👉Ben olmam çok zor olur benim için hesapları hep bana ödetecek yok yaa :p sizce canlar?

#Aşkilişkileri ❤️🔥 #Alevalaz
👉Ben olmam çok zor olur benim için hesapları hep bana ödetecek yok yaa :p sizce canlar?

#Aşkilişkileri ❤️🔥 #Alevalaz
Olunmaz her sey çok pahalı hayir para göz biri değilim ama kendine bile bakamayan kisiler hayatına birini alıyorsa kendi çukuruna çekebilir ama hayatın ne getireceği belli olmaz ailesiyle yaşamak istemem mesela kimse kirada sürülmekte istemez belli bir yaşa geldik mantık devrede hayir aslında kimsenin suçu da yok her şey çok pahalı alım gücü düştü 7 kişilikli bir ailede bile ev alamadığı zamandayız alsa bile kac yıl gidecek veya hangi ev alınacak hayir parası olmasada karakter lazım hangi birine güveneceksin
Bence sevilmek için maddi durumun çok önemli değil, ama hayatın ortaklaşa yaşanması gerektiği gerçeğini unutmamak lazım. İstediğin şekilde gitmiyorsa o konuyu açıkça konuşmakta fayda var.
Açık açık söylemen çok iyi, kimse kimsenin cüzdan babası değil sonuçta 😂💸 Maddi durumu kötü olabilir ama önemli olan seni sömürüyor mu, yoksa gerçekten çabalayan biri mi? Hesapları hep sana kitleyecekse ben de yanından geçmem, net söylüyorum 🙅♀️ Ama emek veren, dengeli paylaşan biri fakir de olsa kalbimde yer bulur 🫶 Senin için olmazsa olmaz çizgin ne, para mı emek mi? 💭
Cevap
33Cevap
Olunur. Para sonradan kazanılır. Karakteri düzgün olsun. Karakteri eğri olanı sonradan düzeltemiyorsun çünkü.
Onu seviyorsam cebinin önemi yok, cebi dolu kalbi ucuz insanlar da var. İnsanlık her şeyden önce gelir.
Erkekler her zaman öylesiyle sevgili oluyor zaten.
Maddiyat önemli değil ya
Az biraz parası olmalı gadası
Olunur...
Doğa ücretsiz...
Sohbet ücretsiz...
Yurumek ücretsiz...
Bisiklet sürmek ücretsiz...
Sevmek cok pahalı değil... insanlar doyumsuz...
İlişki bir paylaşımdır; maddi yükün sadece tek bir tarafa binmesi bir süre sonra dengeyi bozar ve yıpratıcı olur.
Benim için maddiyat kesinlikle öncelik değildir. Karakteri duruşu ve kişiliği eğer ki sağlamsa onun bu duruşu paradan daha değerlidir.
Hani eşitlik var diyordunuz ne oldu? Fakir al sen öde masrafını. Esitlik değil mi?
Hem bizim herseyi yapmamiz gerektigi nerede yaziyor?
Eski erkek arkadaşımın durumu hiç yoktu biz sıfırdan başladık herseye 🤣şimdi o kepçeci oldu paraya para demiyor karısı yiyor
Bizim için sorun maddiyati zaten karşıt cins sorun eder. 😀 Ya kas ya nakdin olacak bu devirde hep söylerim.
Niye be fakir insan yoktur orta seviye insan vardır da hesaplar ortak olunur buna mı takıldın ayıp ama ya 🙂
Mali müşavirsin sen bize bakarsın be sana koyar mı hergün parayla oynuyorsun zaten😂
Erkekler olur ama kadınlar zor olsa da bir yerden sonra patlak verir
Benim için fark etmez maddi durumu. Bİr kadından maddiyat beklemekte ne bileyim...
Kendine bilen biri olsun yeter.
Paranın bir önemi yok.
Ben erkeğim kadınımın madiyatı beni alakadar etmez gönlü ruhu zengin onun
Maddi durumu kötü olanın sevmeye sevilmeye ihtiyacı yok mu
Maddi durumu olmayan kendine bakamayan biri başkasıyla sevgili olmasın kızada vicdan azabı yaşatmasın olay hesap ödetip ödetmemekle alakalı değil seviyorsan tabiki bişeyler aşılır ama önce kendini düzeltecek sonra hayatına bir başkasını alcak
Benim maddi durumum çok iyi kadının durumu kötü olsa ne olur hiç bir şey olmaz güzel olsun dediklerimi yapsin iş kolay ama tabi erkeğin durumu kötüyse onu ben bilmem kadınlara soracan bayan
Ben calıstıgım halde
Hesabı manitam öder
İlla erkek mi hesap ödücek
Bence ne kadarda önemsiz desek önemlidir her insan içinde :)
niye ticaret mi yapiyorsun seevgi para ile mi olculuyor
Sia bir boya bakıyonuz 190 olsun da gerisi boş maaşınızı bile harcarsınız
olmam orta halli olmalı
Aynı şartlarda olmali
Olurum benim durumum iyi
Sevgi aşk için doğru kişi için belki
Yok olunmaz
Hep ben karşıladığım için karşı tarafin önemi yok.
Olunur olunmamasi için bir sebep yok
Olur
Zor bence
Olurum
Olunur neden olunmasin
olunur
Evet neden olmasın
Olunur.
Sen olurmusun @Alevalaz
olurdum
Beni bozmaz
hayir