Erkek arkadaşım küfür hakaret etti? Evlenmeyi düşünüyoruz bı de bu şekilde? ne yapacam?

• Arkadaşlar erkek arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyoruz. çevresine çok iyi çok merhametli. aynı iş yerinde çalıştığımız ortak erkek ve kız arkadaşımızla iki dakikalığına oturdum diye tartıştı benimle. yani psikolojik olarak zor donemlerden geciyor maddi manevi sorunları var diye mi böyledir diye düşündüm ama bana çok ağır küfürler etti hayatımda annemden babamdan duymadığım kelimeleri etti. bi kadina soylenilmeyecek en ağır hakaretleri bacım namussuzsun serefsiz kaşarsin kuş beyinlisin bakire değilsin dışarda onlarla konusmussundur gorusmussundur basin ayrı oynuyor popiş un ayrı oynuyor onlarin evlerine gitmissindir birlikte olmussundur tarzinda halbuki hiç bişey yapmamıştim. bi insanlin ne kadar sorunları olsa da bu derece söylenir mi? Hiç bişey demedim ona hatta kendimi sucladim çok üstüme geldi. Şu an hiç iyi değilim sindiremiyorum kaldiramiyorum?
Erkek arkadaşım küfür hakaret etti? Evlenmeyi düşünüyoruz bı de bu şekilde? ne yapacam?