeşim yenilikçi olun birazcık ne kadar saçma davranışlar.
Kangren olmuş ilişkilerinize yeni masum insanları dahil etmeye hiç hakkınız yok , gidin kendi kendi ilişkinizde boğulun kardeşim hayır yani arkadaş ya fazla saf ya da gururun ne olduğunu bilmiyor.
Siz bu girdabın içinde boğulursunuz.50 Yorumla
+1 yıl#Julev
Merhaba öncelikle bu durumda haksız olan taraf kesinlikle sizsiniz birini aldattığınız hâlde ona karşı haklı olduğunuzu savunmanız çok saçma ve acınası...
Yaptığınızdan pişman olmak ama pişmanlığını belli etmemek uzunca...
E tabi sevgilinizinde sizden soğumaması için ortada pek bir sebep yok...
Sebebi geçtim sevgilinizin sizden ayrılması olayı daha mantıklı yapacaktır çünkü sizden ayrılmaması için sebep yok ve ayrılması için çok sebep var...
Bile bile kendi kuyunuzu kazmışsınız...20 Yorumla
+1 yılSaplantı yapmış seni. Aldatmanı bile kabul etmesi, onca ihanetini yakalayıp bırakmaması akıl şeyi değil. Aklından şüphe ettim. Sende baya karakter yoksunu imişsin.
70 YorumlaSen çocuğun bu lafı söylemesini mi gelip burda soruyorsun yani ciddi ciddi? Şaka gibisin o kadar çirkinliği yaptıktan sonra gelip burda bunu sorma hakkını kendinde buluyosun ama yine de o içten içe sana toz kondurmuyordur bile.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİki kişiyle evlenmeyecegine göre eskisine git bu asla unutmaz ve barissa bile agzina mutlaka s. çar hemde öyle böyle değil bu erkeklerde ciddi yaradır. Benim eski patrona sevgilisi buna benzer birşey demişti evlilik teklifi yaptı nikah masasında hayır dedi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞans verme bu çocuğa. Çocuk sevdiği için her şeyi ört bas ediyor ama pişman olacak ileride. Şans verme ki kurtulsun senden. İyiki de şans vermemişsin diye sevinecek sonra. İnsallah aklıni başıni alır acıdım çoguga.
10 Yorumla
+1 yılHayatımda böyle iğrençlik görmedim yazık size acıyorum
51 Yorumla- +1 yıl
Bide kadın olacaksın utan utan. Gerçi senin gibilerde şeref namus gurur haysiyet haya utanma vs sende olmayan özellikler sende haklısın. Benden sana bir yabancı tavsiyesi öncelikle sosyal medya kullanırken yastığında unuttuğun beynini yanına al öyle zaman geçir. İkincisi senin gönlün ayran olmuş çalkalayanın çok olur
Sizin gibi insanlardan nefret ediyorum mide bulandırıcısınız ve hiç bir zaman mutlu olamayacaksınız hahaha 🤣
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. Devir çok kötü çok...
Sorduğun soruya 3-5 mantıklı kelime yazarım ama çok gereksiz. Karakterin yetersiz.30 Yorumla
+1 yılAşırı karkatersiz birisin etiketine bakanda kaliteli sanacak seni. Güya o sevgilinde 5 kuruş akıl olsa sana tekmeyi basardı gurursuz midesiz olduğundan onada ne desem boş çöplüğünüzde boğulun.
10 Yorumla
+1 yılseni kullanıp atacak çünkü bunu hak ediyorsun. bunu çoğunlukla bütün insanlar yapiyor lakin karda yürü çocuğum izini belli etme... tehlike çanları çalıyor uzak dur sana zarar vere bilir
10 Yorumlasinirle öfkeyle tartışmayın yıllarca doktorlar söylüyor zararla oturursun işte nasıl özür dileyeceksin acaba
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTamam Pakize tamam , başka fantazilerinde varsa anlatda okuyalım Zaman geçsin. Yorum yapacaktım ama aşağıda verdiğin cevapları görünce Karaktersiz ve Beyinsiz bir yaratık olduğunu anladım. Milyarlar harcamış mış 🤣🤣🤣 Haspam.
02 Yorumla
Soran+1 yılSana harcamayacağı için kimse kudurmana bak şu an onun aldığı telefondan yazıyorum sana köpek 😂😂 harcadı tabi dövme de yaptırdı 15 20 milyar harcadı sana tabi normal gelmeyebilir Kezban olduğun için
Cevap sahibi+1 yılHeeee canım heeee laflara bak ağıza bak, sana baksa baksa Apaçi tipli asalaklar bakar lan milyar nerdeeeee sen nerde 🤣🤣🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bir psikolog desteği almak sana ve yaşadığın hatta yaşatmaya çalıştığınız ilişkiye çok iyi gelecektir. Yaşadığın şeyleri bilinçli olarak yapmıyor olabilirsin burda kimsenin seni yargılamaya da hakkı yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cok kararsiz kaldim ben.
Hanginiz daha adi hanginiz daha karaktersiz?
La biri beni aydinlatsin. Bu bilinmezlik boyumu asiyor.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİngilizce de yaptığızı çok güzel tarif eden bir kelime var. ẞitch
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 458 cevap paylaştı. Sen adamın azına s*çmışın
Yapacak bişey kalmamış20 Yorumla
+1 yıls*ktin sene barışmaz o seninle ayrıca kardeş sen mal mısın başka erkekle birlikte olmuşsun cinsel olarak
00 YorumlaÇok yanlış, sinirle belki ama böyle geçmişe dönük söylemler ilişki zedeleyici
Yani bilemiyorum umarım az acı çekersin00 Yorumla
+1 yılBunu yapmalizin !
https://www.youtube.com/embed/C1OyRUOh93c00 Yorumla
+1 yılnormalde böyle davranışa hiç bi erkek dönmez demek ki seni çok sevmiş ne yazık ki, onun yerinde olsam çok ciddiyim öldürürdüm acı çektirerek hemde
00 Yorumla
+1 yılSen de anormalsin o da. Sen karşındakine duygusal şiddet uyguluyorsun, o da karakter yoksunu belli ki. Ne biçim ilişkiler bunlar...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle dersen nasıl davranmasını bekliyorsun ki oda bile bile nasıl kabul ediyor ikinizde normal değilsiniz
00 Yorumla tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş 😂😂 eski sevgilim aldatmaya yeltindi fark ettim 4 yıl. oldu hala peşimden geliyo affetmedim etmem de çünkü ihanetin affı olmaz
34 Yorumla
Soran+1 yılAy hiç tarzım değil başkasını köpeğim yaparım koşmam o da onun düşüklüğüw
Soran+1 yılAynen aynen üç yerinde ismim dövme var ismimi kazıdı ondan bana bir seneyi geçti dokunmak istemedi helalimsin dedi seven dokunmaz dedi aynen aynen yatağa atmak amacı 😂😂😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılYazık acıdım çocuğa çok fazla saf, sen de çok karaktersizsin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersizliğe bir örnek göster dediler seni liste başı yaptım:)
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Amacı daha da fazla boynuzlanmak seninkinin anlaşılan.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAynen yani neden yazıyor ki?
Tekrar konuşması suç seninle...10 Yorumla iki gurursuz ve yüzsüz bulmuşsunuz birbirinizi kaybetmeyin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız az fena değilmişin sen çoçuga yaptıklarından sonra iyi yazıyor sana demeki seni gerçekten seviyor sende seviyorsan bırakma öyle çocuğu bulmak zor
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende öyle düşünüyorum peki sence engelleyip geri yazması ne anlama geliyor
Cevap sahibi+1 yılanlık sinirlenip gurur falan yapmış heralde sonradan pişman olmuş bence
+1 yılDerdin ne ben anlamadim cocuktan daha ne istiyorsun
65 Yorumla
Soran+1 yılSalak mısın 😂 ciddi bana dokunmadı gram ilişkiye girmek istemedi helalimsin dedi üç yerine ede ismim dövmesi bar salaklar kudurun
Soran+1 yılNe kurtulması salak şu an birlikteyiz 😂 kendisi yazdı mal
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoynuzlanmaya alışmış. Sende bulmuşsun geniş erkeği önüne gelene veriyosun
22 Yorumla
Soran+1 yılHahhahaahahaj ondan üç yerinde ismim dövme var bir senedir yallaaaaah
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılAdam baya genişmiş ulan ne miğdeler var be hala senle herşeye varım diyor hayret bişey
00 Yorumla
+1 yılAklın hala eskisinde silinmesi gereken sevgiliymişsin
00 Yorumla
+1 yılaldatmıştım cümlesinden sonra okumadım kalbinin ekmeğini yemen dileğiyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMadem erkek arkadaşınız yaptığınız tüm yanlışlara rağmen sizinle gurursuz bir şekilde , bari siz azcık gururlu ve akıllı olun da dönmeyin ona.
Ama nerdeee. 😏00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıladama yaptığın şeylere bak bi de onun amacını mı sorguluyosun xösmöwkxlc valla hala her şeye varım diyosa kaçırma
01 Yorumla
Soran+1 yılAynn ismimi üç yerine dövme yaptırdı epey 15 20 milyar harcadı evrak falan hazırladı bana da aldırttı ailesini falan sileceğini de söyledi dokunmadı hiç ilişkiye girmek istemedi helalimsin dedi seviyordur dimi beni
Dedigin gbi eski sevgilin ile evlen. Düzelmez artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşında ne yüzsüzmüş bee 😂
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılbunları yapıp sonra bana bu sozlerı soyeyen kadına bır daha yazarsam ya da muhattap olurdsm benı m. ksınler. sende bu karaktersız herıften kac kurtar kendını sen engelle
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşınında sen gibi karekteri gibi bozuktur ondan..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMüge Anlı'nın bir sözü vardır "18 yaşında ergen sanki Allahın cezaları
" bu olaya cuk diye oturur.00 Yorumla
+1 yılİki canım bulmuş birbirini. Lütfen sevgili olarak kalın ve soyunuzu devam ettirmeyin. Dünyaya yazık olur...
33 Yorumla- +1 yıl
canım yazmıştım canım ne alaka uff
- +1 yıl
Sonunda oldu yaw
- +1 yıl
Nolur geçirme mal akrabalar istemem!!!
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi bir kadınla hala beraber oluyosa sevgilinin ciddi yalnızlık ile imtihanı vardır sende bunu kullanıyosundur yazık ne kadar basit biriymişsin senin gibiler yüzünden hemcinslerimi savunurken düşünüyorum
20 Yorumla
+1 yılBen o çocuk yerinde olsam sana beterini yaparım onu bil allhtan terk etmiş
22 Yorumla- +1 yıl
Valla bu sefer sana kötü bişey yapar dikkat et bay iki tencere
Soran+1 yılSalk düzgün oku terk etmedi benimle şu an yazdı kendisi
+1 yılKusura bakma ama sende az degilsin o nasil laf üstelik asla bi erkeğe denilcek laf değil aldatilmak kadar onur kırıcı bisey yok umarim bidaha oyle bi hata yapmazsin sevmiyosan ayrıl kimseyi boynuzlama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski sevgilin baya midesiz sen de biraz kişiliksiz gibisin olurunuz var aslında
00 Yorumla
+1 yılbu olanlara rağmen sana bunu söylediyse seni gerçekten seviyordur. eğer sen de onu seviyorsan elinden gelen her şeyi yapmalısın. sevgi gerçekten kolay bulunmuyor
00 YorumlaBulmuşsun bir tane kerizi kullan anasını satayım. Çocuğu rahat bırak onu üzmeye hakkın yok
20 Yorumla
+1 yılSevgilim bana bunu dese ayrılırım yüzüne bakmam kin beslerim agzi... Şaka şaka ama cidden konuşmam uzun süre
00 Yorumla
+1 yılÇocuk daha iyilerini hakkediyo demekki seni sevdiği için popon kalkmış ve o kadar karaktersiz bi insansınki utanmadan aldattım diyosun acıyorum sana
00 Yorumla
+1 yılÇocuk olsaydım yüzüne bakmazdım garibim ne buldu sende acaba
10 Yorumla
+1 yılTencere yuvarlanmış kapağını bulmuş desene
40 YorumlaMerhaba amacı mikmek olabilir
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen ondan üç yerinde ismim kazılı dövme ondan milyarlarca para harcadı ondan aynen 😂😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmak nedir yaaa cidden utanıyorum senin gibi hemcinselerimi gördükçe ayrıl ne b*k yersen ye ya da eskiyle halt yiceksen ayrilmasaydin o çocuk seni yine öyle kabul etmiş ya bişi diyemiyorum
00 YorumlaBana bi kız böyle diycek var ya tekmeyi g*tüne öyle basarım ki altı ay oturamaz üstüne
00 YorumlaBnce yalan söylediğini kızdrmak için dediği söyle durumu açıkla rezil olmakta ucunda diyim
00 YorumlaŞu fakeleri bi deşifre etsek, bu kadar belli etmeyin kendizi
00 YorumlaAyol bu da soru mu? Eski sevgilinle evleneceksin. Söz ağızdan bi' kere çıkar.
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın merak ettim 13-14 falan mı zira çocuk bile söylemez böyle şeyler 😄
02 Yorumla- +1 yıl
Evet gerçekten çocuksun birazcık olgun birinden duyulmayacak laflar 😂
- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşımla tartıştık ve sinirle "Eski sevgilimle evleneceğim." dedim, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler