Sürekli maddi sorun yaşayan tanıdığım kim varsa milletin parasına çöküp sürekli kendi lüksünü korumanın derdindeydi.
Demem o ki, maddi sorun geçici yaşanır, uzun vadeli kronik hale gelmiş maddi sorun yoktur, sorun ondadır. Olmam. Olursam başını agritirim.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
yanii.. Eğri oturup doğru konuşalım arkadaş bile olmam. Bi yerden sonra eli iyice sıkışınca daral gelir insana. Çevirisine saldırır. çok örneği var çevremde.
Bir işe gir (e) memiş, sürekli borç yapmış, her bankada hesabı olan, elindekini bilinçsiz kullanmış birisiyle hayat geçmez.
Yaa çok aşırı borcu olan insan bilinçsiz ve başarısız demektir oyuzden asla olmazdım ekonimik durumuna yön veremeyen bir insan aşk hayatına da yön veremez ama normal standart bir borç açığı varsa ozaman farklı çünkü hepimizin illaki var zaten borç yiğidin kamçısıdir derler
Kızın özelliklerine bağlı. Bir işe girip çalıştığı sürece sorun olmaz. İtaatkar, yatak performansı iyiyse ve seksi bir kızsa diğer sorunlarda ben yardımcı olurum. İşe de girer. Parasını da kazanır. Zor bir şey değil.
Borcu ne ile alakalidir ona bakarim. Yatirimmi yapmış işmi kurmuş annesine babasinami harcamış hastalikmı nemi diğe. Kendi keyfi için borçlanan, alakasiz her şeye para harcayan ne bileğim işte insan anlar öyle borçlarsa arkama bakmadan yan köşe. Bide seni borçlarina dahil etmemesi çok önemli.
Birlikte aşabileceğimize inanıyorsam ve kendisi bunu sorun etmeyecekse düşünülebilirdi belki. Çünkü genelde erkekler parasal anlamda yapılan yardımı gurur yapıyor
Eğer bu problemden kurtulmak için benim sözümden çıkmayacaksa yardımcı olurum. Ama yok ben kendi bildiğimi ederim sanane vereceksen para ver gibi bir tavırdaysa umrumda olmaz...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kadın öyledir zaten. Bencil ve ruhsuzdur kadının ruhu. O yüzden öldürülür ve şiddete maruz kalır her zaman.
Bunu söyleyende aciz bir ruh. Yazık çok yalnız bırakıldın belli ki. Halbuki tek fark güç farkı ama sen bunu anlamayacak kadar basit bir zihne sahipsin. Dünyadaki bir çok pisliğin sebebi de hemcinslerinken..