Sürekli hayatında maddi sıkıntılar yaşayan biriyle sevgili olur musun?🧚🏼♀️
13 gü
Kızın özelliklerine bağlı. Bir işe girip çalıştığı sürece sorun olmaz. İtaatkar, yatak performansı iyiyse ve seksi bir kızsa diğer sorunlarda ben yardımcı olurum. İşe de girer. Parasını da kazanır. Zor bir şey değil.
Cevap
40Cevap
Ya eğer ki dünyalar kadar borcu yoksa sorun etmem.
Merhaba,
Zengin biri ile olmam, gönlü zengin olabilir, cebi zengin insanları sevmiyorum!
Sevgili de kullanmıyorum, evlilik odaklıyım! 😅
Borcu ne ile alakalidir ona bakarim. Yatirimmi yapmış işmi kurmuş annesine babasinami harcamış hastalikmı nemi diğe. Kendi keyfi için borçlanan, alakasiz her şeye para harcayan ne bileğim işte insan anlar öyle borçlarsa arkama bakmadan yan köşe. Bide seni borçlarina dahil etmemesi çok önemli.
Sürekli maddi sorun yaşayan tanıdığım kim varsa milletin parasına çöküp sürekli kendi lüksünü korumanın derdindeydi.
Demem o ki, maddi sorun geçici yaşanır, uzun vadeli kronik hale gelmiş maddi sorun yoktur, sorun ondadır. Olmam. Olursam başını agritirim.
Yaa çok aşırı borcu olan insan bilinçsiz ve başarısız demektir oyuzden asla olmazdım ekonimik durumuna yön veremeyen bir insan aşk hayatına da yön veremez ama normal standart bir borç açığı varsa ozaman farklı çünkü hepimizin illaki var zaten borç yiğidin kamçısıdir derler
Mesela asgari ücret civarı kazanıp açlık sınırı altında yaşıyorsa..😄😄
Mantıklı düşünmek gerek. İlerisi için iki tarafın da düzenli bir işi ve geliri olması gerekiyor. Aşk ve sevgi sonsuza dek yeterli gelmeyecek çünkü.
Ben kızlara bakmaya korkuyorum. Demekki kimse olmaz
Aldığım 35000 maaş kıçıma don biçemiyorum baksam be olacak
Birlikte aşabileceğimize inanıyorsam ve kendisi bunu sorun etmeyecekse düşünülebilirdi belki. Çünkü genelde erkekler parasal anlamda yapılan yardımı gurur yapıyor
Hayir olmam zaten hayatim pek cekiomiyor karsi tarafin sorunlariyla ya da maddi durumuyla uğraşamam bekliyememde
Üzdü.. dhsjsjs
@Çılgın_Mike yalan söyliyemem o yüzden kabul etmem
Çalışıp kazanmayı beceremiyorsa. Olmaz o iş. Aklını kullanmalı insan. Bile bile lades yapıyor ve kazanamıyorsa zor
Olmuştum zorluyor. Zırlak biriydi her derdi de çekemem ki 🙄🙄
bu bir kadinsa cok tehlikeli. erkekse kendine zarar.
Kadının maddi sorunu varsa sorun değil
Ama erkeğin varsa kadına sorun çıkarır
Olabilirim ama maddi durumum kötü olsaydı olmazdım keriz miyim ben hayatım boyunca fakir kalayım
Maddi sorunu olmayan kalmadı ama tabi afaki boyut işleri değiştirir.
yanii.. Eğri oturup doğru konuşalım arkadaş bile olmam. Bi yerden sonra eli iyice sıkışınca daral gelir insana. Çevirisine saldırır. çok örneği var çevremde.
Bir işe gir (e) memiş, sürekli borç yapmış, her bankada hesabı olan, elindekini bilinçsiz kullanmış birisiyle hayat geçmez.
Bu ekonomide maddi durum iyi olması gerekiyor mecbur
Oldum ne oldu b. ka sardı her şey.
Keşke başında bitirseydim
Eğer bu problemden kurtulmak için benim sözümden çıkmayacaksa yardımcı olurum. Ama yok ben kendi bildiğimi ederim sanane vereceksen para ver gibi bir tavırdaysa umrumda olmaz...
Kadın öyledir zaten. Bencil ve ruhsuzdur kadının ruhu. O yüzden öldürülür ve şiddete maruz kalır her zaman.
@hayalg yarası olanlar gocundu.
Ben öyle biriyle sevgiliyim maddi sorun sıkıntı değil sorumluluk sahibi olan belli bir dönemi atlatınca yükseliyor sorumsuzsa kötü bence
olmam çünkü hayatım maddi sıkıntılarla geçti
sevdiğim kişinin maddiyatı önemli olmaz benim için
para için pul için seven kızdan para için pul için seven erkekten gerçek sevgili olmaz
iş ortağı mı arıyoruz sevgili mi. maddi durumu kendini ilgilendirir
sevgili olurken maddi durumuna bakmam. ihtiyacı varsa yardım ederim hatta.
Benim için farketmez ama çoğu kız sevmez parasız erkeği. Yaşantısı sağlam olsun, geleceği parlak olsun, varlığı olsun boş vakti çok olsun ister..
Yok olmam hatta babasının durumuna bakarım önce
En başından istemem bunlarla uğraşmaya hiç tahammülüm kalmadı :D
Yani evlenme durumu hemen olmayacaksa, sevgililikte çok dert olmaz heralde. Aynı evi geçindirmeyeceksiniz...
İhanet etmeyecek ve sürekli yanımda olacaksa olurum tabii ki.
Sevdiysem bana o güveni verebilmişse beraber çözeriz
Maddi sorun yaşadığı halde sorumsuz davranıyorsa hayır.
Yeterince sorun bar ülkede. Bir tane daha eklemeye ne gerek var.
Maddiyatı beni bağlaamaz
Destek olurum beraber atlatırız.
Olmayı reddetti birileri zamanında.
Olurum neden olmayayım
Olmamayı tercih ederim
Hayır kesinlikle olmam
Maddi sorunlar aşılır. Psikolojik sorunları varsa bunaltır
Bunları sorun etmemek lazim
hiç düşünmem bu tarz şeyleri
Sorun etmem enerjisine yansımasın yeter
Olurum, ama size tavsiye etmem
Neden onami odetecegiz hesabi