Gizli Üye(30-35)1 yılKendi annesi bile sevmez ki. El kizi ne ki? Babam evin ilk memur olan kisisiydi. 3 kardesini okuttu,(boyle bor gorevi olmamasina ragmen, bunu yapacak kisi babadir aslinda ama babam yuklenmis cunku babannemin her dedigi babam icin kanun hukmundeydi cogunlukla)
babannemin dedemin butun hastane, ameliyat masraflarini karsiladi. Babannem parmaginda oynatti babami. Bizden cok yediler babamin parasini. Hemen parayla ilgili bir sey olunca babami ararlardi.
Babannem icin ne zaman ki babam tek secenek olmaktan çıktı yani diger 3 oglu da memur oldu, maas sahibi oldu, babamin kimse yuzune bakmaz oldu. Yani kullandilar, parayi yediler, ihtiyac kalmadi ve bitti.
Yani eskiden babam parali biri olarak o ailenin ve basta babannemin tek secenegiydi. Secenegi cok olunca, babama fazla ihtiyaci kalmayinca ipler de koptu. Babamda bu tavırları sonradan gordu. Simdi konusmuyorlar hicbir sekilde.
Parasi olmayan erkegi kadini, cocugu birak kendi anne babasi da sevmiyor. O ailede bir yer bile edinemiyorsunuz. Para meselesini sadece kadin, eş sevgili olarak anlamayi kesin artik. isinize geleni anlayip, isinize geleni anlamamayi tercih etmeyi birakin artik erkek milleti olarak. Aileniz, anne babaniz, kardesiniz dahi paraniz yoksa yuzunuze bile bakmaz buyuk olasilikla. Gercekler acidir ama gercek bu.
30 yasinda issiz gucsuz baba evinde kaldiginizi dusunsenize. Artik fazlalik oldugunuzu ister istemez hissettirler. Bir işe yaramadiginizi hissettirler. Bu versiyonu kizlar evlilik konusunda yasiyor daha cok. Ama erkeklerde elle tutulur bir meslek, maas, para yoksa kendi ailenize bile yuk olur, goze batarsiniz.
Kendi anneniz babaniz bile paraniz yoksa adam yerine cogu zaman koymaz. Gelip baska kizlari hedef gosterip duruyorsunuz sonra. Once bir yaninizdakilere, onlardan dogma, kan baginiz olanlara bakin da sonra kizlara laf edin.
Kendi ailenizin yaptigi tavri gormeyip, el kizinin yaptigi tavri goruyorsunuz ancak. Aileniz cogunlukla bu konularda size acimiyor, el kizi mi aciyacak? Sonra orada burada agliyorsunuz bu konuyla ilgili. Once kendi cevrenize, ailenize bir bakin bakayim. Gercekten seviliyor musunuz yoksa paraniz kadar mi varsiniz? Sonra el kızlarıni düşünürsünüz.
32 Yorumla- 1 yıl
Babaevindeyim... Elle tutulur bir maaş ne kadar oluyor merak ettim
- 1 yıl
Yaşanmışlıklarından dolayı bir yargıya varmışsın. Haklılık payın da var ancak kafanı kaldırıp şöyle bir etrafına baktığında bazı şeylerin farkına varabilen biriysen çok kötü bir devirde olduğumuzu rahatlıkla görebilirsin. Yani salt sorun parasızlık değil bunu tetikleyen çok fazla değişken var. Elle tutulur iş sahasının olmaması, nepotizm, denetimsizlik vs vs.
En İyi Cevaplar
1 yılPara insana güç katıyor, belki karizma da katıyor, bu yadsınamaz bir gerçek lakin parası olmasına rağmen güçlü, karizmasız erkekler de var, insan elindeki aracı kullanmayı da bilmeli, sadece ona sahip olmak mühim değil ki, aynı zamanda parayı yönetebilmek de mühim, kroyum ama para ben de tarzındaki adamlardan hoşlanmıyorum, aslında güç ve karizma insanın içinde olan unsurlar, alnının teriyle kazanıp çok güçlü adamlar da var. Sevdiği kadın için iki işte çalışan, çalışkan, sırf onu mutlu etmek için kır düğünü yapmak için çalışıp parasını denkleştiren adamlar da var, öyle adamlar öyle güzel ki. Sadece parası için sevilmez bir erkek, sevilmemeli. Tamam, paranın varlığı mühim, bir kadın önemsemeli hayatını birleştireceği adamın hayatını idame ettirebiliyor oluşunu, parasız da yaşanmıyor hayat, zor yaşanıyor, daha çok erkek mükelleftir ailesini geçindirmekle. Parasız erkek değil de, para kazanmak için çırpınmayan, tembel tembel oturan, sorumsuz, kadına değer vermeyen, yalancı, sadakatsiz, ahlaksız, ağzı bozuk, kadını savunmayan, gelgit akıllı erkek sevilmez, yoksa çalışkan, dürüst, sorumluluk sahibi bir adam sevilir ve hayatta da tutunur. Maddi güçten ziyade bir insanın manevi gücü mühim bence, manevi olarak güçlü bir adam parasını da kazanır, tuttuğunu da koparır, kadınlar kimsenin dolduruşuna gelmeyen, üçüncü kişileri ilişkisine dahil etmeyen adamlara hayrandır bence daha çok.
30 Yorumla
1 yılSevmem , oturup yatıp hiç bir b*k yapmiyorsa kimse kusura bakmasın sevmem istemem sorumsuz tembel birini
Ha işden çıkıp başka bir iş bakiyorsa o ayrı bir şey çalışmak istiyorsa ayrı bir şey ama böyle kişilerle hiç birlikte olmam sorumsuz erkek gözümde benim için bir hiç çalışmak isteyen biri bir iş bulur mutlaka
Sadece işine gelmez az para kazansın çok para kazansın o ona kalmış ama uyum önemli ve Hakan sabanci Acun ilicali birini beklemiyorum ultra zengin olsun diye
Ama elinde bir diploma iyi bir meslek olmalı
Yapanlar yapiyor saygım var yok ben öyle erkeği severim yazanlar var gerçek söylemek gerekirse ben hiç sevmem21 Yorumla
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 1 yılTüm kadınları tek bir kalıba sığdırmak doğru değildir. Her kadının değer verdiği özellikler farklıdır. Bazı kadınlar maddi durumdan çok karakter özelliklerine, ortak ilgi alanlarına veya duygusal bağa önem verir. Basitçileştirme: Aşk ve sevgi gibi karmaşık duyguları sadece maddi durumla ilişkilendirmek, insan ilişkilerini basitleştirmek anlamına gelir. Toplumsal Cinsiyet Rolleri: Toplumsal cinsiyet rolleri ve beklentiler, bu tür genellemelere yol açabilir. Ancak, bu roller zamanla değişmekte ve bireysel farklılıklar giderek önem kazanmaktadır. Maddi Gücün Önemi: Maddi güvence, hayatın birçok alanında önemli bir faktördür. Ancak, bu durum, bir ilişkinin temelini oluşturan tek faktör değildir. Saygı: Kendisine ve değerlerine saygı duyan bir partner ararlar. Güven: İlişkide güven duygusu, kadınlar için çok önemlidir. Destek: Zor zamanlarda yanında olacak, ona destek olan bir partner isterler. İletişim: Açık ve dürüst iletişim kurabilen bir partnerle olmak isterler. Ortak Değerler: Ortak ilgi alanları ve değerlere sahip olmak, ilişkileri güçlendirir.
Duygusal Bağ: Duygusal bir bağ kurmak, kadınlar için önemlidir. kadınların bir erkeği sevmesi veya sevmemesi, sadece maddi durumuyla açıklanamaz. Bir ilişkinin başarısı, birçok farklı faktöre bağlıdır ve her ilişki bireyseldir.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
u 1 yılSever tabii ama yan gelip yatan boş gezenin boş kalfası olup tembellik yapıp ama iş yok ayağına yatarsa öyle birini hiç kimse istemez.
Hayatın gerçeği parasız yaşanmıyor. Ve parasız samanlık bir müddet seyran olur. Evini bakamayacak geçindiremeyecek biriyle olmak kimse istemez. Hee eşler beraber çalışıp kazanıp evi döndürebilir.
32 Yorumla- 1 yıl
İyi de şu an verilen maaşlar 4 kişilik bir aileyi değil bireyi geçindirebilecek şekilde veriliyor
"Parası olmayan" derken iyi tanımlamak gerekir.
Banka hesabında servet olmasa dahi barınma, beslenme, sosyalleşme, eğitim, ulaşım ve sağlık gibi temel ihtiyaçları karşılayabilecek erkeğin maddi nedenlerle yok sayılma ihtimali %1 in altındadır.
Asgari ücretle ve hatta onun dahi altında geliri olan birinin ise parasızlık karşısına büyük bir engel olarak çıkabilir.
İnsanlık tarihi boyunca kadınlar ve erkekler için belirlenen roller var. Modern zamanlarda bu roller birbirine biraz yaklaşmış olsa bile hala geçerliliğini koruyor. Erkek barınma, beslenme ve koruma sağlamak durumunda.
10 Yorumla
1 yılKadın her şeyi kendi merkezine göre degerlendirir arkadaşım. Bana yapılan jest, bana alınan ev, bana sunulan şeyler vs. Kadınların beyni incelendiği zaman hayal dünyalarının daha geniş olduğunu görürsün.
Dolayısıyla sen kadının iyi niyetine aşıkken kadın bir hayal dünyasında yaşar. Mesela kıvanç Tatlıtuğ ile evli olur. Gözü dışarda başka birine kayar. O erkekle olur gözü başka birine kayar.
Kadını memnun edemezsin hiçbir zaman. Bir de içlerinde erkek nefreti vardır her kadının. Freud bunu şöyle açıklar: kadın bütün sevgisinde çocukluğunda babaya aktarmistir. Dolayısıyla yetiskinliginde sadece yedekte erkek bulundurur. O güzel kızların yanındaki erkekler varya, aslında o kızlar o erkekleri de sevmiyorlar. Çünkü bizden nefret ettiklerini söyleseler bizi kaybederler.
Bize iyi niyet gösteriyorlar, umut veren davranışlar içinde oluyorlar ki bizim ilgimizi kaybetmesinler. Unutma: her kadın erkek nefretiyle doğar öyle ölür.
10 Yorumla
1 yılBen kendi adıma konuşayım parasız derken yani beş parasız değil biraz parası olmalı ki haftada bir iki beni dışarıya götürebilmeli yemeğe illa altında araba olması gerekmiyor fakat bir yerden bir yere beni taksiyle götürebilmeli kendi evi olması gerekmiyor fakat iyi bir samtte kirada oturmalı çok paralı da olmasa düzgün bir iş olması gerekli bir aileyi idare ettirebilecek kadar kazandıran beş parasız bir erkeği kim ne yapsın yani kısacası yani bizim bizim toplumumuzda erkeğe yüklenen sorumluluk maalesef bu şekilde
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 436 cevap paylaştı. Aynen ya hepimiz paragözüz hesabında milyon dolarcıkları olmayan erkeğe selam dahi vermiyoruz. 😃
Kadınlar konusunda beceriksiz olan erkekler de parayı bahane eder oldu.31 YorumlaToplumda maalesef öyle bir algı ve genelleme var. Parayı hem kadınlar hem de erkekler seviyor. Bütün çabamız para kazanmak için biz ona kadınlar diyerek genelleme yapamayalım."Bazı kadınlar" desek daha adil olur. Dini imanı para olan bazı kadınlar evet parasız erkeği sevmez.
30 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 654 cevap paylaştı.
1 yılşimdi sevgililik gibi düşünme genelde kadınlar bir yaştan sonra evlilik beklentisi içinde oluyor sevgili olcağı adama da ben bunla ilerde evlenirim diye bakıyor,
böyle düşündüğünde evlenecek erkeğin çalışıp para kazanması lazım
ama bu tek taraflı bir şey değil mesela kadının da yemek yapmayı bilmesi lazım22 Yorumla- 1 yıl
Hangi yaştan sonra evlilik niyeti ile düşünüyor mesela
- 1 yıl
@Poisonedd1x Mesela 30'dan sonra
1 yılKonu para değil yahu. Ne kadar baskın, topluma kendini ne kadar kabul ettirmiş, hayır diyebiliyor mu, para kazanma potansiyeli ne gibi değişkenlerin hangi değerleri aldığı önemli. En çarpıcı olanı da bir kadının sizinle takılırken ve sizinle konuşurken bu değerleri şıp diye yüzünüzden, konuşmanızdan, hareketlerinizden, duygusal mentalitenizden okuyabilmeleri ve yorumlayabilmeleri.
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 311 cevap paylaştı.
1 yılParasını kullanmayı bilmeyen ve çalışmayan erkeği sevmem ama çalışan parası az olan erkek sevilir neden sevilmesin.( Benim zaten sevdiğim var soruya cevap veriyorum)
32 Yorumla- 1 yıl
Seni sevdiğini kaçıracağım😃
- 1 yıl
Kimselere vermem onu yakarım bu siteyi 😅
Sevebilirim ama onunla yuva kurmam.
Şunu kabul etmelisiniz ki bir evde maddiyat eksik ise huzursuzluk mutlaka vardır.
Evet belki çok iyi biridir ama ikimizin de çalışması gerekirken bir de kafa dinlemeye gidicek bir bütçemiz veya arabamız yoksa işkence olur.
Zengin olmak zorunda değil ama bir evlilik istiyorsa belirli kriterleri olmalı.10 Yorumla
1 yılParasız kimse sevmez. Yaşar aha benim gibi pipisi sadece Elizabeth ile yaşar parası olan erkek zaten sahiptir kadına. Unutmam patronun oğlu vardı.18 de ben 23 deyim. Bir gün hastane de rahmetlik annem yatıyor hasta. Patronun da hastası varmış. Oğlu ile 2 kız geldi. Bana dediği kelime görüyor musun bunlar para sen okudum diyorsun ben ise okumadan yaşıyorum...
10 Yorumla
1 yılZengin değildi.. arabası evi yoktu.. annesi temizliğe giderdi.. kendisi vaktinde bir memurdu.. bekle deseydi yıllarca beklemeye razı olduğum bir adamdı.. ben onun cenneti olurdum.. bir kez bile incitici birşekilde ne davrandım ne de kırıcı bir kelime kullandım.. mutlu olmadığını biliyorum.. .. ben de hiçbir kez mutlu olamadim.. umarım ki olur.. iyi bir hayat yaşar..
11 Yorumla- 1 yıl
Abla 40 dam sonra bizi mezar bekliyor. yas geçti. Bende de sende de
Kadınlar parayı değil, her konuda guçlü erkeği severler para sadece kadinların değil herkesin gözünde gücün simgesi olduğuna göre, paralı erkek güçlü erkektir. Eğer diğer konularda yeterince güçlüyseniz paranızin olup olmaması kadınlar için anlamsizdir.
10 Yorumla
1 yılKadınlar parasız erkeği değil para kazanma azmi olmayan, plansız umursamazca yaşayan erkeği sevmez
41 Yorumla
1 yılSevmez Dostum
Tabi her kadın için gecerli
degil ama geneli sevmez !
Param yokken işsizken çok terk edildim.
Param oldugunu duyan kaç eski sevgilim geri aradı biliyormusun?
Paran olursa ister kel ister göbekli ol.
İster odun ister hayvan ol.
Hiç romantik olma çocuk ol.
Paran varsa Sefir Sensin !
Lüks hayatın satın alamayacagı şey yoktur.
Sadece senden zengin olan kadına sahip olamazsın onunda aradıgı sey farklı olabilir…
10 Yorumla
1 yılZenginlik beklentim falan yok ama kendisine ve ailesine yetemeyen erkeği ciddiye almak zor. Başını sokacağı evi, ayağını yerden kesecek arabası, yılda birkaç hafta dinlenmek keyif almak için tatil yapacak imkanı veya vizyonu yoksa olmaz ondan.
40 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 420 cevap paylaştı.
u 1 yılSever, kadınlar handal erkekleri sevmez, hayatta mücadelesi olmayan kısacası kadın kendine öz saygı geliştirmeyen erkeği sevmiyor..
26 Yorumla- 1 yıl
Ben bu sözleri Masallarda okudum ama güzel bir söz yani Sözün güzelliğine bir şey demiyoruz ama Masallarda okuduk gerçek yaşamda farklı
- 1 yıl
@yalnızlıkhissi26 benim hayatımda masallara yer yok gerçeklere yer var..
- 1 yıl
Diyorum ya haklısınız. Sızın hayatınız. Çocuk sahibi değilsiniz kardeşinize sormak lazım erkek kardeş. ya da abimize. Ben bilirim yokluğun ne olduğunu. Sen de haklısın abla.
- 1 yıl
@yalnızlıkhissi26 Erkek kardeşim veya abim yok. Teşekkürler.
- 1 yıl
Allah varsa sana erkek evlat versin. Teşekkürler
1 yılSeven vardır ama haksızlık olmasın para olmadan da alışveriş ev geçimi hiç bir şey olmaz ne yapsınlar
11 YorumlaParası olmayanı değil de parayı düzgün kullanamayanı sevmem. Çok parası olan bir erkeği de sevmiyorum ben. Karaktere göre değişir
30 YorumlaParası için seven sevmesin zaten, sevgi değildir o.
21 Yorumla
1 yılSen elinden geleni yapacaksın sonra ister sevsinler ister sevmesinler. Mağdur psikolojisinde olmanın, özellikle nefret etmenin insana hiçbir getirisi yok.
En azından çaba göstermek lazım.
10 Yorumla
1 yılNe alaka? Sevgi kalpten gelir para ise sadece dünya aracı parayla arabayla sevgi olmaz bunlar sadece dünya araçları hepsi bu gerçek sevgi kalpten gelir fakir bile olsa savanlık seyran olur gecekondular villa olur
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSever ama işler ciddiyi binince her şey tersine döner.
12 Yorumla- 1 yıl
Bu biraz da onu gözünde büyüttüğünden. Aslen boş biri işte.
Para & Ekonomi konusunda 834 cevap paylaştı. Geneli öyle galiba ama maddiyata değer vermeyip aşk ile seven de var
11 YorumlaSadece anası sever derler ama bilemedim yaaani 😅😅
11 YorumlaBen de tam tersi zenginlerle anlaşamıyorum ya. Biraz havalı geliyorlar. Ben fakirim karşımdaki de fakir olsun beraber banka soyarız🤭
40 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 774 cevap paylaştı.
1 yılHayır seven baba yiğitler de olur. Sonuçta kimse annesinin karnından zengin doğmadı. Hepimiz beş parasız doğduk sonradan kazandık. Zaten aklı olan da paraya koşmaz, karaktere gider
21 Yorumla- 1 yıl
Mükemmel ve zekice bir yorum helâl olsun
Allah gönlüne göre hayırlı olanı versin.
1 yılPara kazanmak için çabalamıyorsa zaten sıkıntılıdır.
11 YorumlaParasız erkeği anası sever derler oda yalan şekilde gözüktüğü gibi😂
https://www.youtube.com/embed/ntmCR62QZYk10 Yorumla
1 yılBence bu bir karakter meselesi, bütün kadınlar parası olan erkekleri istemez, bazıları ise kendilerine saygı duyan ve seven, temiz kalpli bir erkek ister.
10 Yorumla
1 yılSevilmezler maalesef , ülkemizde söyle bir adet var herseyi erkek karşılayacak sevgiliyken neden herseyi erkek karşılasınki üç gün sonra belki ilişki bitecek neden yani herkes kendi yediğini içtiğini
10 Yorumla
1 yılAlakası yok arkadaşlar. Her kadın bir değildir. Ben şahsıma örnek vereyim 3 senelik bir ilişkiydi hiçbir şeyi yoktu sevdim. Parası pulu umrumda değildi. Babası yoktu düğünü istediğimiz gibi yapamayız dedi önemli değil dedim. 3. Seneye gelirken güzel bir iş imkanı yakaladı kendini çokça geliştirdi ve güzel bir maddi gelire sahip oldu. Ama bu sefer de gözü açıldı beni bıraktı. Mesele para değil mesele adam olabilmekte.
10 Yorumla
1 yılValla sever ama çoğu evlenir mi zannetmiyorum 🤔 Bunun kız istemesi var, takısı var, nişanı var, düğünü var, ev kurması var, balayı vs. derken işin maliyeti artıyor.
10 Yorumla
1 yılSevebilir, ancak evlenemez, gezdiremez ve eğlenemez. Kadın ne yapsın böyle bir erkeği.
Adam olsun çalışsın para kazansın. Yan gelip yatana aşk bile parayla.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYa para çok önemli açıkçası yani aslında para değil mevzu bence maddi manevi erkeğin güçlü olması gerekiyor. Çünkü sevdiklerine sahip çıkabilmen gerekiyor hayatta güçlü durmaman gerekiyor ve dünyanın döngüsü de Güç ile işliyorç
20 Yorumla
1 yılsever yeterki sorumluluk sahibi biri olsun tembel hantal olmasın kadınlar çalışkan erkek sever, ayrıca daha çekici
20 Yorumla
1 yılKadınlar parası olmayan erkeği değil , para kazanmak için hiçbir çabası olmayan tembel erkeği sevmez.
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSever erkeği cüzdanına göre sevenler kendini kandırıyorlar sadece
30 Yorumla Parasız erkeği sadece annesi sever. Bu nettir. Kimse kendini kandırmasın. Para yoksa aşkta bitiyor sevgi de saygı da.
10 Yorumla
1 yılBen parası olsa da olmasa da hiçbir erkekle ilgilenmiyorum tek odak noktam sadece kendimim o kadar 😎✌️
10 YorumlaSevmez kardeşimm. Ailesi de sevmez , arkadaşları da sevmez. Paran varken yanında olanlar , paran yokken tek tek uzaklaşırlar.
10 Yorumla
1 yılSevebilir tabiki karakteri, davranışları, görünüşü bir şekilde kendine aşık edebilir ama işte sonrası var 😅
11 Yorumla- 1 yıl
Sonuç yine para 😂
Sever ama para zamanı satın alır 12 saat çalışmaktan yorgun düşmüş biriyle mi olmak isterdin yoksa istediği an senle olabilecek biriyle mi?
10 Yorumla
1 yılSever tabiki.. Ben bir adamın parasına değil karekterine bakarım.. Parası olup karektersiz olacağına hiç olmasın daha iyi..
10 Yorumla
1 yılparası olmayan değil para kazanma hırsı olmayan erkeği sevmez, o hırs bir erkekte varsa zaten para kazanıyordur.
10 Yorumla
1 yılBen bir insanı parası için sevmem, söz konusu bile olmaz. Ztn bir insan parası için biriyle oluyorasa onu değil parasını seviyordur.
10 Yorumla
1 yılKarakterini seviyorsa sever para bir gün olabilir bir gün olmayabilir hayat bazen imtihan edebilir
10 YorumlaSenelerce sevgi emektir diyerek Erkekleri kandırdılar, sevgi emek falan değildir. Erkek avcı olmadıkça kadın ona bakmaz hele bu devirde.. Yanlışmıyım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKadınlar erkekte paraya değil para kazanma kapasitesine bakarlar. Mesela babadan zengin tembel bir erkek ilgimi çekmez ama çalışkansa sempati duyarım.
20 YorumlaHer insan parasi için sevmez ama devir artık sevginin parayla ölçüldüğünü gösteriyor
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 483 cevap paylaştı. Yok be ben fakirken daha çok seviyorlardı. Şimdi şımardım falan seven yok.
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 441 cevap paylaştı.
1 yılKadının özgüvensiz olduğunu gösterir bu. Kadınları bu kadar basitleştirmeyin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbence sever ama nasıl sever gerçekten bağlıdır aşıktır o yüzden sever her gününde yanında olacağını bildiği için sever onun dışında parasız erkeği sadece annesi sever
10 YorumlaÇalışmayan tembel adamı sevmem kendim öyleyim kendimi de sevmem erkekler benden uzak durun
10 YorumlaBırak sevgili veya eş olacak kadınları ailesi bile sevmez çalışmıyorsa
10 Yorumla
1 yılBen kadın olsam uzak dururum çalışmayan insanın kimseye hayrı olmaz
10 YorumlaParası olmayan erkeği annesi sevsin diyenler gelir şimdi.. 🤣🤣
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. daha az parası varsa sevebilir aç açın halinden anlar 🥺
10 Yorumla
1 yılParası olmayan sorumluluk almayı bilmeyen vasat birini istemez sevmez ki böyle insan kimse istemez
10 YorumlaÇalışmayan bile isteye üretmeyen erkek itici tabiki..
10 Yorumla- Devamını Gör (118)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat