• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Para & Ekonomi

Maddi sıkıntısı olan biriyle sevgili olur musun?

brktgylmz
brktgylmz Takip Et
Guru Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
65
Yapay Zekaya Sor
Güncellemeler
+1 yıl
Olurum diyenlerin %90ı dönüp bakmaz bile 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
Maddi sıkıntısı olan biriyle sevgili olur musun?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bu sorunun cevabı, erkeğin alfa olup olmamasına göre değişir. Kadınlarda ise durum farklı olup seks yapacak kadınsa seçenekleri olmayan erkekler , kesin sevgili olur. Evlenilecek bakire kadınsa , dindarlar kesin kapar. Bu durumda, sadece erkekler açısından ele almak lazım. Bu durumda, alfa ile beta aayrımına deyinmem lazım ;

Alfa erkek:Kadınlar, alfa erkeklerden hoşlanır. Alfa erkek kavramı : özgüvenli, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor

Alfa Özgüveni nasıl oluşur?

Alfayı alfa yapan, olabildikce erken tanıştığı zorluklar ve bu zorlukların üstünden gelmesi nedeniyle geliştirdikleri yüksek özgüvendir. Daha detaylı şöyle izah etmem gerekirse ; asıl alfalaşma lise evresinde başlar, üniversite okumak yerine fabrikada çalışıp usta başı olursan ve usta başı olana kadar da baya emek vermişsen; bu emek sana özgüven ve olgunluk veriyor. Ya da çocukluk yılların, bir dükkanı işletmekte geçmişse yine 20 lere geldiğinde ; özgüven , olgunluk ve karizma sahibi erkek oluyorsun.

Lakin sen mezun olup askerlikten dönene kadar =24 yaş diyelim. Bir zor işte çalışmayıp direk masa başı rahat işe başlarsan; Senin özgüvenin ve olgunluğunu elbet olmaz. Bu yüzden betalar, genelde eğitimli nüfusdur. Çünkü alfayı alfa yapan en önemli özellik , özgüven olup rahat büyüyen erkekde genelde böyle özgüven olmaz.

Bu yüzden nice üniversite mezunu kaliteli bayanları, Uzman Çavuşlar ve fabrika işçilerigötürmekte iken ; rahat büyüyen erkek hakim ve savcı olsa dahi, bir kadını yatağa atamaz. Evlenir , ancak böyle sadece eşiyle birlikte olur.. Bu arada usta başı ve uzman çavuşları, küçümsemiyorum. Hat dabu memlekete Sağlık mezunları hariç tüm üniversite mezunlarından , daha faydalı olmaktalar. En fazla karşılaştığım alfa örnekleri, askerler ve ustalar olduğundan; böyle örnek verdim.

Böylece yakışıklı erkek, özgüven sahibi değilse; kadına ulaşamaz. Ama özgüvenli, çirkin ve ağzı laf yapan serseri erkek çok rahat ulaşır. Bunun örnekleri, çok.

Lakin,

Benim 1.80 boyunda yakışıklı 50.000 tl maaşlı arkadaşım var ama taktiksel hatalar nedeniyle kadına ulaşamıyor, ama geliri olmayan kilolu arkadaşım var ve haftada en az 3 kadınla seks yapıyor bir de 40 yaşında göbekli ama yüksek gelirli arkadaşım var ki parasız olduğu zamanda bile 20-25 yaşındaki kızları yatağa atıyordu, üç tane 1.60 lı boylarda dar gelirli biliyorum ve bunlar da baya seks yapıyor.

Beta erkek :ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; alfaların aksini yapmasıdır.

Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..

Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır. Betaların, kavgacı ve piskopat olanları ise gamalardır. Kadınları aldattı diye; gamalar öldürüyor. Alfa erkek de öldürüyor ama alfa erkek genel de aldatılmaz. Aldatılanlar, hep beta..,

Yani erkek alfa ise; kadınlara sevgili olur, borcunu öder , para da verir ve tüm hesapları da kadın öder. Beta ise, yüzüne bakmazlar.

Bir de alfa ile betanın ortası, sigma da vardır. Bu tür erkekler fakir de olsa , maddi durumu olan kadınlar evlenmek ister ama seks yapmaz. Çünkü alfa çekiciliği vardır, sadıktır ve çalışkan olup alfalar gibi çalışmamayı da sevmezler ki bir sürü alfa kadının sırtından geçiniyor.

Ben sigma erkeğiyim, dar gelirli kadınla seks yapıyorsa sevgili olurum ama evlenmem. Lakin buluşma masrafları, seks masrafları ve özel günlerde hediye masrafları haricinde hiç bir ödeme yapmam. Yani, borçlarını ödemem. Zira fazla ilgi, kadını erkekten soğutur. Ödeyen erkek de enayidir.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• emre505
    emre505 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Kadınlar paraya çok önem veriyorlar. Ama bilmiyorlar ki parayı öne aldığın hiçbir ilişkide aslında karşı tarafla güvenli bir ilişki içinde olmuyorsun.

Paraya önem veren insanlar mutlaka sevgisizliklerini bir yerde karsidakinden çıkarıyorlar. Kadınlar diyorlar ya ben çocuk yapacagim o yüzden maddi durumu iyi olacak. Tüm bunlar safsata şeyler.

Şunu diyebilirsin: ben sevgiye önem vermiyorum. Ama sevgiye önem veriyorsan ve parası azalınca kendi icinde saygı duymayacagin bir adamı veya kadını maalesef sevmeyeceksin arkadaşım.

Kadının içgüdüsü böyledir derler. İçgüdü nedir? Türün bütün bireylerinde oluşan yapıdır. İletişim kurma zorunluluğu bir içgüdüdür, aksini iddia eden akıl sağlığı yerinde olan 15 yasindaki gençlerin hücre cezasında ne tip davranışlar gösterdiğini okuyabilir. Bir denizcinin 24 saat tamamen izole bir ortamda halüsinasyonlar gördüğünü söylüyor. İnsan sosyal bir varlık.

O yüzden maskulenite veya feminizim istediğin kadar savun, sevgi hissetmediğin, özellikle birine baglanmayacagin hiçbir ilişkide sevgi besleyemezsin.

1
    0 Yorumla
  • TheGirlTakingRedPill
    TheGirlTakingRedPill Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Maddi sıkıntısı olan bir insan ( kadın erkek ayırt etmiyorum) sevgili işlerine kafa yoracak durumda olmaz. Sevgilisi olsa bile maddi durumu yüzünden sürekli gergin kompleksli ve özgüvensiz bir modda olacağından çalışmaktan karşısındakine vakit ayıramayacağından bir süre sonra karşısındaki insanı kendisi bıktırır zaten.

Bu konular üzerinden soru sorarak sürekli kendinizce duyar kasmaya ve duymak istediğiniz şeyleri söylemeyen insanları kötü diye ilan etmeye çalışıyorsunuz ama kadınların ve erkeklerin içgüdülerinden ve psikolojilerinden bihabersiniz maalesef.

0
    0 Yorumla
  • _Güneş____00
    _Güneş____00 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Olmam. Bunu paragözlük olarak da düşünmüyorum. Çünkü para önemli bir yerden sonra. Bazı erkekler, param yok deyip eve davet edebiliyor. Sonra o ilişki hep evde görüşülen bir ilişki hâlini alıyor. Ben öderim hesapları desen de kabul etmiyor bazıları. O yüzden parasız erkekle olmaz.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

108

Cevap

57

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 22,9b cevap paylaştı.

Evet ben olurdum

0
    0 Yorumla
  • kendineedebiyatci
    kendineedebiyatci Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Para her zaman kazanılan bir şey ve her şekilde de kazanılabilir hiç kazanamazsak beraber banka soyarız nedir yani djdhdhdhhds şaka bir yana bence maddi sıkıntıları çok olan bir erkek bence evlenmeyi de çok düşünmeyen erkektir. Ama kendi açımdan düşünecek olursam sevgimi her şeyin önüne koymuşumdur eğer bir işi varsa bir alanda iyiyse şu an olmasa bile ileride para kazanacak potansiyeli var demektir. Bir de çok şükür babamızın evinde birşeylere doyduğum için maddi açıdan hiç bakamadım ilişkilere.

1
    11 Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      +1 yıl

Bir işi varsa, bir alanda iyiyse, demişsin. Peki ya, alanda iyi değilse ama işide varsa, düz işçiyse, ozaman ona varır mıydın? Bence hayır. Kızları tanıyorum çünkü. Hiçbir kız, işi gücü yerinde olmayan bir erkeği istemez. İstiyorum diyende ya yalan söylüyordur, ya da evleneyimde kimle evlenirsem evleneyim kafasındadır. Nasılsa boşanmak kolay kızlar için. Boşanıp, dul maaşı alacaksınız, artı nafaka, artı mal varlığından da pay... Böyle bir adalet sisteminde evlenmeye karşı olmamızı anlayın.

Yorumla
    • kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

@Emre3558123 ben çiftçiyle sevgili oldum çok konuşma ihtiyar yamuk yapmasaydı evlenecektik. Sevdiğim zaman hiçbirşeyin önemi yok. Ama artık dünyaya daha realist baktığım için onları söyledim meziyetsiz insan ilişkide de meziyetsiz ben bunu çok net gördüm o yüzden hiç olmazsa bi uğraşı olsun öyle çok para kazanmasına gerek yok düzeni olsun.

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      +1 yıl

Çok ihtiyarım. Bastonla geziyom aq

Yorumla
    • kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

@Emre3558123 neden küfür ediyorsun amca

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      +1 yıl

Hak ediyorsun, yeğen. Küçüğüm benim. Ufacık evladım. Büyüde gel. Sütünü iç. Dersini çalış.

Yorumla
    • kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

@Emre3558123 rezil ya xhshshhs noldu konu birden küçük büyük mevuzsuna döndü. Burada konu çok başkaydı ama ne olduysa birden saçma sapan birşeye takıldın. Yerini bil ihtiyar söylecek lafın yoksa eyvallah de yoluna bak

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      +1 yıl

Yaw. Sie. canım. Küçük büyük muhabbetini başlatan sensin. Ben mi başlattım. Sen kendin dedin. Durduk yere, Amca, dede. Yaşlı bilmem ne. Bende küçük dedim sen öyle diyince. Doğal olarak... Büyümemişsin, beynin çocuk beyini.

Yorumla
    • kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

@Emre3558123 burada üsluba bakarsak kimin çocuğu olduğu ortada bence. Ve hala küfür etmeye de devam ediyorsun. Laf arasında ihtiyar dedim ve çok fazla takıldın. Ne diyeyim yarası olan gocunur mu denir ne denir. Yaş kompleksini aşın o lafta bir şey yoktu. Konu ne? durumu iyi olan erkek ve olmayan erkekleri kadınlar sever mi sevmez mi. Dimi konu bu. Çalıştığım yerde 15 yaşındaki çocuklar da aynen böyle konuyu saptırıyor. Yaşını almış birisin de konuşmana bakılırsa 15lilerden farkın pek de yok 😅

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      +1 yıl

He çocuğum sen haklısın. Embesil şey. Durduk yere başlatmasaydın, yaş mevzusunu okadar küfüre gerek kalmıyacskyı. Ayrıca ilk küfür edende sensin, hakaret edende. Beynini sukim

Yorumla
    • kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

@Emre3558123 küfür mü ettim? Bak hala sen şaka mısın ya shsbshhwhw delircem yemin ederim. Mal mısın sen ya sünepesi. Al bak şimdi yaşla ilgili konuşuyorum. Kaç yaşına gelmişsin burada abaza abaza takılıyorsun şerefsiz bacım evladına bak sen. Vizyonsuz it

Yorumla
    • kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Şu site sansür koymasa var ya... yine edicem küfür yine içim soğumadı. Aшқ sünepesi. Ояоs*u evladı. Yaşlı itoğlu it

Yorumla
  • SeyyahÖküz1
    SeyyahÖküz1 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Yeter ki Ruhunda bir sıkıntı olmasa da yeter ki inancında bir sıkıntı olmasın para bugün yoksa yarın olur Para benim için çok değerli bir şey değil günümü kurtarsın karnımı aç bırakmazsan başkasına muhtaç etme sen yeterli fazlasını lüzum yok dediğim gibi Yeter ki Ruhunda ve inancında bir sıkıntı olmasın

4
    1 Yorumla
    • SeyyahÖküz1
      SeyyahÖküz1
      +1 yıl

Sesli klavye kullandığım için kelimelerin bazısı eksik çıkmış. Okuyan arkadaşlar cümleyi tamamlayıversin zihinlerinde

Yorumla
  • Gökyüzü242
    Gökyüzü242 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Olurum ama bu biraz sıkıntı yaratıyor. Çünkü bir tarafın maddi durumu iyiken, diğer tarafın maddi durumu kötü olunca ister istermez bazı sorunlar oluyor. Eğerki o sorunları atlatacağımızı düşünüyorsak ve ilişkimize zararı olmayacaksa, güvenimiz birbirimize tamsa olurdum.

2
    3 Yorumla
    • mavikelebekdeniz
      mavikelebekdeniz
      +1 yıl

Hele ki kadin erkekten zengin olunca, bu sefer de erkek gururuna yediremiyor kadinin kendisinden daha cok kazandigini gurur yapiyor

Yorumla
    • mahirfhcfh
      mahirfhcfh
      +1 yıl

@mavikelebekdeniz alakası yok kadın her tartışmada surata vuruyor

Yorumla
    • Gökyüzü242
      Gökyüzü242
      +1 yıl

@mavikelebekdeniz Kişiye göre değişir ama bazı olumsuz olaylar yaşanabiliyor evet.

Yorumla
  • ftearthatr
    ftearthatr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Olurum diyen kadinlarin çoğu yalan söyler, Zengin erkek fakir bir kadınla yaşar yapar ama zengin bir kadın farkir bir erkeğe dönüp bakmaz bile. Ben bu maddi sıkıntının sebebine bakmak isterim. Aileden gelen bir şey ya da kaza vs ise bu halledilir. Ama bir serseri peşinde tukenmis sonradan aklı başına gelmişse bırak kaderini yaşasın. Kadınlar geleceğe erkekler geçmişe bakar.

1
    0 Yorumla
  • Eimira
    Eimira Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Kadının eve bakma yükümlüğü yoktur , günümüz şartları gereği ki bizlere has (böyle yaşatmayı kendileride hak gören... ) kadının çalışma zorunluluğunu doğuruyor

Oturmuş bir karaktere sahip erkek ve de ailesini kimseye muhtaç etmedikçe sorun yaşamazlar

Para para diyen kezbanlar ( Sonları Behlül aramak olacaktır) umrumda değil, bana ben olduğum için baksın

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bana külfeti olmayacaksa eyvallah. Ama kendi maddi sorununu bana yansıtacaksa (borç ver, para ver, vs yapacaksa) ya da maddiyaatı bahane yapıp sinirli sinirli takılacaksa ipler kopar bende.

13
    0 Yorumla
  • Heisenberg19
    Heisenberg19 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Valla benimde maddi durum pek iyi degil kendime anca yetiyorum bana borç ver diyecekse parasının olmamasını sıkıntı yapıp bana da yansıtacaksa olmam ya tek tabanca daha iyi zaten para önemli degil kalbi önemli diyenler türkiye yaşıyoruz kendinize gelin polyanacılıgı bırakın ben gidip zengin koca/kadın bulun demiyorum ama sıkıntı yaşayacağınız ilişkide olmaktansa tek olun daha iyidir diyorum

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Olmam çünkü para muhabbetlerini sevmiyorum, kimsenin borcunu harcını çekemem o yüzden iki tarafın da parası olsun keyifleri yerinde olsun.

7
    0 Yorumla
  • elianamelia
    elianamelia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Ben olmam Bir işi olması ve çalışkan olması önemli en azından çünkü iş ciddiyete binerse maddiyat gerekli evlilik hayatı çocuk vs vs derken aslında ilk seferinde evlilik niyetiyle düşünecek birisi değilim illa ama maddi durumu biraz olsun iyi olmazsa kendiside kötü hisseder bir erkeğin bu yüzden ben olmam

0
    0 Yorumla
  • ffatmaaaaaaaaaaaa
    ffatmaaaaaaaaaaaa Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

valla olurum hiçte problem olmaz. Kardeş nedir bu para muhabbeti yok parası olmayanla sevgili olurmusun yok bana pandora bilek almadı yok şöyle böyle.
    Kardeşim o çocugun yerinde sizde olabilirdiniz oda istemezmiydi size hediye alsın sizi mutlu etsin şu an maddi durumu yok kötü diye hep kötü mü olacak
    Sizler maalesef sevgiyi haketmiyorsunuz parası olup evlendikten sonra fakirleşmeye başlasa boşanacak mısınız
    Ben bu zamanın insanı değilim gerçekten

0
    3 Yorumla
    • jamesx7
      jamesx7
      +1 yıl

Fatmalar gercek kralicelerdir aq

Yorumla
    • ffatmaaaaaaaaaaaa
      ffatmaaaaaaaaaaaa
      +1 yıl

@jamesx7 🥺 teşekkür ederim çok kibarsınn

Yorumla
    • jamesx7
      jamesx7
      +1 yıl

Rica ederim🙃

Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 721 cevap paylaştı.

Sürekli Sürekli bunu sorun olarak benim önüme sürerse

Misal, param yok bu hafta çıkamayiz

Param yok dogum gününe bir sey alamadim gibi

Muhabbetini yapmasin haberim olsun ben zaten beklentiye girmem ama kendini sıkıyor benide bu sıkıntıya çekiyorsa bu sorun olur... sorun maddiyat değil sorun Sürekli mizmizlanması

0
    0 Yorumla
  • perlamare
    perlamare Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı.

Maddi sıkıntısı önemli değil. Niyeti ve Azmi önemli. Azimli birisi ama geçici sıkıntıda ise önemi yok. Ama boş gezenin boş kalfası ise maddi sıkıntısı olmasa da sevgili olmam çünkü o bugün olmasa da ilerde sıkıntıya düşecektir muhakkak.

1
    0 Yorumla
  • _nalann
    _nalann Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 84%
    +1 yıl

Yani emeğine sorumluluk alıp almadığına ne kadar azimli ve kararlı olduğuna dikkat ederim neticede para denilen şey kaydelir de kazanılır da ve kimde ya da ne şekilde yükseleceğini kimse bilemez..

2
    0 Yorumla
  • 6272822882822882
    6272822882822882 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Oldum ama bi daha olmam çünkü gitmiyor ve mutlu edemiyor parasız erkeğin zaten gücü de özgüveni de olmuyor çükü de kalkmıyor. Hiçbirr şekilde kadını mutlu edemiyor.

2
    0 Yorumla
  • Tersy
    Tersy Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 59%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 361 cevap paylaştı.

Olurum, yemesini içmesini de zaten ben hep karşılarım. Ama borcuna destek vermem, o beklentiyi görürsem uzaklaşırım.

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Eşimle evlendiğimizde 600 bin borcum vardı. Ben borcunun bitmesini bekleyerek yıllarımı sensiz geçirmek istemiyorum öderiz birlikte dedi , Şu an hala ödüyoruz ekstra borçlar bile yaptık birlikte , aynı durum eşimde olsa bende kabul ederdim kendim bildiğim için ama tecrübem olmasa bu soruya ön yargılı bi cevap verebilirdim etmezdim diye :) hayat çok hızlı akıyor maddi şeyler çok yorucu ama yanınızdaki insanı seviyor ve seviliyorsanız inanın aldığınız keyif hic birsey tarafından bozulmuyor

1
    3 Yorumla
    • Aishalover
      Aishalover
      +1 yıl

Sen kabul edeceğinden emin misin?

Yorumla
    • forbiddenzone
      forbiddenzone
      +1 yıl

Özel değilse 600k borç nasil oldu.
      Borç mu kaldi

Yorumla
    • mahirfhcfh
      mahirfhcfh
      +1 yıl

Hadi len ordan dümenden bende kabul ederim diyor😂

Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 738 cevap paylaştı.

Olurum ya yeter ki çalışkan olsun. Ben zaten çalışıyorum beraber çalışır yaparız

5
    3 Yorumla
    • Eimira
      Eimira
      +1 yıl

Değeri bilinesi bir düşünce

Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • Eimira
      Eimira
      +1 yıl

Rica ederim hanımefendi
      Sizlerin varlığı hayata aşka anlam katıyor

Yorumla
  • ft06yl
    ft06yl Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Çok şükür kendisi o kadar iyi bir insan ki maddiyat benim için boş. Gönlü zengin sevgilim @bosvergitsinn35 ❤️

2
    2 Yorumla
    • bosvergitsinn35
      bosvergitsinn35
      +1 yıl

❤️ sende öyle ❤️

Yorumla
    • ft06yl
      ft06yl
      +1 yıl

<3

Yorumla
  • bellaumay
    bellaumay Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 93%
    +1 yıl

Parası olsun olmasın önce adam olsun... Parası olup aldığı hediyeleri laf edende var , Parası olmayıp kızı sömürmeye çalışan da var

2
    0 Yorumla
  • Besiktas_JK
    Besiktas_JK Takip Et
    Bilge Yaş: 110 , eic 99%
    +1 yıl

Olabileceğini sanmıyorum çünkü para herkese lazım zaten parasız erkeği de hiçbir kadın istemez.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sevgilimle ilk başlarda konuşurken asgari ücret altında maaş alıyordu sigortası bile yoktu. Şimdi zamanla düzeliyor şükür. Yani kısacası her şey para demek değil benim için. Eğer maddi anlamda gerçekten çok zor duruma düşersek bende çalışırım ki üniversite diplomam var ve rahatça iş bulabileceğim bir meslek. Yani önemli olan anlaşabilmek ve sevgiyi karşılıklı bir şekilde hissedebilmek

0
    2 Yorumla
    • mahirfhcfh
      mahirfhcfh
      +1 yıl

Çalışmıcan mi sen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@mahirfhcfh bilmem

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Olurum tabiki. Güzel ahlak ve meziyete sahip insana denk gelmenin samanlıkta iğne aramak kadar zor olduğu şu zamanda. Para neki, insanın elinin kiridir

3
    0 Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 469 cevap paylaştı.

Olurum tabikii para hiç bir zaman umrumda olmadı ilişkilerde

3
    1 Yorumla
    • Çağhan2734
      Çağhan2734
      +1 yıl

🥺🥺🥺

Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 326 cevap paylaştı.

olurum. ve hiç benim ıcın onemli bişey değil. hatungil olsun sevimli tatlıs güzel olsun paralı parasız cok mesele değil

1
    0 Yorumla
  • mustafaaydas002
    mustafaaydas002 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Bu kişiye bağlı. Bir işte çalışıyorsa eğer bu sorun olmaz. Ama diğer türlüsüne pek sıcak bakmam. Yani tamamıyla kişiye bağlı

1
    0 Yorumla
  • AK__BEY__52
    AK__BEY__52 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 96%
    +1 yıl

Kadın dediğin zengin olacak paralı olacak beni taşıyabilecek büyük sırasında götürecek bana pahalı hediyeler alacak

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

maddi durumundan dolayı sürekli para muhabbeti yapacaksa veya benden borç para isterse olmam onun dışında olurum

4
    0 Yorumla
  • satyagrahaa
    satyagrahaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Şimdi burada yalana gerek yok, sevgili belki olurum bi ihtimal ama evlenmem.

2
    0 Yorumla
  • Kerimkaratekin
    Kerimkaratekin Takip Et
    Bilge Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Beni sevsin ya da sevdigim biriyse maddiyata hiç bakmam

2
    0 Yorumla
  • Dünyadışı0987
    Dünyadışı0987 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır. Gerçekleri konuşalım ilişkiyi mahveden bişey

2
    0 Yorumla
  • Gezelimmaksat m
    Gezelimmaksat Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Karakter güzel olsun edepli ahlaklı olsun gerisi Allah kerim

3
    0 Yorumla
  • ibrahim__barannn
    ibrahim__barannn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 93%
    +1 yıl

Evlilik zornolur ama seven için herşeye rağmen olur

1
    0 Yorumla
  • Croyz1n26
    Croyz1n26 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 89%
    +1 yıl

Kadınlar istemez, erkekler sorun etmez. Doğanın kanunu bu

1
    4 Yorumla
    • mahirfhcfh
      mahirfhcfh
      +1 yıl

Doğa kanunu işlerse kumada getirilir o zaman

Yorumla
    • mahirfhcfh
      mahirfhcfh
      +1 yıl

Aldatmak normal

Yorumla
    • Croyz1n26
      Croyz1n26
      +1 yıl

Sen doğa kanununu şeriat mı sandın ahakshkahsjahs

Yorumla
    • Croyz1n26
      Croyz1n26
      +1 yıl

Pek ciddiye alınacak birisi değilsin

Yorumla
  • zar46
    zar46 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 97%
    +1 yıl

Evet ama karşınin piskolojisini etkileyip beni demoralize ederse, vazgeçebilirim.

1
    0 Yorumla
  • Benjamin542
    Benjamin542 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 82%
    +1 yıl

Yani ne kadar maddi sıkıntı bu çok önemli...

1
    0 Yorumla
  • Anara__
    Anara__ Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Olmazdım. Aşık olsam aşkımı kalbime gömer, yine olmazdım)

1
    3 Yorumla
    • BeratBozkurt
      BeratBozkurt
      +1 yıl

Sırf sizlere trafikte yok vermemek için üstünüze sürerken kaç kere ceza yedim🤣

Yorumla
    • Anara__
      Anara__
      +1 yıl

@Sosyetic_SheqiiL
      @Barış_LonelyForever

Yorumla
    • BeratBozkurt
      BeratBozkurt
      +1 yıl

Çağır çağır hicbirinizden korkmuyorum

Yorumla
  • thexpendablesss
    thexpendablesss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Harika bir adamsa ve hic bir suphem yoksa onunla ilgili olur, onun disinda maalesef.

1
    0 Yorumla
  • BiricikMinicik
    BiricikMinicik Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Olurum. Yeter ki sadık, güvenilir, yürekten seven bir eş olsun bana..

1
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Kimsenin parası beni ilgilendirmez ancak sürekli bu konudan dert yanarsa ben bunalır sıkılırım

1
    0 Yorumla
  • Hsyn58
    Hsyn58 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Ben sevgili olmam yeri gelecek kız ödeyecek hesabı felan

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Genelde o tip kız arardım eskiden zaafı üzerinden gidip elde etmek için. Karşılıklı çıkar çatışması oluyordu sonra da

2
    0 Yorumla
  • pwlinsiu
    pwlinsiu Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

maddi sıkıntıda olması sorun değil ama maddi sıkıntıdayım diye saldım çayıra mevlam kayıra gibi bir düşüncede olup hiçbir şeyi umursamazsa sorun ederim

0
    0 Yorumla
  • KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl

Sürekli borç istemeyecekse olurum Çünkü bir insanı para için sevmem para için birlikte olmam

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Elbette, parasını napayim ya kendisi adam olmadıktan sonra milyoner olsa ne fayda.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Olmuştum ama sorun maddiyat değil ki anlasabilmek huzurlu hissetmek

2
    0 Yorumla
  • Jørgen
    Jørgen Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Olurum diyenlerin yüzde 90 ı maddi durumu iyi olanlar ve sevgilisi olmayan insanlar. Biraz pozitif düşünmeye çalışın.

0
    0 Yorumla
  • melankolikMelaike
    melankolikMelaike Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    +1 yıl

Olurum ama maddi sıkıntısını kafasızlıktan yaptı ve yarınlar yokmuş gibi borca girmeye devam ediyorsa yok ona sevgili.

0
    0 Yorumla
  • J_eSSe
    J_eSSe Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Maddiyata bakarak ilişki yapılıyorsa üç kuruş paraya da satılırsın.

1
    2 Yorumla
    • Sabrinamabrina
      Sabrinamabrina
      +1 yıl

@J_eSSe cümlenin bünyede uyandırdığı kapak sesi Anlara semalarında duyuldu. Hey maşallah😅👏🏻

Yorumla
    • J_eSSe
      J_eSSe
      +1 yıl

@Sabrinamabrina ne demek görevimiz ;)

Yorumla
  • bulutsvn
    bulutsvn Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Gerçekten kişiliği oturmuş ve beni sevdiğine eminsem bana hissetiriyorsa olurum.

1
    0 Yorumla
  • HakanGenç9999
    HakanGenç9999 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    +1 yıl

Alfa erkeğinde beta erkeğin de ağzımı kötü bozarım. Kızların mayası serefisizleri götürüyor deyin. onlara şerefsiz picler kanı mayası götürüyor deyin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

soruyu şöyle değiştiriyorum izninle çulsuz benle sevgili olur muydunuz?

- hayır olmazlar tabi ki

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

az önce yabancı erkeklerin ig da kadını genç olmasını isteme nedenlerinin travmlarının daha az olacağı düşüncesi olduğu düşüncesi olduğunu okudum böyle şeyler yazılmış binler onaylamıştı çok konuşma

2
    7 Yorumla
    • unik16
      unik16
      +1 yıl

Ben de oyle dusunuyorum, neden baska bir erkegin biraktigi travma dolu birisi ile zaman kaybedeyim ki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@unik16 size bir şey olmuyor mu sanki ahahahaha

Yorumla
    • unik16
      unik16
      +1 yıl

Kendim icin konusabilirim, bana birsey olmadi ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@unik16 mağaranda mutlusun ama ilişkin olması için insan içine çıkman gerekiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@unik16 insan içine çıkınca da duygular yaşarsın duyguları çözemezsen travma olur travmaları çözmek sabır işidir çocuk adamlara kendi dünyası olan anne bekledikleri kadın tabi uymaz

Yorumla
    • unik16
      unik16
      +1 yıl

Duygular gelip gecici. Mantik ile hareket etmek en dogrusu.
      Ama sizi de anliyorum, Turkiyede insanlar travma seviyor, psikopat seviyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@unik16 insanlar özellikle erkekler siyah beyaz gibi falso sıkmaya devam edebilirsiniz istediğiniz kadar mantık seviyeniz gelişince haber verin çevrenizdekilere

Yorumla
  • harrylinka
    harrylinka Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl

Bu kişiyle sevgili olmuşsam gerçekten sevmişimdir ve ona harcamaları için bir kart bile verebilirim.

0
    0 Yorumla
  • SonMohikan71
    SonMohikan71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Bu soru kızların ne oldugunu gösteriyor para diyorsa bu kız sadece s.. ikilmeye mahkumdur

0
    0 Yorumla
  • Bay_M
    Bay_M Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Birini parası için sevene sorulabilecek tek bir soru vardır.
    Fiyatın ne kadar?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Maddi değilde psikolojik sıkıntısı olan birisi ile olmam çünkü asla düzelmiyorlar. Maalesef onlar sevgiden anlamıyorlar. Onları yalnız bırakmak gerekiyor sorunlarını kendileri çözsün diye

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Olmamayı tercih ederim. Günümüzde maddi sıkıntı çekmek için gerçekten tembel olunulması gerekiyor veyahut hayatı boyunca yanlış kararlar almış olması gerekiyor.

0
    0 Yorumla
  • _GerdekBasan_ u
    _GerdekBasan_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 35%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 310 cevap paylaştı.

Olurum, yarın benim akıbetimin nolacağı belli değil zaten

0
    0 Yorumla
  • blck_kiss
    blck_kiss Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    +1 yıl

Çok Varlıktan yokluğa girdim ve evlendim benim için maddiyat hiç önemli olmadı

3
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (105)
Devamını Gör(150)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Maddi sıkıntısı olan biriyle sevgili olur musun?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Maddi sorunları olan biriyle sevgili olur musun? 69 cevap verildi
Maddi durumu iyi olmayan biriyle sevgili olur musunuz? 26 cevap verildi
Parası ve maddi gücü olmayan biri ile sevgili olur musunuz? 36 cevap verildi
Parası olan biriyle sevgili olur musunuz? 26 cevap verildi
Maddi durumu iyi olmayan biriyle sevgili olunur mu? 52 cevap verildi
Parası olmayan biriyle sevgili olur musunuz? 26 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨