tabi yaaa boşan gitsin, kendi hayatını kur lakin hangi kazançla dimi ama. çok mantıklı. eskiden kocam beni çalıştırmıyor diye çok sözler duyardım. tersini okuyunca komiğime geldi 😂😂 üç beş kuruş çalışsan incilerin mi dökülür. hiç bir insan kulu zevkle severek işe gitmez. bizler herkes gibi ekmek parası için eşek gibi çalışıyoruz, Hayat bize ne göstereceği belli değil (hayat sürprizlerle dolu) bir an ortada kalırsın, o yüzden de kendi ayakların üzerinde durman gerek hele ki bu bir bayansa şart! karı koca çalışırsanız da daha rahat geçinmenizi sağlar. kötü bişey dememiş yani... 😅
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılDinimizde Erkek çalışmak zorunda. Mecbur kadın değil erkek çalışır çırpınır rızkını temin edip gelir. Kadın ev işi, ona çalışacaksın diye diretmek ahmaklıktır.
İşin özü sözü budur ⬆️⬆️ üstüne laf soylenilmez
Başka açıdan bakarsak efendim geç onu hayat pahalı geçinmek zor eve 2 maaş lazım diyebilirsin o zaman imzayı basmadan önce bunu açıklığa kavusturup halletmeniz gerekiyordu. Veya efendim benim dini hassasiyetlerim var ama yinede zor çalışsa iyi olur dersende sadece kadinlarin çalıştığı bir işyeri bulup orada çalışmasını saglayacaksin örnekleri cogaltabilirim, çoğaltsam bile örnekleri nazarımda en makbulü ilk başta yazdığımdir.
00 Yorumla
+1 yılÇalışmak istememenizin size göre hakli sebepleri nelerdir? Eşiniz çalisiyor ve buna rağmen kazancı yetismiyorsa... çalışmanızı istemesi çok normal. Bu ekonomik buhranda tek maaşla nereye kadar. Ayrıca bunu..(ben evlenince çalışmayı düşünmüyorum) konusuyla ilgili düşüncenizi evlenmeden önce eşinizle paylastiniz mi? Belki sizi kendine göre ideal eş adayı olarak görmeyecek.. evliliğe yaklaşmayacakti. Ayrıca soruyu sormussunuz ama ayrıntı vermişsiniz.. şimdide açıklama yaparak.. ayrıntı vermeye yöneleceksiniz.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılMedeni Kanuna göre çalışmayı istemek veya istememek kadının inisiyatifinde olan bir durum. Çalışmak isteyen kadını kocasının çalıştırmaması da, çalışmak istemeyen kadını kocasının çalışmaya zorlaması da kadın yönünden haklı boşanma nedenidir. Çalışmadığın zaman kocanın gelirinden, sana sağladığı imkanlardan veya maddi sıkıntılardan, parasızlıktan şikayet edemezsin, kocan parasını senden esirgemediği sürece. Seni parasız bırakırsa bu da ekonomik şiddet olur, ki bu da boşanma nedenidir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
+1 yılÇalışmanın istemesinin nedeni madden zorluklarsa ayrılmak neden? Ben direkt bunu sorarım. Bu ekonomik durumda bundan daha doğal olan nedir? Herhangi bir sağlık sorununuz yoksa ikiniz birlikte bir yuva kurdunuz ve destek olmak gerekiyor. Boşanıp yeniden anne evinde eş mi bekleyeceksiniz? Hayatınız boyunca sürekli muhtaç şekilde gibi davranmak mı güzel geliyor size ve neden?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılBoşanmanız daha iyi olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam bende boşanırdım. Kadinin çalışması kendi tercihi olmali. Cunku kadin calisinca yuku artiyor. Hem calisiyor hem ev isleri hem yemek tum yuk kadinda oluyor. Erkekler destekte olmuyor bu konuda.
Kadin erkegin ekonomik yukunu hafifletiyor ama kadinin yukunu hafifleten yok. O yuzden sahsen evlilikte bu yuzden işini birakan cok kadin var bu ulkede. Bende olsam ve iki turlu her işe kosturmak bana da agir gelse secim yapardım. Ya bosanir işime devam ederdim ya da evliligi devam edip calismazdim.
Yani aslinda erkegin kadini bu ikilemde birakmamasi önemli olan ama birakiliyoruz ne yazik ki. Bu yuzden nişan atmisligim var açıkçası. Evet hayat zor, maddiyat da lazim ama kadina da yazik. Ordan oraya perisan oluyoruz, gorende yok, takdir edende yok, yükü alan da yok.
Dunyaya bir kere geliyorsun ama surekli bir seylerin pesinde dinlenmeden kosturmak zorunda kaliyorsun. Yanindaki erkekte sadece gidip çalışıyor baska da yaptigi bir sey yok. Bu sahsen kabul edebilecegim bir sey degil.
Hani sana destek olurum, ev isleri yaparim derse de inanma derim. Yapmıyorlar çoğu. Benim nisanlimla da konustugum bir olaydi tamam yaparim diyordu, daha nişanda her iş üstüme yıkıldı, işten sonra surekli bir de evlilik hazirliklari, evi git temizle, esyalari yerleştir falan ugrasiyordum, destegi de yoktu. Bu boyle olmaz deyip tum aileyi karsima alarak nişanı attim.
Evlilikte de boyle bir durumda ya kariyerim tercihim olur bosanirim ya da calismam. Evdeki yuk, cocuklar kadina yetiyor zaten. Kadina bu kadar yuklenilmesini de dogru bulmuyorum. Parasi yetmiyorsa gidip ek işte calissin. Sana calis diyorsa o pamuk ellerini yemege, bulasiga her işe surecek. Yok oyle ben yan gelip yatayim. Bu konuda kararini iyi ver.
21 YorumlaAkıllı adamdır.
bakmıştır evde oturan kadın kafa ütülüyor
çalışsın huzur versin akşam muhabbeti hoş olsun derdindedir..
üstelik eve geldiğinde kafasında temizlik topuzu olan bir kadındansa topuklu ayakkabılarını çıkarmaya çalışan bir kadın ile karşılaşır.
bende olsam çalışan kadın tercih sebebimdir.
bütün gün evde oturup online alışveriş yapıp bütün gün para saçıp istekleri bitmeyen bir kadındansa
para kazanmanın zorluklarını bilen bir eşin olur.
çalışan kadın daha anlayışlıdır daha naiftir güncel hayatın içindedir ve en önemlisi seni daha iyi anlar...00 YorumlaErkek karısına bakmak zorunda ama kadın kocasına maddi anlamda bakmak zorunda değil. İstemiyorsan çalışma.
050 Yorumla- +1 yıl
buna ekleme yapmak isterim şimdi gelip NE ZORUNLULUĞU BE falan filan denmemesi için.
toplumumuzun yetiştirme tarzı bu. bir gün çıkıp da ''kadınlığını bil'' diyip toplumun dayatması bir kadın olmanızı bekleyecek bir erkekse o da toplumun dayatmasını, erkekliğini bilip çalışıp karısına bakmak zorundadır. - +1 yıl
@birkızişteyani Ne saçma yorumlar ya illa sırtınızı birine mi dayayacaksiniz? yok mu sizin çalışacak eliniz kolunuz?
- +1 yıl
@ÇİÇEK2000 boş musun çiçek? boşsun sanırım. o zaman laf anlatmakla uğraşmıyorum.
- +1 yıl
@birkızişteyani Aaa sen hâlâ burada mısın kısırını yemedin mi?
- +1 yıl
@ahqqowp20 bence siz bir okuma anlama dersi almalısınız kısır şakaları yapacağınıza.
kısırı da kaç yıldır okul ya da kariyerle ilgilenmeyip evde oturduğunuz için biliyorsanız artık. :D - +1 yıl
Bak şimdi sen benim okul ve kariyer hayatıma laf edecek son insan bile değilsin. Sen benim okuduğum üniversitenin yanından bile geçemezsin. Senin karşında evde oturup kısır yiyen bir kız yok. 3 dil bilip Avrupa vatandaşlığı olan ve iki üniversite okuyan birisi var. Kısır şakası yapıyorum evet çünkü sana başka hiçbir şeyi layık görmüyorum.
- +1 yıl
@ahqqowp20 wow. üniversite mi kazandın 2023 yılında, tebrik ederim büyük başarıdır senin için tabii bir şey diyemeyiz.
bildiğin 3 dilcik ve okuduğun 2 üni şu ana kadar edindiğin düşük çevrende epey fazla olabilir, o yüzden de tebrik ederim seni, şimdi bir şeyler başarmışsın moralini bozmak gibi olmasın.
anlamadığım kısım şu: sen daha benim yazdığım yazıyı bile anlayamayacak kadar algı problemi çekmene ve kendi kendine kurup kendi kendine tartışacak kadar yoksun olmana rağmen türkiye şartlarında nasıl üç dilcik öğrenebildin? bak moralini bozma cidden, senin çevrenle kıyaslayınca büyük başarılardır bunlar o yüzden övünüyorsundur. - +1 yıl
Ya kızım ben o üniversiteleri 2023 yılında kazanmadım. Tr derecesi yaptım kaldı ki aşağılık kompleksinden şu an üste çıkmak için beni küçümsemeye çalışma bu tip insanlarla çok karşılaştım artık sarmıyorsunuz. Sen de karşıma geç Fransızca, almanca ve Japonca konuş seni de ciddiye alayım ( İngilizceden bahsetmiyorum bile ) . Ben henüz 20 yaşındayım ve şu yaşımda uluslararası münazara yarışmalarına katıldım. Ancak sen bir hiçsin. Basit bir insansın. Ezik zavallı hatta. Sen benim klasmanımda birisi olamazsın. Senin çevren sürekli evlenip çocuk yapıp sonra kısır yiyen tipler.
- +1 yıl
@ahqqowp20 çok istiyorsan kendimi anlatmamı, kendini benle kıyaslamayı. ama seni burada rezil etmek istemem, istersen kendimi özelde tanıtayım ileride ihtiyacın düşünce ararsın :)
- +1 yıl
senin biliyorum diye buraya insan eziklemeye çalışarak geldiğin dilleri benim çevremde bilmeyen yok. keşke ''lütfen beni rezil et'' demesen.
- +1 yıl
haaa demek kendinden biliyorsun yalan söylemeyi. anlamış olduk gocuntunu ^-^
- +1 yıl
senin seviyene ancak inmek olurdu, fazlasıyla zaman kaybettim. gene de bana yazabilirsin. öğreneceğin çok şey var :)
- +1 yıl
sen kariyeriyle ilgili yalan söylemeyi de kısır yemeyi de kendinden biliyorsun bence.
hemen bildiğin dilleri sıralamandan belliydi. aciz insan. - +1 yıl
bu arada senin de görüşünü kirlettim, kusura bakma.
insanlar bu kadar mantıksız olunca karşı koyamıyorum. malum, bugün bu haldeysek bu mantıklar yüzünden. - +1 yıl
@ahqqowp20 tamam ablacım en zeki sensin en başarılı sensin. bir dahakine çince de biliyorum de.
- +1 yıl
@ahqqowp20 amma çocuk çıktın be.
- +1 yıl
@ahqqowp20 şu okuduklarına birkaç yıl sonra bakınca oturup ne ergenim diye ağlayacaksın. ettiğin laflara bak ya.
ablalık eder insanlık öğretir, sadece 3 dili varmış gençmiş, yardımcı oluruz dedik de. senden bir halt olmaz sırf yalansın zaten :D engelliyorum seni. sitede ilk engellediğim kişisin tebrik ederim yalancı çocuk. - +1 yıl
@pikauv of diyordum kızı engelledik hâlâ kurtulamadık bildirimlerinden ama yorumların çok hoşuma gidiyor ahahahsdhfdshasd
- +1 yıl
@birkızişteyani öpüşün barışın hade yapmayın böyle tartışmalar. Fjjf
- +1 yıl
ay yok laftan anlar dedim ama baktım çocukla çocuk olmaya çalışıyormuşum.
büyüsün de kısır yapsın yiyelim. hem kariyerini de anlatır bize dinleriz bir şeyler öğreniriz belki biz de klfnbjhfgkdf
+1 yılBen şahsen eşimin çalışmasını istemezdim. Eve giren rızık eşimin çalışmasıyla değişmez. Allah'ın dilemesi ve bereketini göndermesiyle değişir. Allah rızka kefildir. Mutlu bir ailede kadın evinde erkek işinde olmalı. Çocuklar olmalı.
11 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar detaylı işler de ustalar, sizin lafınız insanlığın ileri gitmesini engelliyor, bence disiplinli ve kariyerli olmak kadınların hakki…
+1 yılMillet çalışmasını istemiyor diye ayrılmak istiyor sen tam tersi işte sen tam şu para yiyici sadece o yüzden evlenen tiplerdensin ayrıl adamın kafası rahatlar birde seni düşünmek zorunda kalmaz senin için sıkıntı olur asıl o zaman
11 Yorumla- +1 yıl
Böyle kadınların nasıl terbiye aldığını anlamıyorum, bu zamane de tek erkeğin çalışması zor oluyor
+1 yılHerkesin hayatı farklı. Ben kendi adıma çalışma taraftarıyım. Kocam ister veya istemez ona göre de fikrime şekil verebilirim kontrolü bırakmadan. Sende kendi hayatın için kendi ailene göre karar vereceksin. Biz bilemeyiz
00 Yorumla
+1 yılO da sana ev işlerinde yardım edecekse çalış bence. Sen ona maddi olarak katkıda bulunsun o da sana manevi olarak. Böylece ikiniz de orta yolu bulmuş olursunuz.
00 Yorumla
+1 yılO nasıl saçmalık tabikide çalışmalısın ozaman kadınlar hep bosansin sen sanırım evde kraliçe gibi yaşama dusuncesindesin belki adam zorlaniyordur söyleyemiyor dur hani kadın erkek esitdi
00 Yorumla
+1 yılBu ne ya bazı kadınlar der eve destek olayım eşim izin versin çalışayım bazıları da çalışmamak için boşanacak boşanda aklın başına gelsin daha çok çalışmak zorunda kalırsın
00 Yorumla
+1 yılÇalışmak istemediğini evlenmeden önce söylemedin mi ayrıca bir evde sadece erkek çalışmak zorunda değil eskiden olsa hadi bir şekilde kabul ama böyle bir devirde geçim zorken senin de çalışmanı istemesi gayet normal kocamın yerinde olsaydım asıl ben sana boşanma davası açardım
00 Yorumla
+1 yılÇalışma ahlâkî olmayan ve ailesine saygısı olmayan bir vaka daha. Umarım senden boşanır da kurtulur. Çalışmayı onun değil senin istemen lazım. Bu adamın senin zehirli düşüncelerinden kurtulması lazım
00 Yorumla
+1 yılGörüşünüz çok eski kafalı olduğunuzun göstergesi nerdeyse…
bu durumda bir tek erkeğin çalışması durumu zorlaştırır, evlilik yani kadın erkek beraber yaşam kurmak, lakin bu lafı anlamamanız çok üzücü…
Kendi eliniz kendi cebinize giderse daha bir çok avantaj da yarata bilirsiniz !07 Yorumla- +1 yıl
cocuklara kim bakicak? Ev isleri ne olucak? Erkek yapabilecek mi bunlari?
- +1 yıl
ben 21 yaşıma geçiyorum yakında hanım efendi, ve çocuk degilim ve kendimi gelicek için hazırlıyorum, bu yıl allahın izniyle yemek yapmayı akademik olarak öğrendim, ve tabi gelecekte eşimden beklemicem her işi yapmasını, her şeyi beraber yapmak daha tatlıdır…
- +1 yıl
Çocuk bakıcı tuta bilirsiniz, gerçi konuşmanlzdan anlamak oluyor ki maddi durumunuz biraz zor, çalışmakla belki yola salmak olur
- +1 yıl
bir erkek ev islerinde yardim etse bile yine kadin ev islerinin cogunulugunu yapar cunku erkegin tabiatinda yok... dogru durust yapmaz yani (tabi genellememekde lazim)
ve soyle bisey de var ben Belcikada yasiyorum ve burdaki anneler ve babalar genelde ikisi de calisyor, cocuklar yalnizlik cekiyor, bosanmalar baya cok (cunku birbirlerine muhtac degiller ya) - +1 yıl
Evlilik zor ama çok güzel bir gerçektir, siz yaşça benden büyük ve benim daygım size donsuzfur efemdim, lakin ben bir erkek olarak gelicek eşimle her şeyi sevgiyle paylaşmayı düşünüyorum, annemle beraber işte bir çok çeyi ögrendim ona da yardım ediyorum, ve bir eksiklik yaşatmıyorum, sizin eşinizin kişiliğini bilmiyorum, lakin size genç bir dost olarak piskoloğa hörünmenizi ve profesiyonel yardım almanızı öneririm.
Yaşamınızı koruyun ve onun için dua edicem, iyi günler - +1 yıl
sanirim yanlis kisiye yorum yaptin ben 20 yasindayim :-)
- +1 yıl
Ah özür dilerim ! Gerçekten bilmiyordum, bu yaşda evliliğin olması bu fönemde az raslanan bir şeydir
Olaya para yonunden degil psikolojik yonunden baktiginda calismasi gerekiyir bence. Ozelliklede universite okuduysa. Sosyalleşmek her zaman iliski kalitesini arttirir. Dusunun surekli evde takilan biri bur sure sonra bikkinlikla bazi seyleri bosvermrye başlayabilir. Evde iş ararken gecirdigim vakitleri dusunuyorumda cidden kötü yani
00 Yorumla
+1 yılNeyde çalışmanı istediğine bağlı...
Saçma sapan bir işse istediği yolu ayırmak mantıklı ama kendi ayağının üstünde durmanı istiyorsa neden ayrılıyor veya istemiyorsun ki..
Minnet olmadan kendi emeğinle kazanmak varken kazandığıni kendi ihtiyaçların kadar dosyasıya harcamak varken neden bir başkasına bağlı kalmayı o verirse harcama yapmayı tercih ediyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılBoşan 2 gün sonra kavga olunca biryere gidemezsin çünkü paran yok ona muhtaç olmani istiyor paran yoksa bir hiçsin o yüzden çalış paran olunca karışamaz sana
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eğer zorlanıyorsa bunu onun sana söylemesi değil, senin kendi istediğinle çalışman lazım. Kadın olmak, erkekten para beklemek değildir tembel olmayın güçlü olun
00 Yorumlabence iki tarafta çalışmalı belki zorlanıyordur kocan
13 Yorumla
Soran+1 yılSen çalisiyon mu?
Soran+1 yılNe okuyorsun
+1 yılDinen bakmalı ama eski devir tas oldu. Siki kalkan kalkana * yanan yananna. vsren veren. git çalış.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılçalışacaksın elbette hayatta sahip olmak istediklerinize daha erken sahip olursunuz yani bence bir mesleğin varsa çalışmalısın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Boşan tabiki, kendi kendine bi hayat kur. O adam seni sırtında asalak gibi taşımak zorunda değil.
00 Yorumla
+1 yılFeminizm buraya kadar işte ahahaha. Lafa gelince kadın erkek eşit ama gerçekler "Kocam çalışsın ben yiyem."
00 YorumlaKesin bosan, bir dusun bosanca kocaman seni besleme derdi olmayacak birak adam rahat etsin. Ya kizim hangi kafadansin.
01 Yorumla- +1 yıl
Böyle insanların hala yaşaması bana şok edici geliyor, tükenmedilermi hala? 😁
Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. Geçim durumunuza bağlı. Maddi yönden iyiyseniz gerek yok ama değilseniz çalışsan ve eşine destek olsan elbette daha iyi.
00 Yorumlaİş bulsun bulursa çalışırım ben olsam kolay gibi gözükse de İş bulmak zor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yılbunu durumunuzu bilmeden yorumlamak ya da yargılamak doğru olmaz.
00 Yorumla Rahatın bozulacak diye boşanacaksan evliliğini bir gözden geçir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yıleve destek olmanı istemiş ama sonuçta ekonomik özgürlüğün olur
00 Yorumla E çalış mesleğin varsa evde napacaksın zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Zorlamamali evet. Sirf bu yuzdende bosanilmaz. Bunlari elenmeden konusmaliydiniz
00 YorumlaEvlenmeden evvel bunu konuşmuş olmanız gerekirdi
00 Yorumlaben olsam çalışırdım bir kadının kendi için yapabileceği ne iyi şey kendi ayakları üzerinde durmak ve özgür olmak tüüüüm tabuları yıkarak ama kendin için çalış kocan için değil boşan ve çalışmaya başla en çok bu şekilde mutlu olursun bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılEğer onun gördüğünü sen göremiyorsan boşanmanız yerinde bir karar bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Sadakatsiz
00 Yorumlakocan gecınmekte zorlanıyo olabılır.. ayrıca ıyı bıryerde ıs bulursan bence calıs para bırıktırın gencken bırıkır ve Şu an pıyasalar allak bullak neyın garantısı var bencıl olmayın bırlıkten guc dogar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu nasıl bir zihniyet ya. Dünyaya popiş büyütmeye mi geldiniz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Sen bilirsin ama çalışmak içinden gelmiyorsa seni zorlayamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeğe bak madem bakamican kadının parasını isticen neden evlendin boş herif
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka boşan bence de ya daha aklı basinsa bir kadın ile hayatını birleştirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloldu paşam
oh bütün gün müüge anlı izleme bitti artık00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen de kadın olsam 1 gün evli kalıp nafaka alırdım senin gibi.
00 Yorumla Bende kocam istiyor diye istifa ettim çok pişmanım keşke etmeseydim diyorum banada çalışmam için destek olan bir kocam olsaydı diyorum
00 Yorumla
+1 yılBir erkek bir kadının çalışmasına karışmamalı
Çalış derse : sanki kadının parasında gözü var gibi
Çalışma derse: sanki hanzo gibi00 Yorumla
+1 yılSen ozgur bir kadinsin bence kendi kararlarini verebilirsin hem neden kocan boyle dusunuyor
00 YorumlaÇalış en azından emeklilik için sigortan yatar.
00 Yorumla
+1 yılBenimkide istemiyor diye düşünüyodum 😂 herkesin derdi ayrı işte
01 Yorumla- +1 yıl
Derdi neymiş,
Sana cok pis sövmek istiyorum ama cahil insanlara diyecek birsey yok
00 Yorumla
+1 yılÇalış. Niye çalışmıyorsun?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarar sizin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı. Boşan adama eziyet etme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı. Bosa da sende kurtulsn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe iş yapacaksan belli mi
00 Yorumla Senin gibilere tekmeyi koyup yollamak farz 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışsan iyi olur aslında ama kendi tercihin tabii
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanırdım o kim ki benim kararlarıma karışacak
03 Yorumla- +1 yıl
@ahqqowp20 Geçimsiz değilim kendi kararlarıma kendim karar veririm. Herkes ayrı bir birey? Çalışmama eşim değil ben karar veririm destek olunacak bir konu varsa zaten çalışmayı akıl edip çalışırım.
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ne saçma bi gerekçe bu yaa
00 YorumlaYa hayat şartları tek başına yeteniyorsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan bence. Evdeki rahatın kaçacak sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılÇalış ama ona para verme
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler