AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Sorumluluk sahibi helal bir şekilde parasını kazanan adam baş tacıdır.. Fazlasına gerek yok
Avrupada yaşıyorsak parası olmasa da sorun olmaz. Devlet var evimi, yardımımı verir sorun olmazdı
parasız erkek derken ne tür bir parasız? evlenip evi geçindirecek çocuk büyütecek bir sorumluluk alması gerek bana göre yata kata lükse gerek yok.
Paraya görə değer vermiyorum insanlara. Paraya da ihtiyacım yok açıkçası.
Parasız erkekler gerçekten sevilir zaten. Paralı erkekler s... lir.
Parasız olmaz şu hayatta ama işi gücü varsa yeterlidir benim için 🙃 fazlasında gözüm yok
Önemli olan doğru kişiyi seçmek. Çalışmayı bilen insan parayı kazanır.
Belirli bir geliri olması şart elbette ama multimilyarder olsun gibi bir derdim de yok.
Yoktur hicbir kari parasiz erkekle simit yemez bu arada parasiz erkek simit ismarlayaabilir herkesin bu kadar parasi olur ama hicbiri istemez illa lokantaya gidelim suraya buraya gidelim der
Ben severim benim param ikimize de yeter sadece muhteşem yakışıklı olsun
Yani hedeflere göre kızın kendi durumuna göre sececegi karşı tarafta denk az buck olmalı bence...
Sen de iste ki hiçbiri paraya pula bakmasın? Fair enough
Hayır tek bir hayatım var sıkıntı içinde geçirmek istemiyorum
Sevgisi yeter çalışır kazanırız
evet öyle zaten
Evet
Problem parası olmaması değil. Çoğu kadının sevmediği de parasız erkek değil; parası olmayınca dibe batan, çöken erkek. Çabasız erkeği kimse sevmez. Asıl etkileyici olan da erkekdeki çalışma, kazanma arzusu bence.
Bence parasız insan kendi kendini bile sevemiyor bu ister kadın ister erkek olsun akllı olan her insan paranın önemini bilir ve bunun için en iyisini yapar benim elimden bir iş gelmiyor diyp kenara çekilmez elinden iş gelmiyorsa elini değiştir bunun için çabala çünkü biz parasız hiç bişeyin olmayacağı devirde yaşıyoruz
Beraber kazanıp beraber yiyoruz 😌
en güzeli
Ben seviyorum sevgilim fakir. Tabiki üzücü bir durum ama birbirimizi seviyoruz
Ben severim diyen kişi yalan söyler.
Para umrumda değil sevdiğim insan yanımda olsun her koşulda ne olursa olsun canım feda aşk bu ya her şeyden güzel.
Ben severim dediğim gibi beni gerçekten seven bir erkek için bütün ünvanlarımdan vazgeçmeye hazırım ben severim sana bunu daha önce de söylemiştim ben bir erkeğim parasına değil karakterine bakarım
Sevmem tabii ki parasız erkek kendini seviyorsa onda da sorun vardır. Gerçekçi olalım ama paralı derken de zenginliktwn bahsetmiyorum yeterli düzeyde
Anneniz de sevmez seviyormuş gibi yapar ve bir gün patlar, oğlum hadi bir iş bul evlen bak şunun oğlu bilmem ne ne ne diye devam eder jdsk
Bence yanlış ifade etme biçimi bu algıya neden oluyor. Ne erkekler parasızlıktan kastın 5 kuruş bile kazanmamış olmak olarak algılandığını anlamıyor Nede kadınların kastettiği şeyin İhtiyaçlara yetişsin aç açıkta kalmayalım Milyarder olmasına gerek yok şeklinde anlatamıyor.
Çünkü erkekler 5 kuruşsuz şekilde kabul edilmemenin mantıklı olmadığının bilincinde. Kadınların çoğu da ihtiyacımız karşılansın yeter demez aralarında rekabet vardır hep onun yaşantısından daha iyi olmalıyım diye veya çocuğuma mükemmel bir gelecek sunmalıyım diye böyle abartılı düşüncelere sahiptirler.
İşte gidipte parasız erkeği annesi sevsin para para para felan deyince Erkeklerin kafasında şu oluyor. Kadınlar aslında sevmiyor böyle bir fonksiyonları yok dertleri para yalancı ve sahtekarlar. Yani cebimizde ki şeyle ilgileniyorlar bizim hiçbir önemimiz yok. Bir taraftan aşktan sevgiden ilgilenmekten felan bahsedincede küplere biniyorlar haklı olarak yani Hey benim derdim para onun için burdayım sen bana kendini adarcasına aşkından öl bana tap olunca bu sefer Çıldırıyorlar para için beraber olduğunu bildiğim birini nasıl gerçek anlamda sevebilirim ki zorlarsam kendimi sevmeye yinede sevemem. İfade biçimi çok yanlış yerlere varacak biçimde ve çok yanlış anlaşılmaya müsait Bence bu tarz Gold tiggerlik kokan ifadeleri bırakmaları gerek yoksa Bütün erkekler kadınları eskorttan farksız görecekler böyle giderse
Öf kadınlar bu akılla her şeyle karşılaşır jsjsk çok çabuk manipüle oluyorlar başkasının aklıyla hareket ediyorlar.
Boşuna demiyorlar ne dediği dğeil ne yaptıkları önemli diyede gel anlat işte.
Yok. Ama üzülmeyin ya anneniz her şartta sever zaten
Kıskanç
Neyi kıskandım, parasizligini mi?
Holding sahibini aklı olan istemez. Kararında olsun, fazlası zarar.
İşi olsun adam akıllı ve sorumluluk sahibi olsun hı birde arabasız erkek bana kız gibi geliyor ya
Parasız pulsuz olur mu Nasıl karnına doyuracaksınız
para gücüne önem veren bir kadını hayatıma almam o yüzden kafama takmam bir şeyleri
Ben parası olmasın tipi olmasın karakteri olsun dedim.. o da yokmuş. demkki Rabbim kalbinin pisliğini bedenine vurdurmus..
Parasız erkeği sadece annesi sever
Nah severim diyen vardır 😆
ahahaha :D
Çok haklısın 👏😂
ahahha teşekkürler :D
Ne demek Erkeklerin sesi oldun 🤣 linç yememek için yazmıyor kimse 🤣🤣🤣
gerçekleri görüyoruz biz yeter brom :D
Bizde görüyoz o sebepten hak verdim ama şu an erkeklerin bu yorumunu şike yağmuruna tutması lazımdı 🤣 bi senle ben görüyoz sanırım 🤣
Like dicektim 🤣
Birini sevmek için parası olmasının önemi yok
Çoğu kadın aynı şeyi düşünmüyor işte kendilerine köle arıyor
O çoğu kadının tercihi
Parasiz erkegi annesi sever diyen kizlar acaba sizin ne kadar mal varliginiz var
Valla yoktur galiba. bir yerden sonra patlar.
Aşık olursa işler değişebilir ama ben yine de sanmıyorum parasız erkeği annesi sevsin
Parasiz nasil yasayalim
Sende çalışabilirsin
Ben calisiyim o otursun ev isi yapsin
İkiniz çalışın demek istedin
Ben paraya bakmam ama yani o kadar da durumsuz olmasın. Yeteri kadar çalışsın. Ve bana kalırsa iç güzellik ve dış güzellik daha onemlii
Kaldı ama sayımız az 😌
Parasız değil de çalışmayan erkeği sevmem
Evet mümkünse Hint fakiri filan olsn
parasız erkeği sadece annesi sever
O kişi sadece annesidir 😄
Parasız erkeği annesi sevsin
Annesi bile oğlum kalk para kazan diye dürter
Seda Sayan var.
Para değil, çalışkan olması önemli kıstaslardan
Adam olsun para her türlü kazanılır.
Anneleri ve biz de severiz 😅
Kızlar uyanık , severler mi hiç 😃