2.5 yıllık ilişkim bitti ne yapmalıyım? Ondan vazgeçtiğimi görünce hatasını anlar mı?

Arkadaşlar 2.5 yıllık ilişkim bitti kızın ilk buluştuğu erkek bile benim. Muhafazakar bir ailenin kızı maddi durumları iyi değil. Kızın ailesi beni kızdan daha önce tanıyor ve öz evlatları gibi severler sadece babası sevgili olduğumuzu bilmiyor. Annesinin idare etmesiyle ayda 2 kere zar zor buluşuyorduk. aynı semtteydik etlül ayında iflas ettim o semtten ayrıldım şimdi yeniden bir işe başladım. çok fedakar ve merhametli bir kızdı 25-30 yıllık evli kadınların yapmadığı fedakarlıkları yaptı. ben 24 kız 20 yaşında. İlk aşık olduğu kişi de benim. 15 gün önce ayrıldık. onu darladığım yorduğum bunalttığım için. İnstagrama falan fotoğraf koymasını istemiyordum birisi görüp beğenir diye. görücü usulü olayları falan olabiliyor onların ailesinde. 2.5 yıldır herşeyi içine atmış ve en sonunda patladı. Ayrıldıktan 3 gün sonra aradım aradığıma bile şaşırdı çok yorulduğunu bu ilişkiye olan inancının bittiğini sürekli korkuyla yaşamaktan bıktığını söyledi. ikna etmeye çalıştım ama olmadı. 2 gün sonra geç bir saatte kendisi hakkını helal edermisin beraber 2.5 yılımız geçti dedi. yüzyüze görüşmeye çağırdım ama gelmedi. ertesi gün de ben aradım ve bütün gün sanki hala sevgiliymişiz gibi konuştu benimle. akşam bir anda durduk yere biz artık bittik olamayız seni seviyorum ama sürekli kavga ediyoruz yine edicez artık istemiyorum dedi. 1 hafta boyunca aramadım. o da aramadı. ve ben aradım sonunda. ama o tanıdığım kız değildi resmen. 1 hafta boyunca aklın nerdeydi senden nefret ediyorum senden soğudum tiksiniyorum 2.5 yılımı seninle harcamışım artık mutluyum yüzünü bile görmek istemiyorum falan dedi. ama bunları söyleyebilecek bir kız kesinlikle değil ve bu lafları haketmediğimi biliyor. öyle yaptıkça daha çok üstüne gittim çünkü başka sebepler olduğunu düşünüyorum. başka bir erkek yok hayatında ama teyzeleri kuzenleri falan aklına giriyorlar adım gibi eminim daha zengin birini bulursun kendini kurtarırsın yaşın genç daha iyisini bulursun falan diyorlar. her gün beraber çeyizi için bişeler alıyorduk o derece ciddiydi ilişkimiz. bir anda nasıl böyle olabiliyor lütfen yaşayan tecrübeli kişiler yardımcı olsun. bu yaptıklarına pişman olması için ne yapmalıyım ondan vazgeçtiğimi görünce hatasını anlarmı lütfen görüşlerinizi bildirin

2.5 yıllık ilişkim bitti ne yapmalıyım? Ondan vazgeçtiğimi görünce hatasını anlar mı?