Parasız bir erkeği hiçbir kadın sevemez mi?
Sevemez
Sever
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Parasız bir erkeği hiçbir kadın sevemez mi?
Sevmez bende sevmem yani doğru bulmam. Neden diye soracaksınız. Evet aşk önde gelir çoğu şey için ama bazı şeyler için değil. İleride biriyle birlikte olacaksam benim kadar parası olması lazım. Bir aktivite yapacaksın örneğin parası yok, parası olması ve duzgun bir işi olması lazımdır.
Hayır, parasız erkeği hiçbir kadın sevmez diye bir şey yoktur. Her kadının farklı bir zevki ve tercihi vardır. Bazı kadınlar için para önemli bir faktör olabilirken, bazı kadınlar için daha az önemli olabilir. Parasız bir erkek, iyi bir insan, iyi bir eş ve iyi bir baba olabilir. Bu özellikler, bir kadın için paradan daha önemli olabilir. Tabii ki, paranın da bir önemi vardır. Bir kadının temel ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir geliri olan bir erkek, bir kadın için daha çekici olabilir. Ancak, parasız bir erkek de, kendini geliştirerek ve başarılı bir kariyere sahip olarak, bir kadın için çekici hale gelebilir. İşte parasız bir erkeğin bir kadın tarafından sevilebilmesi için yapabileceği bazı şeyler: Kendisini geliştirerek ve başarılı bir kariyere sahip olarak, bir kadın için daha çekici hale gelebilir.
Kişisel özellikleriyle bir kadına kendini sevdirebilir.
Paranın bir kadının hayatındaki tek şey olmadığını, onun için daha önemli şeylerin de olduğunu gösterebilir. Sonuç olarak, parasız bir erkeğin bir kadın tarafından sevilebilmesi mümkündür. Her kadının farklı bir zevki ve tercihi olduğunu unutmamak gerekir.
Açıkçası zengin değilim sırf kadınlar zengin seviyor düşüncesi beni kızlardan uzak tuttu kirli pis işler yapmayı bile düşündüm param olsun niyeti ile bakalım allahdan hayırlısı kadınlar bizi yoldan çıkarıyor ne olurdu parasız erkeği sevseydiniz? Zengin olmak için kumar yasa dışı işler bile yapasımız geliyor sırf sizin için her şey
Cevap
9Cevap
İnsanların genel olarak arkadaş ortamı olması bile buna dayalıdır yani belirli bir vasfınız yok ise kimsenin tercih alanı olmazsınız
Bence bu şekilde olmamalı. Kişinin parasına göre hareket etmek çok yanlış bir durum ya. Ben asla parasız diye kimseyi bu şekilde dışlamam hoş bir durum değil.
Parasız olup ta partnerini her gece mutlu eden de var
Karakterli bir kadın ise sever
Yalnızca annesi sever 😂
Yani genelde öyle derler. Ama bence parasız diye bu şekilde dışlamamak lazım bir insanı. Hoş bir durum değil bence böyle ayrım yapmak falan.
İnsaniyet ve hümanizm görüşlerini boş ver, fakirlik bulaşıcıdır. Dışlayıcı davranıp kovacaksin. 👍😉 Bakınız;
m.youtube.com/watch
Tabii ki de sevmezler, niye sevsinler ki?
Parasız erkeği kim napsın bu devirde.
Ben aynı düşüncede değilim. Ben severim benim için bu hayatta paradan çok daha önemli şeyler var. O yüzden asla kimseye bu şekilde parası yok diye ayrım falan yapmam.
ben sevmistim... 🚬
Aynen sevilir neden sevilmesin. Ben asla bir erkeği parasi yok diye dışlamam öyle. Bence bu hayatta o kağıt parçasından çok daha önemli şeyler var.
Annesi bile sevmez.
Ben aynı fikirde değilim şahsen. Ben şahsen parasız olsa bile severim o insanı. Kimseye bu şekilde asla yaklaşmam öyle bir insan değilim..
Anası sever
Yani genelde herkes böyle söyler ama bence öyle değil ya. Parasız diye onunda sevilmeye sevmeye hakkı var. Bu şekilde cezalandırmak bence hoş değil.
O durumdayım şu an
Sever tabi ki de
Sevmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?