Biliyorum soru inandırıcı gelmiyor. Söz konusu paraysa ve o da erkekte yoksa kadının da orada durma ihtimali %1dir. Kadınlar her anlamda güçlü erkek ister. Erkeklerde kendilerine güç katacak kadın ister. Bu denklemi kurabilmek önemlidir.

Biliyorum soru inandırıcı gelmiyor. Söz konusu paraysa ve o da erkekte yoksa kadının da orada durma ihtimali %1dir. Kadınlar her anlamda güçlü erkek ister. Erkeklerde kendilerine güç katacak kadın ister. Bu denklemi kurabilmek önemlidir.

genelleme yapmayı sevmem ama bazı erkekler parasının peşinde olan kadınları seviyorlar..
Yokluğunda yanında olan tek kişi de olsan bazen görünmez oluyorsun sanki..
İnsanlar kendilerini sevenleri fark etmiyor.
Evet.. Kadın ya da erkek hep böyle aslında 😶
Sevdiği adamı parasızken seven kadından daha çok seven varsa o da herhangi bir kaza sonucu sakat kaldığı için kişisel ihtiyaçlarını dahi yerine getiremeyen eş/sevgilinin tüm bakımını ve gerekli maddi manevi desteği sağlayan kadındır.
Yo kadındır konumuz kadındı hemen güzel bir söz oldu diye kendinde nemalanmaya çalışma😂
Kesinlikle zor bir şey Allah gerçekten kimseyi sağlıkla sınamasın ancak parasız diye bir insan terk edilmez. Ediyorsa da zaten o seni değil paranı seviyordur. Gerçek sevgi zor günlerde belli olur. Her şey çok güzel gidiyorken herkes çok aşık herkes aşkından ölüp bitiyor
Bir öpücükle olmadı bunlar da neyse 🤪
Kesinlikle zor bir şey ama daha da kötüsü bir başkasının bakımına muhtaç kalmak. Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin
Aaa noldu hayırdır🙄
Tskya mesaj atıcam sağlam verdik bozuk geldi diye. Garanti süren vardır daha yenisini yollasınlar
Cevap
3Cevap
Mükemmel soru. Erkek varlıkta kadın yoklukta belli olur demişler, boşuna dememişler.
🥹🥹 admin olaydım
Yok buradaki üyelerin bazıları insanı fıtık eder :D katil olurum valla
Zor o iş 😃
Yoktur ama öyle bir kadınıda kabul etmiyorlar🙃
Evet ama kadınlar para sever maalesef
Erkeklerde parasız kalabilir issiz kalabilir hatta calısmak bile istemeyebilir bu onlarn en dogal hakkı maddi hali aşk hayatını etkileyecekse yanındaki kadn onu zaten hic sevmemis demektir eski aşklar bu nedenle bana daha nostaljik geliyor simdi hep menfaat çıkar iliskisine dönmus
Psikolojik açıdsn öyle. Ancak sevdiğimi parasız düşününce sevgimden bir şey azalmıyor. Zaten alışkınım parasızlığa bir şeycik olmaz
Bir erkek parasızken terk etmeyen kadına yanlış yapan erkek gidip etek giysin, ben erkeğim demesin
Ya mna koyim çulsuzları sevdik hep aldatıldık. Daha da yüzüne bakmam
Parayi bulunca yoldan çıkmayan erkek
gerçek seven var mı ki? 🤔
Var tabii neden olmasın :D
o kadar sahte geliyor ki 😆
Hayata karşı çok ön yargılısın gibi
önyargılı değilim, tabi ki sevenler var, ama aldatanlar, boşananlar vs. olunca duyunca ister istemez diyorsun
Anladım
ne anladın de bakıyım 🤔
Farklı yorumluyor farklı bakıyoruz onu anladım 🙄
pekii
Daha üstü yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?