Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sorunun cevabı, erkeğin alfa olup olmamasına göre değişir. Kadınlarda ise durum farklı olup seks yapacak kadınsa seçenekleri olmayan erkekler , kesin sevgili olur. Evlenilecek bakire kadınsa , dindarlar kesin kapar. Bu durumda, sadece erkekler açısından ele almak lazım. Bu durumda, alfa ile beta aayrımına deyinmem lazım ;
Alfa erkek:Kadınlar, alfa erkeklerden hoşlanır. Alfa erkek kavramı : özgüvenli, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Alfa Özgüveni nasıl oluşur?
Alfayı alfa yapan, olabildikce erken tanıştığı zorluklar ve bu zorlukların üstünden gelmesi nedeniyle geliştirdikleri yüksek özgüvendir. Daha detaylı şöyle izah etmem gerekirse ; asıl alfalaşma lise evresinde başlar, üniversite okumak yerine fabrikada çalışıp usta başı olursan ve usta başı olana kadar da baya emek vermişsen; bu emek sana özgüven ve olgunluk veriyor. Ya da çocukluk yılların, bir dükkanı işletmekte geçmişse yine 20 lere geldiğinde ; özgüven , olgunluk ve karizma sahibi erkek oluyorsun.
Lakin sen mezun olup askerlikten dönene kadar =24 yaş diyelim. Bir zor işte çalışmayıp direk masa başı rahat işe başlarsan; Senin özgüvenin ve olgunluğunu elbet olmaz. Bu yüzden betalar, genelde eğitimli nüfusdur. Çünkü alfayı alfa yapan en önemli özellik , özgüven olup rahat büyüyen erkekde genelde böyle özgüven olmaz.
Bu yüzden nice üniversite mezunu kaliteli bayanları, Uzman Çavuşlar ve fabrika işçilerigötürmekte iken ; rahat büyüyen erkek hakim ve savcı olsa dahi, bir kadını yatağa atamaz. Evlenir , ancak böyle sadece eşiyle birlikte olur.. Bu arada usta başı ve uzman çavuşları, küçümsemiyorum. Hat dabu memlekete Sağlık mezunları hariç tüm üniversite mezunlarından , daha faydalı olmaktalar. En fazla karşılaştığım alfa örnekleri, askerler ve ustalar olduğundan; böyle örnek verdim.
Böylece yakışıklı erkek, özgüven sahibi değilse; kadına ulaşamaz. Ama özgüvenli, çirkin ve ağzı laf yapan serseri erkek çok rahat ulaşır. Bunun örnekleri, çok.
Lakin,
Benim 1.80 boyunda yakışıklı 50.000 tl maaşlı arkadaşım var ama taktiksel hatalar nedeniyle kadına ulaşamıyor, ama geliri olmayan kilolu arkadaşım var ve haftada en az 3 kadınla seks yapıyor bir de 40 yaşında göbekli ama yüksek gelirli arkadaşım var ki parasız olduğu zamanda bile 20-25 yaşındaki kızları yatağa atıyordu, üç tane 1.60 lı boylarda dar gelirli biliyorum ve bunlar da baya seks yapıyor.
Beta erkek :ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; alfaların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır. Betaların, kavgacı ve piskopat olanları ise gamalardır. Kadınları aldattı diye; gamalar öldürüyor. Alfa erkek de öldürüyor ama alfa erkek genel de aldatılmaz. Aldatılanlar, hep beta..,
Yani erkek alfa ise; kadınlara sevgili olur, borcunu öder , para da verir ve tüm hesapları da kadın öder. Beta ise, yüzüne bakmazlar.
Bir de alfa ile betanın ortası, sigma da vardır. Bu tür erkekler fakir de olsa , maddi durumu olan kadınlar evlenmek ister ama seks yapmaz. Çünkü alfa çekiciliği vardır, sadıktır ve çalışkan olup alfalar gibi çalışmamayı da sevmezler ki bir sürü alfa kadının sırtından geçiniyor.
Ben sigma erkeğiyim, dar gelirli kadınla seks yapıyorsa sevgili olurum ama evlenmem. Lakin buluşma masrafları, seks masrafları ve özel günlerde hediye masrafları haricinde hiç bir ödeme yapmam. Yani, borçlarını ödemem. Zira fazla ilgi, kadını erkekten soğutur. Ödeyen erkek de enayidir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kadınlar paraya çok önem veriyorlar. Ama bilmiyorlar ki parayı öne aldığın hiçbir ilişkide aslında karşı tarafla güvenli bir ilişki içinde olmuyorsun.
Paraya önem veren insanlar mutlaka sevgisizliklerini bir yerde karsidakinden çıkarıyorlar. Kadınlar diyorlar ya ben çocuk yapacagim o yüzden maddi durumu iyi olacak. Tüm bunlar safsata şeyler.
Şunu diyebilirsin: ben sevgiye önem vermiyorum. Ama sevgiye önem veriyorsan ve parası azalınca kendi icinde saygı duymayacagin bir adamı veya kadını maalesef sevmeyeceksin arkadaşım.
Kadının içgüdüsü böyledir derler. İçgüdü nedir? Türün bütün bireylerinde oluşan yapıdır. İletişim kurma zorunluluğu bir içgüdüdür, aksini iddia eden akıl sağlığı yerinde olan 15 yasindaki gençlerin hücre cezasında ne tip davranışlar gösterdiğini okuyabilir. Bir denizcinin 24 saat tamamen izole bir ortamda halüsinasyonlar gördüğünü söylüyor. İnsan sosyal bir varlık.
O yüzden maskulenite veya feminizim istediğin kadar savun, sevgi hissetmediğin, özellikle birine baglanmayacagin hiçbir ilişkide sevgi besleyemezsin.
10 Yorumla
+1 yılMaddi sıkıntısı olan bir insan ( kadın erkek ayırt etmiyorum) sevgili işlerine kafa yoracak durumda olmaz. Sevgilisi olsa bile maddi durumu yüzünden sürekli gergin kompleksli ve özgüvensiz bir modda olacağından çalışmaktan karşısındakine vakit ayıramayacağından bir süre sonra karşısındaki insanı kendisi bıktırır zaten.
Bu konular üzerinden soru sorarak sürekli kendinizce duyar kasmaya ve duymak istediğiniz şeyleri söylemeyen insanları kötü diye ilan etmeye çalışıyorsunuz ama kadınların ve erkeklerin içgüdülerinden ve psikolojilerinden bihabersiniz maalesef.
00 Yorumla
+1 yılOlmam. Bunu paragözlük olarak da düşünmüyorum. Çünkü para önemli bir yerden sonra. Bazı erkekler, param yok deyip eve davet edebiliyor. Sonra o ilişki hep evde görüşülen bir ilişki hâlini alıyor. Ben öderim hesapları desen de kabul etmiyor bazıları. O yüzden parasız erkekle olmaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet ben olurdum
00 Yorumla
+1 yılPara her zaman kazanılan bir şey ve her şekilde de kazanılabilir hiç kazanamazsak beraber banka soyarız nedir yani djdhdhdhhds şaka bir yana bence maddi sıkıntıları çok olan bir erkek bence evlenmeyi de çok düşünmeyen erkektir. Ama kendi açımdan düşünecek olursam sevgimi her şeyin önüne koymuşumdur eğer bir işi varsa bir alanda iyiyse şu an olmasa bile ileride para kazanacak potansiyeli var demektir. Bir de çok şükür babamızın evinde birşeylere doyduğum için maddi açıdan hiç bakamadım ilişkilere.
111 Yorumla- +1 yıl
Bir işi varsa, bir alanda iyiyse, demişsin. Peki ya, alanda iyi değilse ama işide varsa, düz işçiyse, ozaman ona varır mıydın? Bence hayır. Kızları tanıyorum çünkü. Hiçbir kız, işi gücü yerinde olmayan bir erkeği istemez. İstiyorum diyende ya yalan söylüyordur, ya da evleneyimde kimle evlenirsem evleneyim kafasındadır. Nasılsa boşanmak kolay kızlar için. Boşanıp, dul maaşı alacaksınız, artı nafaka, artı mal varlığından da pay... Böyle bir adalet sisteminde evlenmeye karşı olmamızı anlayın.
- +1 yıl
@Emre3558123 ben çiftçiyle sevgili oldum çok konuşma ihtiyar yamuk yapmasaydı evlenecektik. Sevdiğim zaman hiçbirşeyin önemi yok. Ama artık dünyaya daha realist baktığım için onları söyledim meziyetsiz insan ilişkide de meziyetsiz ben bunu çok net gördüm o yüzden hiç olmazsa bi uğraşı olsun öyle çok para kazanmasına gerek yok düzeni olsun.
- +1 yıl
Çok ihtiyarım. Bastonla geziyom aq
- +1 yıl
@Emre3558123 neden küfür ediyorsun amca
- +1 yıl
Hak ediyorsun, yeğen. Küçüğüm benim. Ufacık evladım. Büyüde gel. Sütünü iç. Dersini çalış.
- +1 yıl
@Emre3558123 rezil ya xhshshhs noldu konu birden küçük büyük mevuzsuna döndü. Burada konu çok başkaydı ama ne olduysa birden saçma sapan birşeye takıldın. Yerini bil ihtiyar söylecek lafın yoksa eyvallah de yoluna bak
- +1 yıl
Yaw. Sie. canım. Küçük büyük muhabbetini başlatan sensin. Ben mi başlattım. Sen kendin dedin. Durduk yere, Amca, dede. Yaşlı bilmem ne. Bende küçük dedim sen öyle diyince. Doğal olarak... Büyümemişsin, beynin çocuk beyini.
- +1 yıl
@Emre3558123 burada üsluba bakarsak kimin çocuğu olduğu ortada bence. Ve hala küfür etmeye de devam ediyorsun. Laf arasında ihtiyar dedim ve çok fazla takıldın. Ne diyeyim yarası olan gocunur mu denir ne denir. Yaş kompleksini aşın o lafta bir şey yoktu. Konu ne? durumu iyi olan erkek ve olmayan erkekleri kadınlar sever mi sevmez mi. Dimi konu bu. Çalıştığım yerde 15 yaşındaki çocuklar da aynen böyle konuyu saptırıyor. Yaşını almış birisin de konuşmana bakılırsa 15lilerden farkın pek de yok 😅
- +1 yıl
He çocuğum sen haklısın. Embesil şey. Durduk yere başlatmasaydın, yaş mevzusunu okadar küfüre gerek kalmıyacskyı. Ayrıca ilk küfür edende sensin, hakaret edende. Beynini sukim
- +1 yıl
@Emre3558123 küfür mü ettim? Bak hala sen şaka mısın ya shsbshhwhw delircem yemin ederim. Mal mısın sen ya sünepesi. Al bak şimdi yaşla ilgili konuşuyorum. Kaç yaşına gelmişsin burada abaza abaza takılıyorsun şerefsiz bacım evladına bak sen. Vizyonsuz it
- +1 yıl
Şu site sansür koymasa var ya... yine edicem küfür yine içim soğumadı. Aшқ sünepesi. Ояоs*u evladı. Yaşlı itoğlu it
+1 yılYeter ki Ruhunda bir sıkıntı olmasa da yeter ki inancında bir sıkıntı olmasın para bugün yoksa yarın olur Para benim için çok değerli bir şey değil günümü kurtarsın karnımı aç bırakmazsan başkasına muhtaç etme sen yeterli fazlasını lüzum yok dediğim gibi Yeter ki Ruhunda ve inancında bir sıkıntı olmasın
41 Yorumla- +1 yıl
Sesli klavye kullandığım için kelimelerin bazısı eksik çıkmış. Okuyan arkadaşlar cümleyi tamamlayıversin zihinlerinde
+1 yılOlurum ama bu biraz sıkıntı yaratıyor. Çünkü bir tarafın maddi durumu iyiken, diğer tarafın maddi durumu kötü olunca ister istermez bazı sorunlar oluyor. Eğerki o sorunları atlatacağımızı düşünüyorsak ve ilişkimize zararı olmayacaksa, güvenimiz birbirimize tamsa olurdum.
23 Yorumla- +1 yıl
Hele ki kadin erkekten zengin olunca, bu sefer de erkek gururuna yediremiyor kadinin kendisinden daha cok kazandigini gurur yapiyor
- +1 yıl
@mavikelebekdeniz alakası yok kadın her tartışmada surata vuruyor
- +1 yıl
@mavikelebekdeniz Kişiye göre değişir ama bazı olumsuz olaylar yaşanabiliyor evet.
+1 yılOlurum diyen kadinlarin çoğu yalan söyler, Zengin erkek fakir bir kadınla yaşar yapar ama zengin bir kadın farkir bir erkeğe dönüp bakmaz bile. Ben bu maddi sıkıntının sebebine bakmak isterim. Aileden gelen bir şey ya da kaza vs ise bu halledilir. Ama bir serseri peşinde tukenmis sonradan aklı başına gelmişse bırak kaderini yaşasın. Kadınlar geleceğe erkekler geçmişe bakar.
10 YorumlaKadının eve bakma yükümlüğü yoktur , günümüz şartları gereği ki bizlere has (böyle yaşatmayı kendileride hak gören... ) kadının çalışma zorunluluğunu doğuruyor
Oturmuş bir karaktere sahip erkek ve de ailesini kimseye muhtaç etmedikçe sorun yaşamazlar
Para para diyen kezbanlar ( Sonları Behlül aramak olacaktır) umrumda değil, bana ben olduğum için baksın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana külfeti olmayacaksa eyvallah. Ama kendi maddi sorununu bana yansıtacaksa (borç ver, para ver, vs yapacaksa) ya da maddiyaatı bahane yapıp sinirli sinirli takılacaksa ipler kopar bende.
130 Yorumla
+1 yılValla benimde maddi durum pek iyi degil kendime anca yetiyorum bana borç ver diyecekse parasının olmamasını sıkıntı yapıp bana da yansıtacaksa olmam ya tek tabanca daha iyi zaten para önemli degil kalbi önemli diyenler türkiye yaşıyoruz kendinize gelin polyanacılıgı bırakın ben gidip zengin koca/kadın bulun demiyorum ama sıkıntı yaşayacağınız ilişkide olmaktansa tek olun daha iyidir diyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmam çünkü para muhabbetlerini sevmiyorum, kimsenin borcunu harcını çekemem o yüzden iki tarafın da parası olsun keyifleri yerinde olsun.
70 Yorumla
+1 yılBen olmam Bir işi olması ve çalışkan olması önemli en azından çünkü iş ciddiyete binerse maddiyat gerekli evlilik hayatı çocuk vs vs derken aslında ilk seferinde evlilik niyetiyle düşünecek birisi değilim illa ama maddi durumu biraz olsun iyi olmazsa kendiside kötü hisseder bir erkeğin bu yüzden ben olmam
00 Yorumla
+1 yılvalla olurum hiçte problem olmaz. Kardeş nedir bu para muhabbeti yok parası olmayanla sevgili olurmusun yok bana pandora bilek almadı yok şöyle böyle.
Kardeşim o çocugun yerinde sizde olabilirdiniz oda istemezmiydi size hediye alsın sizi mutlu etsin şu an maddi durumu yok kötü diye hep kötü mü olacak
Sizler maalesef sevgiyi haketmiyorsunuz parası olup evlendikten sonra fakirleşmeye başlasa boşanacak mısınız
Ben bu zamanın insanı değilim gerçekten03 Yorumla- +1 yıl
- Para & Ekonomi konusunda 721 cevap paylaştı.
u +1 yılSürekli Sürekli bunu sorun olarak benim önüme sürerse
Misal, param yok bu hafta çıkamayiz
Param yok dogum gününe bir sey alamadim gibi
Muhabbetini yapmasin haberim olsun ben zaten beklentiye girmem ama kendini sıkıyor benide bu sıkıntıya çekiyorsa bu sorun olur... sorun maddiyat değil sorun Sürekli mizmizlanması
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı. Maddi sıkıntısı önemli değil. Niyeti ve Azmi önemli. Azimli birisi ama geçici sıkıntıda ise önemi yok. Ama boş gezenin boş kalfası ise maddi sıkıntısı olmasa da sevgili olmam çünkü o bugün olmasa da ilerde sıkıntıya düşecektir muhakkak.
10 YorumlaYani emeğine sorumluluk alıp almadığına ne kadar azimli ve kararlı olduğuna dikkat ederim neticede para denilen şey kaydelir de kazanılır da ve kimde ya da ne şekilde yükseleceğini kimse bilemez..
20 Yorumla
+1 yılOldum ama bi daha olmam çünkü gitmiyor ve mutlu edemiyor parasız erkeğin zaten gücü de özgüveni de olmuyor çükü de kalkmıyor. Hiçbirr şekilde kadını mutlu edemiyor.
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 361 cevap paylaştı. Olurum, yemesini içmesini de zaten ben hep karşılarım. Ama borcuna destek vermem, o beklentiyi görürsem uzaklaşırım.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşimle evlendiğimizde 600 bin borcum vardı. Ben borcunun bitmesini bekleyerek yıllarımı sensiz geçirmek istemiyorum öderiz birlikte dedi , Şu an hala ödüyoruz ekstra borçlar bile yaptık birlikte , aynı durum eşimde olsa bende kabul ederdim kendim bildiğim için ama tecrübem olmasa bu soruya ön yargılı bi cevap verebilirdim etmezdim diye :) hayat çok hızlı akıyor maddi şeyler çok yorucu ama yanınızdaki insanı seviyor ve seviliyorsanız inanın aldığınız keyif hic birsey tarafından bozulmuyor
13 Yorumla- +1 yıl
Sen kabul edeceğinden emin misin?
- +1 yıl
Özel değilse 600k borç nasil oldu.
Borç mu kaldi - +1 yıl
Hadi len ordan dümenden bende kabul ederim diyor😂
- Para & Ekonomi konusunda 738 cevap paylaştı.
s +1 yılOlurum ya yeter ki çalışkan olsun. Ben zaten çalışıyorum beraber çalışır yaparız
53 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Çok şükür kendisi o kadar iyi bir insan ki maddiyat benim için boş. Gönlü zengin sevgilim @bosvergitsinn35 ❤️
22 Yorumla- +1 yıl
❤️ sende öyle ❤️
Parası olsun olmasın önce adam olsun... Parası olup aldığı hediyeleri laf edende var , Parası olmayıp kızı sömürmeye çalışan da var
20 Yorumla
+1 yılOlabileceğini sanmıyorum çünkü para herkese lazım zaten parasız erkeği de hiçbir kadın istemez.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilimle ilk başlarda konuşurken asgari ücret altında maaş alıyordu sigortası bile yoktu. Şimdi zamanla düzeliyor şükür. Yani kısacası her şey para demek değil benim için. Eğer maddi anlamda gerçekten çok zor duruma düşersek bende çalışırım ki üniversite diplomam var ve rahatça iş bulabileceğim bir meslek. Yani önemli olan anlaşabilmek ve sevgiyi karşılıklı bir şekilde hissedebilmek
02 Yorumla- +1 yıl
Çalışmıcan mi sen
Cevap sahibi+1 yıl@mahirfhcfh bilmem
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlurum tabiki. Güzel ahlak ve meziyete sahip insana denk gelmenin samanlıkta iğne aramak kadar zor olduğu şu zamanda. Para neki, insanın elinin kiridir
30 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yılOlurum tabikii para hiç bir zaman umrumda olmadı ilişkilerde
31 Yorumla- +1 yıl
🥺🥺🥺
Para & Ekonomi konusunda 326 cevap paylaştı. olurum. ve hiç benim ıcın onemli bişey değil. hatungil olsun sevimli tatlıs güzel olsun paralı parasız cok mesele değil
10 Yorumla
+1 yılBu kişiye bağlı. Bir işte çalışıyorsa eğer bu sorun olmaz. Ama diğer türlüsüne pek sıcak bakmam. Yani tamamıyla kişiye bağlı
10 Yorumla
+1 yılKadın dediğin zengin olacak paralı olacak beni taşıyabilecek büyük sırasında götürecek bana pahalı hediyeler alacak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmaddi durumundan dolayı sürekli para muhabbeti yapacaksa veya benden borç para isterse olmam onun dışında olurum
40 Yorumla
+1 yılŞimdi burada yalana gerek yok, sevgili belki olurum bi ihtimal ama evlenmem.
20 Yorumla
+1 yılBeni sevsin ya da sevdigim biriyse maddiyata hiç bakmam
20 Yorumla
+1 yılHayır. Gerçekleri konuşalım ilişkiyi mahveden bişey
20 Yorumla
m +1 yılKarakter güzel olsun edepli ahlaklı olsun gerisi Allah kerim
30 Yorumla
+1 yılEvlilik zornolur ama seven için herşeye rağmen olur
10 YorumlaKadınlar istemez, erkekler sorun etmez. Doğanın kanunu bu
14 Yorumla- +1 yıl
Doğa kanunu işlerse kumada getirilir o zaman
- +1 yıl
Aldatmak normal
Evet ama karşınin piskolojisini etkileyip beni demoralize ederse, vazgeçebilirim.
10 Yorumla
+1 yılYani ne kadar maddi sıkıntı bu çok önemli...
10 YorumlaOlmazdım. Aşık olsam aşkımı kalbime gömer, yine olmazdım)
13 Yorumla- +1 yıl
Sırf sizlere trafikte yok vermemek için üstünüze sürerken kaç kere ceza yedim🤣
- +1 yıl
Çağır çağır hicbirinizden korkmuyorum
+1 yılHarika bir adamsa ve hic bir suphem yoksa onunla ilgili olur, onun disinda maalesef.
10 Yorumla
+1 yılOlurum. Yeter ki sadık, güvenilir, yürekten seven bir eş olsun bana..
10 Yorumla
+1 yılKimsenin parası beni ilgilendirmez ancak sürekli bu konudan dert yanarsa ben bunalır sıkılırım
10 YorumlaBen sevgili olmam yeri gelecek kız ödeyecek hesabı felan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde o tip kız arardım eskiden zaafı üzerinden gidip elde etmek için. Karşılıklı çıkar çatışması oluyordu sonra da
20 Yorumlamaddi sıkıntıda olması sorun değil ama maddi sıkıntıdayım diye saldım çayıra mevlam kayıra gibi bir düşüncede olup hiçbir şeyi umursamazsa sorun ederim
00 Yorumla
+1 yılSürekli borç istemeyecekse olurum Çünkü bir insanı para için sevmem para için birlikte olmam
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElbette, parasını napayim ya kendisi adam olmadıktan sonra milyoner olsa ne fayda.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmuştum ama sorun maddiyat değil ki anlasabilmek huzurlu hissetmek
20 YorumlaOlurum diyenlerin yüzde 90 ı maddi durumu iyi olanlar ve sevgilisi olmayan insanlar. Biraz pozitif düşünmeye çalışın.
00 Yorumla
+1 yılOlurum ama maddi sıkıntısını kafasızlıktan yaptı ve yarınlar yokmuş gibi borca girmeye devam ediyorsa yok ona sevgili.
00 YorumlaMaddiyata bakarak ilişki yapılıyorsa üç kuruş paraya da satılırsın.
12 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten kişiliği oturmuş ve beni sevdiğine eminsem bana hissetiriyorsa olurum.
10 Yorumla
+1 yılAlfa erkeğinde beta erkeğin de ağzımı kötü bozarım. Kızların mayası serefisizleri götürüyor deyin. onlara şerefsiz picler kanı mayası götürüyor deyin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoruyu şöyle değiştiriyorum izninle çulsuz benle sevgili olur muydunuz?
- hayır olmazlar tabi ki
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaz önce yabancı erkeklerin ig da kadını genç olmasını isteme nedenlerinin travmlarının daha az olacağı düşüncesi olduğu düşüncesi olduğunu okudum böyle şeyler yazılmış binler onaylamıştı çok konuşma
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@unik16 size bir şey olmuyor mu sanki ahahahaha
Cevap sahibi+1 yıl@unik16 mağaranda mutlusun ama ilişkin olması için insan içine çıkman gerekiyor
Cevap sahibi+1 yıl@unik16 insan içine çıkınca da duygular yaşarsın duyguları çözemezsen travma olur travmaları çözmek sabır işidir çocuk adamlara kendi dünyası olan anne bekledikleri kadın tabi uymaz
Cevap sahibi+1 yıl@unik16 insanlar özellikle erkekler siyah beyaz gibi falso sıkmaya devam edebilirsiniz istediğiniz kadar mantık seviyeniz gelişince haber verin çevrenizdekilere
+1 yılBu kişiyle sevgili olmuşsam gerçekten sevmişimdir ve ona harcamaları için bir kart bile verebilirim.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu soru kızların ne oldugunu gösteriyor para diyorsa bu kız sadece s.. ikilmeye mahkumdur
00 Yorumla Birini parası için sevene sorulabilecek tek bir soru vardır.
Fiyatın ne kadar?00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaddi değilde psikolojik sıkıntısı olan birisi ile olmam çünkü asla düzelmiyorlar. Maalesef onlar sevgiden anlamıyorlar. Onları yalnız bırakmak gerekiyor sorunlarını kendileri çözsün diye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmamayı tercih ederim. Günümüzde maddi sıkıntı çekmek için gerçekten tembel olunulması gerekiyor veyahut hayatı boyunca yanlış kararlar almış olması gerekiyor.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 310 cevap paylaştı.
u +1 yılOlurum, yarın benim akıbetimin nolacağı belli değil zaten
00 Yorumla Çok Varlıktan yokluğa girdim ve evlendim benim için maddiyat hiç önemli olmadı
30 Yorumla- Devamını Gör (105)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat