Evlilik için elbette bir erkeğin işi gücü olmalı fakat kızların bir kısmı bunu bile yeterli görmüyor, istiyorlar ki hepimiz holding sahibi olalım :D

Evlilik için elbette bir erkeğin işi gücü olmalı fakat kızların bir kısmı bunu bile yeterli görmüyor, istiyorlar ki hepimiz holding sahibi olalım :D

Kardeşim bu olayın aslı şudur. Elbette gold tigger yani para avcısı paradan başka bir şey düşünmeyen dilenci zihniyette gurursuz kadınlar var. Ama genel olarak şöyle bir şey yok. Trilyoner olmazsa bakmam gibi ne kadınlar doğru dürüst kendini ifade etmeyi becerebiliyor Ne erkeklerde doğal olarak doğru düzgün anlayabiliyor. Yani sen kendini geçindirebiliyorsan Evin araban işin varsa borçsuz harcsız ev geçindirebilir Çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayabiliyorsan Yeterlidir zaten. Ama bazı para oru, spularının birtakım lafları yüzünden Bazıları tutup kadın cüzdan seviyor şeklinde yorumlamasına sebep oluyor Evet böyle arsız tipler var. Onlarda kendini belli eder zaten Bana şunu al bana bunu al şuraya götür gibi abartılı isteklerinden anlarsınız. Hiçbir kadına bir şey borçlu değilsiniz para saçmakta zorunda değilsiniz Yemeğe götürürsün özel gününde hediyesini alırsın arada bir gezersin Normalde bu yeterli olacaktır. Tabi örneğin yemek diye Boğazda lokantaya götürmekten bahsetmiyorum Bunu yaparsan eşik anlayışı oluşur yapmadığın zaman sorun çıkarır. Herneyse makul düzeyde yaptıkların yeterli gelecektir SEVEN KADIN İÇİN gold tigger olan gurursuz onursuz dilenci tiplere altına krımızı hali ser elmaslarla dolu altın gerdanlık al zaten onun amacı dilenciliktir. Kendinide belli eder bu tipler. Sakın kadınlar parayla arzu duyar parayla sever gibi saçma sapan düşüncelere kapılıpta kendinizi enayi yerine koyup sömürtmeyin Sanki bütün kadınlar Fehmi Koçla evli * , k gerek çevrem gerek sülalemde ki pek çoğu mütavazi hayatlar yaşıyor. Onlar kadınsa bunlar kim mantıklı düşünün para pul edebiyatı yapana basın tekmeyi gitsin.
Eyvallah 👍
Kız yapmasa bile kızın ailesi yapıyor hocam birde aile faktörü var.. Ama haklısınız mükemmel bir yorum olmuş.
@DerFlieger Sen yeterliliklere sahipsen normalde onlarda sorun etmez. Ama ailesi paracı olanlarda var. Dediğim gibi zorunlu değilsin çekip gidersin
Peki siz erkekler evde yemek yapmayan, temizlik yapmayan, cocuklara yeteri kadar bakmayan birini sever misiniz? Evlenir misiniz? Her cinsiyetin yapacagi seyler var.
Cikipta parasiz erkegi seven kadin olur mu deyip durmayin. Eger siz yemek yapmayan, temizlik yapmayan, utu vs yapmayan kisacasi ev hanimligi yapmayan kadina okeyseniz biz de parasiz erkege okeyiz. Erkek para kazanmasin, kadinda evde hicbir sey yapmasin.
Ha kadinda para kazanir erkekte ev isi yapar cocuk bakar ona lafim yok. Ama ikisininde bazi noktalari var. Turk erkekleri cok fazla ev isi yapip cocuk bakmaz acik konusalim.
Kizlarinda elinde hemsirelik, ogretmenlik gibi bir meslegi yoksa gidip insaatta cuval tasiyacak hali yok, yaratilis olarak buna uygun fitrati da yok. Ki bu saydigim mesleklerde zor. Hemsire olupta saatlerce nobete kalmak, hayatinin hastane olmasi 7 den 70 e herkesin kahrini cekmek vs kolay degil. Ustune karnin agriya agriya, kan kaybede kaybede yaparsin bunu. Hamile hamile, karnin burnunda yaparsin.
Kadinin fitrati disarda calismaya zaten pek uygun degil. Oyle olsaydi Allah bizlere de sizde calisin, evi gecindirin derdi. Allah yarattigi kulu bilmez mi? Buna gore cinsiyetlere yuk yuklemis, buna göre bazi seyleri ayırmış kadin erkek arasinda.
Evi gecindirme, para kazanma yukunu Allah siz erkeklere vermis, bosuna da vermemis.
Para para deyip duruyorsunuz parayi en cok mesele eden siz erkeklersiniz. Erkek cok para kazaninca ne m*l oldugu belli olur. Cok para kazanan erkekler ilk basta yanindaki kadini degistiriyor. Bunu basta acun ilicalidan tut diger bircok zenginde gorebilirsiniz.
Kimse cok para istemiyor. Orta hal iyidir. Allah az verip aratmasin, cok verip azitmasin. Bircok kizin da istedigi bu diye dusunuyorum. Zorunlu ihtiyaclari rahatlikla karsilayabilmenin yaninda arada luks ihtiyaclari da karsilayacak kadar kazanc yeterli. Yilda 1 ya da 2 yilda 1 tatil gibi luks sayilabilecek ihtiyaclardan bahsediyorum.
Yani ben bir video izlemiştim hani parasız asgari ücretli olan birisiyle evlilik yapar mısınız diye bir kıza sormuşlardı gerçekten samimi bir şekilde yorum yaptığını görmüştüm, yani evet evlenirim falan diyordu ama şöyle bir gerçek var yani insanların söylemleri ile yaptıkları birbirine hiçbir zaman tutmaz. Yani illaki evlenirim diyen insan belki ileride istekleri çıkacak Özellikle bizim kadınlarımız çevresinden etkilenerek hareket ediyor, yani mesela birisiyle birlikte ise işte çevresindeki insan kaç lira maaş alıyor evi var mı şunu var mı Nasıl geçeceksiniz ya tamam sen bu adamla beraber oluyorsun da işte sana ne vaat edecek aklın Çelebi biliyor aileler de genelde maddi durumu iyi olan insanlarla birlikte olmasını ister evlatlarını, o yüzden yani samanlık seyran olur olayı Bence bitti başında böyle dese bile sonradan bir geçim sıkıntısı veya parasızlık durumunda birçok sıkıntıların olabileceğini söyleyebilirim.
Haklısın kesinlikle katılıyorum
Teşekkür ederim
ben erkeğim ama bu olay söyle olmalı sıfır dipte parasız hiç bir gayreti olmayan erkekler cidden olmaz mantıklı düşününce.. işi gücü düzeni oturmuş daha iyi yerlere gelmek için uğraşan erkek bence sevilmeli ama bazılarına göre holding sahibi zengin çocuğu değilsen sevilemezsin bu işte saçma :(
Cevap
36Cevap
Eli iş tutsun, çalışkan olsu kafi. Aşık olurken mesleği ne, altında arabası var mı, üstünde çatısı var mı diye bakmıyorum ve asla sormadığım sorular. Çünkü ilgilendiğim şey kendisi, malı mülkü değil.
Bir holding istiyoruz şurada ne var sanki sahip olsaniz😄
Hayır öyle bir kadın yoktur
Yoktur, var diyen net yalan söylüyordur.
Parasız erkeği annesi bile sevmezken hangi kadın sevsin. önemli olan kendi ekmeğini kazanmak zor da olsa. ama insanlar düşük ücreti olan ya da parası çok olmayan kişiyi sevmez. ister aşk ister insan olarak olsun.
İşi gücü olsun ekmeğini taştan çıkartsın misali olsun.. Fazlasına gerek yok..
Büyüklerimin bir lafı var az verip süründürmesin, çok verip azdırma. sın.. Ne kimseye muhtaç olayım ne de çok fazla gelirim olsun.. Kendi yağımda kavrulayım yeter.. ☺️
@oɿƚꙅɘɒm 🥰😍
Kız kardeşim, anne babası olmayan kendi çabasıyla okuyan kendini geliştirmiş biriyle görüşüyordu iş ciddiye bindiğinde haberim oldu, gelsin dedik elimizden geleni de yaptık. Adam gibi adamdı biz de zorluk çıkarmadık, düğününü yaptı bir işe başvurusu vardı kabul oldu orada müdürü oldu kendi evini aldı yeğenlerime mükemmel bakıyor elinden geldiğince o yetmezmiş gibi her zor animizda yanımızda.
Demem o ki para kazanılır ama karakter sonrada kazanılamıyor. Bunu havadan söylemedigimin kanıtı da anlattıklarım hep bu şekilde baktım aynı şekilde de devam edicem. Kızım olursa ileride yine aynı kafada olucam. Paraya bu kadar anlam yüklemek insanı kişiliksizleştirir.
Niye insanlar bu kadar bozuldu derseniz alın size cevabı.
Dünya para herseydir diyen insanların yaptığı pisliklerle doldu.
Dürüst olmak gerekirse kendi açımdan holding, yat, kat sahibi olacak zenginlikte bir erkek hayalim yok. Ama geleceğe yönelik bir beraberliği uzun süreli kılma planlarımız varsa ekonomik anlamda hayatını ya da hayatımızı idame ettirebilecek kazançta sağlıklı bir bireyse tabiki olmalı. Sadece benim ya da onun çalışması da olmaz. Erkek kazancı ne kadar yüksek gelirli olursa olsun çocuk olmayana dek şayet çocuk olursa 3-4 yaşlarına geldikten sonra da kadının çalışma hayatında olmasını savunanlardanım. Kadınlarında yetkinliğini kanıtladığı ve ekonomik kazanç elde ettiği bir işi olmali maddi ihtiyaç olmasa bile. Erkekte de çocuk kriteri harici aynı durum geçerli. Anneyle 3 4 yaşına kadar birlikte büyümesi asla bakıcıyla aynı kefede olamaz. Çocuk emzirmeden itibaren ilk bağ kurduğu annedir ve çocuk kendi olduğunun farkına varana kadar da anne ile büyümelidir.💯👌🏻
Yok yook 😄 Aslında şöyle ki, parayı gerçekten önemsiz buluyorum. Başta hayatı nasıl algılayıp, ne şekilde yaşadığını neleri benimsediğini önemserim hayatıma alacağım insanda. Parayı bende kazanabilirim değil mi? Niye birinden ekstra gelir bekleyeyim. İkimizde birbirimize katarız, sadece maddiyat değil bahsettiğim burada, çok değerli şeyler var hayatta. Bizi ileriye birlikte görürecek olan şey birbirimizden memnuniyetimiz olacak sonuçta. Yeterr duruyorum burada çok uzun oldu 😄
Para en çok lazım olan şey bu hayatta. Normal işi gücü varsa yeterli fazlasını istemiyorum.
maalesef günümüzde böyle bir sorun var. Devletin işçiyi korumamasından ve gençlere yatırım yapmamasından dışarısı işsiz erkek kaynıyor. İşsiz erkek çoğu tehlikeleri de beraberinde getiriyor. Toplum saygıyı parayla ölçtüğünden para kazanmak için HER TÜRLÜ şeyi yapabilir hale geliyorlar. Hırsızlık gibi... Kafamda bazı sorular da var. Madem kadınlar feminist ve kadın-erkek eşit diyorlar. Neden erkekte maaş beklentisi ve kendilerine bakım beklentileri var? Madem eşitsek sevdiğin erkeğin işi olamamıştır sen kazanıyorsan para o zaman ailenin maddi yükünü neden sen taşımıyorsun? " Ya ne saçmalıyorsun erkek evi geçindirir!" Eeee madem öyle o zaman ataerkil toplumu kadın da istiyor demektir. Yani feminzm fiyasko!
Valla para falan pek düşünmüyorum, harbiden sevmek istiyorum. Ama valla yaprak kıpırdamıyor, tam olacakken bakıyorum o yüksekte gördüğümuz yaprağın aslında yerdeki yapraktan farkı olmadığını farkediyorum. Küstüm aşka sevgiye... yak bir nargile içelim baba😂
Parasızdan kasıt evde yatıp bir yerlerini büyüten erkekse böyle bir erkeği annesi sevebilir. Onun dışında ilişkide her iki tarafın da elini taşın altına koyması gerekiyor bana göre o yüzden evde yattığı için parasızsa sevmem diğer türlü severim.
Parasız değil asalak olmayan, sorumluluk sahibi ve adam statüsünde değerlendirebileceğimiz erkekler desek daha doğru tanım olur.. Detayda da belirtildiği gibi “Kadınların bir kısmı”böyle erkekleri hayatına dahil etmek ister.. Diğer kısmı beni ilgilendirmiyor.. Çünkü cinsiyetçi yaklaşacak ise erkeklerde de bir kısmı dediklerimiz var..
Kız başıma kendime yetebiliyor 2 köpek 1 kedi maması, aşıları evin giderleri , kendi ihtiyaclarımı kendim karşılıyorsam 😇karşımdaki erkeğinde çalışıp didinmesi gerek. Boş gezen öğlene kadar uyuyan, babasından harçlık alan kazık kadar adamla ne işim olur
Hm şöyle söyleyim parasız erkek derken kastın eğer çalışıpda az maaş alansa severim, yoksa bütün günü evde oturup geleceğini gram düşünmeyen erkekle ne evlenirim nede sevgili olurum sorumluluk sahipi olmayan erkeği sevemem.
Ee sevilir
Evlilik için ailesini geçindirebilmesi önemli açıkçası kötü koşullarda cocuk yetiştirmeyi düşünmüyorum birlikte de çalışılır en azından sorumluluklarını bilen biri olmalı
sonuçta babadan zengin olmamak ya da bir şekilde zengin olamamış olmak onların suçu değil.. haksız kazançla zengin olsaydı.. ya da babadan zengin olup namerdin teki olsaydi.. ne hayır gelirdi ki öyle adamdan.. aynı masada oturmayacagimiz.. ciğeri beş para etmez adamların yatağına hayatına girmek büyük bir cesaret ve kocaman bir mide gerektirir..
Zaten mesleklerimiz , para kazanmamız birer sosyal statü göstergesi değil mi? Buna bile sahip olmayan biriyle neden birlikte olalım.
Bir de şöyle düşünelim. Bu hayatta başarı elde edememiş, hayata tutunamayan insanı kim sever? Benim kültürümde erkek bir evi geçindirecek.
Saçma bir yorum. Belki çok zeki biri düşünelim. Pek çok şeyi başarmış ancak Türkiye gibi ülkede torpille yürüyen sistemde memur olamamış. Ailesi de fakir olsun. Sermaye yok. Üstüne hayatta pek çok sorunla savaşmış. Sürekli sınanmış. Bu adam sırf hayat ona vermedi diye sevilmeyi hak etmiyor mu?
Çok saçma bir yorum. Hayat sadece memurlukla olmuyor. Herkes kendi küreğinin sapı daha uzun sanıyor ama birçok insan birçok sorunla uğraşıyor.
İşte başarı bu sorunları aşıp başarılı olabilmek. Bunu yapamayan başarısız insanların genel tavrı ise etrafa saldırmak, kendi hariç her şeyi eleştirmek oluyor.
@Greaper Zeki bir insan diyorsun memur olamamış diyorsun bu ne çelişki yahu? Kusura bakma kandini devlete yamamak genelde boş inansların işi, zeki adamın memur olmak kadar basit bir hayali olamaz gider özelde meslek kasar, ticarete atılır, yurtdışına gider vs.
Var tabi ki ama çok az bir kısım , maalesef bu devirde çoğu kişi zengin koca bulma derdinde mesela bir adamın işi gücü yoksa, boş boş takılıyorsa, o adamın kendine hayrı yoksa bana hiç olmaz işte seveceğim kişiyi bu sebeple severim öyle her önüme gelene aşık olmam.
Gözü aç olmayan yetinmeyi bilen sevme yetisi olan kadınlar vardır elbette. Her şey lüksten ibaret değil bu hayatta. Önemli olan karşılıklı mutlu olabilmek. İşi, düzenli bir geliri ve azmi varsa bunu öteleyen kadın zaten sevgi aramıyordur. Onun arayışı kendi rahatlığıdır.
Ben 5 parasızken hiçbir kız suratıma bakmazdı,15 yaşımdam beri çalışıyorum, liseyi açıktan bitirdim sonra birikimimle 22 yaşında çalıştığım yeri devraldım, evim arabam var şu an boşta kaldıkça hep başka bi kızlayım, şimdi de ben ciddiyet istemiyorum kızlar evliliğe zorluyor, hamile kalacaklar diye mecbur kondom takıyorum bunlara güven olmaz hap almaz hamile kalır
Sevdim çok sevdim birini. Ailem, arkadaşlarım denk değilsiniz demesine rağmen. İşi var ama zengin değil , normal kazanıyor ve ailemle denk değil diye düşünüyorlar herkes. Ama ben önemsemiyorum. Ne kadar kazandığı, neye sahip olmadığı umrumda bile değil. Onu o olduğu için sevmiştim.
Ne zengininden bahsediyorsun abi? Benim paraya ihtiyacım yok çok şükür. Ayrıca sonradan görme vs de değilim. Ailemin maddi durumu, sevdiğim adamın durumundan iyiydi. Ama ben sevdiğim adamın parası az olmasını umursamadım. Tam tersine gerçekten karakteri düzgün biriydi. Bana oranla daha mantıklı , olgun düşünceliydi. Sadece çevrem onun maddi durumu benim ailemden düşük diye istemiyordu. Onunla benim ailem ayrı dünya. Ama bu zerre umrumda değildi. O harika bir adamdı.
Beni terk etmedi. Sadece ayrılmak zorunda kaldık. İkimizide insanlar darlıyordu. Maddiyat ve farklılıklar yüzünden. Ve son zamanda birbirimizi kırdık. En sonunda ayrıldık. Ama ben onu hala çok seviyorum. Bazen gizlice onun için ağlıyorum.
Yaklaşık ayrılalı 20 gün falan oldu herhalde. Zengin , fakir kimse umrumda değil. Zengin birine ihtiyacım yok. istediğim herşeye sahibim cok şükür. Şimdi kimseye bakmıyorum. Bakmak istemiyorum. Ondan sonra hiçbir erkekle görüşmedim, görüşmek istemiyorum.
Ulan insan bu sebepten ayrılır mı deli misin kizim sen
Demek kısmet degilmis belkide ondandir
Parasını ne yapacam ben sadece onu severim parası malı mülkü umrumda olmaz
@Paulolo beni tanıyor musun da yalan dolan diyorsun?
Severim diyeni bilmem ama ben parasız erkeği sevdim. Benim sevgim paralandırıyor onu deneyimledim. 😄
Parasız erkeği kimse sevmez 😀 sevmem diyeni değil de severim diyeni sorgulayın bence
Erkek arkadasimla uni 1 de tanıştım tanıştığım da okuduğunu bilmiyordum araba tamircisi olarak çalışıyordu arkadaşın arabasını goturmustuk ordan tanıdım... hiçte umrumda olmadı açıkçası bu durum bana karsi gayet efendi ve sadakatliydi... dediğin gibi önemli ama mesela adam gelmiş kaç yasina çalışmıyor etmiyor anda yatıyor tabi olmaz ama bir yerden emeğini çıkarıp parasını kazaniyorsa farketmez
Ben severim sevmişliğim de var. Çalışma azmi oldukça her erkek sevilesidir ahahjs bugün iyi günümdeyim
Ben sevmem holding sahibi olmasa da evi ailesini geçindirebilecek güçte olmalı. Bu güce sahip olmayıp kadının çalışmasından medet uman erkeği hele hiç sevmem. Kadının hamilelik hali var çocuk bakması var çalışamama durumu olabilir. Nasıl bazı erkekler ekonomiden dolayı çalışmayan kadınla evlenmem diyorsa kadınlar da aynı şeyi erkekler için deme hakkına sahip.
"""evi ailesini geçindirebilecek güçte olmalı."" Zaten uygun ve doğru açıklama ifade biçimi bu böyle söyleseler hiçbir Erkek bozulmaz. Resmen Gold tigger para o,, su kadınların söylemlerini kullanıyorlar buda yanlış anlaşılmalarına sebep oluyor.
Hayır. Ekonomi malum. Ben şahsen okuduysam işe girip ayaklarım üstünde duruyorsam karşımdaki de bir zahmet öyle olmalı. Yoksa erkek kompleks yapar.
Holding şart değil
Parasının olmamasının önemi yok beraber çalışır bir yerlere geliriz zaten. Neticede hiçbirimiz saraylarda, köşklerde yaşamadık
Parasız erkekle hiçbir sıkıntım olmazdı. Tembel ve sorumsuz olmadığı sürece kendisine saygı duyabilirdim. Aylık kira ve gıda alışverişini karşılayabildiği vakitte “aç mıyız açıkta mıyız” cümlesine ikna olurum ben.
O ben hiç umurumda değil para sevgi olsun mutluluk olsun yeter yemekle beslenmiyorum ben sevgiyle besleniyorum
Yo benim için önemli değil zengin olmasa da olur kirasını ödeyebiliyorsa ailesinin ihtiyaçlarını karşılayabiliyorsa yeterli benim için. Zengin olmasını isterdim tabi ki ama olmasa da sorun yapmam yani azla da yetinirim.
Zengin adamın aklı fikri kadın olur Tek bir kadınla yetinmesi çok mümkün olmaz. Parası çok olanın aldatma ihtimali de doğru orantıda artar diye düşünüyorum. Zengin sevgiliye de zengin kocaya da karşıyım 🤪🤪
Ben çok şükür mesleğimi elime almış biriyim, karşımdaki kişiden de bunu beklerim ama illa evi arabası olsun da demem. Kendimden daha düşük maaş alan birini de sevebilirim, belli olmaz bu işler çünkü herkes kalbe dokunamıyor
Hayat para ile yaşanan bir şey, maddi açıdan ne kadar güçlüysen o kadar imkanın oluyor ve hayatı sahip olduğun imkanlar kadar yaşıyorsun.. Bu yüzden para hem kadına hem erkeğe lazım olan bir şey hayatta var olabilmek için.
Kadınların birçoğu parayı değil o paraya ulaşabilecek kapasitedeki kişileri sevmek ister. Erkek-Kadın farketmez eğer belirli bir kariyere, hedefe ulaştıysan zekisindir. Sistem seni oraya ulaştığında zaten paralandırıyor.
Parasız erkeği gerçekten annesi sever. Bu sadece kadına harcama yapmak olarak algılanmasın, para güç demektir ve kadınlar gücü sever. Olay bundan ibaret. Yoksa parayı bizde kazanırız, erkeğin parasının olması başka olay.
Ben severim holdingi olmasına gerek yok düzenli işi olsa yeterli
Ama genel olarak erkek sevmediğim için sevmem
Özel sevepleri var
Paradan çok çalışmayan bi erkeği hiç bi kadın istemez. d
Holding sahibi misin peki dkgjsjfj
Engelliyorum djgjf
Çalışkan olsun yakışıklı olsun akıllı olsun yeter 😄
İşi gücü yerinde olacak erkekler sevilir ancak, holding sahibi erkekler bana itici geliyor.
İşi olsun yeter zaten tasarruflu insanım gül gibi geçiniriz 😀
Bu kız bir harika uzak durun 😃
😂😂😂 goldung iyiyi miş ben o kadar beklemem şey işi gücü olsun düzgün çalışın yeter
Parasız olma nedenlerine bakarım
girdiği her işten batarak çıkıyorsa irite olurum
çok çabalıyorsa ama nepotizme yeniliyorsa severim
pes eden erkekte sevmem ama
yeni bir b planı kurmalı hep kafasında
olmuyor diyip kenara geçip bahanelere sığınıyorsa
Parasız olduğu için değil
tembel olduğu için sevmem
Verilerime ek olarak son sevdiğim adamın işsiz olduğunu da belirtmek isterim
O zaman parasız diye sorman yanlış. Parasız insanla kim evlenmek ister. O kızlara gelince, babaları holding sahibiyse eşinin de öyle olmasını isteyebilir:))
Parasız erkek eğer çabasızlıktan tembelliktense sevilmez. Ama hayat bu elimden geleni yapıyorsa kazancı azsa yapacak bir şey yok. Önemli olan bu konuda emek sarf edip etmemesi
Sorumluluk sahibi ise iyidir o erkek olmasa da yapar bir şekilde ileriki hayatta aman ben sevsin istiyorum seven erkek zaten seni el üstünde tutar
Holding sahibi biri görüşmek istese muhtemelen kabul etmezdim. Herkes dengiyle beraber olmalı bence. Orta standart gayet yeterli. Arada uçurum olması sorunları beraberinde getirir
Holding sahibi birine bakmam için holding sahibi olmam gerekirdi veya ailemin öyle olması gerekirdi diye düşünüyorum
Ben severim zamanında sevmiştimde ama kıymetim bilinmedi. Hatta normal standar bir işi gücü olan biri de değildi tamamen işsiz biriydi
İkimiz de geçineceğimiz kadar kazansak yeter sen merak etme hayatım bak ben şimdiden seni düşünüyorum birikim yapıyorum
Parasuz erkeği sadece annesi sever genellemesi yanıltmalı bir genellemedir. Bazı kadınlar hiç paraya bakmaz
parasız erkeği annesi bile sevmemeli
Parasız kimse kimseyi sevmez ve bir laf var ama şu an nasıl diyeyim parasız kadın bir erkeğe bile vermez derler.
Normal işi varsa yeterli beraber çalışır alırız bir şeyler her şey para değil.
Yok bence parası olmayan insan kendini bile sevemez
Bn diyorum evliyim zatende hatta eşimin zengin olmasindan korkuyorum 🙈🤷🏻♀️
Ben yazılım okuyacağım için evde otursun sorun yok
Böyle sevenler gerçekten severler. Parası olanı herkes sever:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?