Bu soru bana genç günlerimi hatırlatıyor. Gençken bir kızla çimiştim, kız Arapdi, dünya güzeli. Bu güne tek âşık olduğum kız. Kızla çıkarken maddi sorunlar yaşıyordum, çok fakir bir aileden geliyorum ben. Çok zorluk çektim, hep aileme destek ciktim onlar için calisdim, bütün param hep onlara gitti. Ama unun sevgisi hep beni motive etmeye yetti. Sonra anladim ki başka biriyle olmuş, adam ona pahalı hediyeler, altın filan almış, lüks arabalara gezdirmiş fal filan. Aç kaldığım günler bile oldu, ama o yanımdayken hiç ezilmedim çünkü onu bu hayattan daha çok seviyordum. Beni para için aldatması beni yıktı, hayat deki beni mutlu eden tek kişi, beni bu şerefsiz kaderden uzaklaştıran tek kişiydi. Bunları yasadığımda 18 yaşındaydım.
Sonra 26 yaşıma girdim hukuk fakültesini bitirdim, başarılı ve ünlü bir avukat firmasında çalışmaya başladım. 2 sene sonra villa, lüks araba (audi A7 ) falan aldım. Babamlara bir ev aldım, birde araba. Simdi her şeyim var, içim rahat. Ve simdi gelelim isin ilginç tarafına (film gibi oldu vallah :/). İki ay önce bu Arap kızını gördüm, yeni kız arkadaşımla lüks bir restorana gitmiştik. Ona yeni aldığım elbiseyi giymişti, bende Armani elbise takımı. Kaç sene önce deliler gibi sevdiğim kızda ordaydı, bir erkekle. Bizi gördü tabi ve bütün aksam bizi izledi. O aksamdan sonra faceden hep yazmaya başladı, seni halen çok seviyorum, konuşalım falan.
Uzun oldu biraz kusura bakmayın, demek istediğim bu: paraya tapan kızlara. Bu hayatin hiç bir garantisi yok, bugün varız yârin yokuz. Biri size değer verdiği zaman o değeri bilin ve en zor kuşlularda bile sevdiğinize destek çıkın. Bu hayat da paradan önemli şeyler var. Kendinize biraz saygınız olsun, biraz gururlu olun. Para taban kız benim için satılık maldır.41 Yorumla- +1 yıl
Aramızda senin gibi değerli dostları görmek bana ve ks ailesine mutluluk veriyor. aslında bu soruyu sordum çünkü yaram ve yaramiz var. Hemde kabuk tutmuş kapanmayan bir yaramiz. ... hayat hikayen gayet entesan. Ben yazar cizerim. Dersen seninle bir kitap yani bir roman ya da hikaye yapalım. Ne dersin? Audi A7 biraz ağır geldi kiza. Yazik ama ))
En İyi Cevaplar
Parası olmayan deyince sevgi aklına geliyor. Oturup bir parkta sarılırız birbirimize oda yeter diyor kızlar.
Ama az param var, tavuk döner yiyelim de kabul etmezler...
Bilinçaltlarına çalış, aklındaki tüm düşünceler ortaya çıksın birer birer. Akıl oyunu oyna. ;)
Tamamen parasız bir insanla kimse beraber olmaz tabi, o konuda da az çok hak veriyorum. İnsan evlenene kadar az çok birşeyler yaşamak istiyor. Ancak bugün çay bahçesi, yarın park, sonraki gün adam akıllı bir bara gidelim de, param olduğu zaman gezelim de kolay kolay kabul edecek kız sayısı yine az.16 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzel hayatımdan bahsetmekten pek hoşlanmam ama sana şöyle söyliyim. Nişanlımın gerçekten neredeyse hiç parası yok. çoğu zaman ben destek oluyorum. Bunu marifet olarak söylemiyorum yanlış anlaşılmasın o benim ileride aynı hayatı paylaşacağım adam maddi manevi her konuda her zaman destek olurum. biz 5 yıldır birlikteyiz 4 yıl sevgili kaldık o zamanda da durum pek farklı değildi. AMA BEN ONUN CÜZDANININ KABARIKLIĞINA DEĞİL PIRLANTA GİBİ OLAN KALBİNE AŞIK OLDUM. bazı şeyler vardır değeri parayla ölçülemez işte ben ondaki o şeyi farkettim ve sokarım gerisine dedim geçtim. Ömrüm yettikçede ona her konuda destek olurum ve olmalıyım. Yani para herşeyden önce gelmez bence. Para çoğu insanı değiştirir ama gerçek aşkı tadan bir insanın önüne kamyon dolusu parada döksen göz ucuyla dönüp bakmaz bile. Bize komik gelir ya eski türk filmleri hani orda fakir adam zengin kız aşkı çok olur ve kızın babası kızını bırakması için adama para teklif eder adam kabul etmez ve aşkından vazgeçmez işte bunu anlayabilen yaşayabilen birisi için para bir hiçtir. ve son bişey daha gerekirse insan ömrünü paylaştığı kişiyle yeri geldiğinde soğan ekmek bile yer. Ama kimseye bunu söylemez dışarıya yansıtmaz. çünkü paranın olduğunu ya da olmadığını söyleyip sevgilisini kocasını artık neyiyse onu küçük düşürmek istemez. Evde soğan ekmek yiyip dışarda bal börek yedik der :) Saygılar :)
79 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@bkakyol çok teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yıleveet aynen öyle :) ama tabiki şu da var. parası az olabilir ya da olmayabilir ama nolursa olsun olsun diye çabalamalı insan. mesela işsiz güçsüzse ve buna rağmen hala hiç bişey yapmaya çalışmıyosa o adamdan hiç bişey olmaz ama işi var çalışıyo ama aldığı para giderlerine zor yetiyosa ama yinede çabalayıp duruyorsa o adamın başımın üstünde yeri var. ordan aşağı indirmem asla
Cevap sahibi+1 yıl@1907ersan bunu tabiki biliyorum ve çalışıp çabalıyorum :)
Cevap sahibi+1 yıl@1907ersan evet teşekkür ederim allah tamamına erdirsin bizi :)
Açıkça söylüyorum olmam olurum diyenlerde yalan söylüyor. Lütfen yanlış anlaşılmasın. Şöyle ki onunla ilişkiye başladın oldu aşık oldunuz evlenmek istiyorsunuz. ama işi yok. baban vermez. o vermedi diye kaçtınız. neyle idare edeceksiniz? Babam hep şöyle der bir insan çalışkansa gerekirse limon satar evine ekmek götürür der. eğer o kişi çalışkansa evet sevgili olurdum. ama karizma ve pırlanta kalp yetmiyor. eğer gerçekten beni seviyor ve evlenmek istiyorsa işe girer. zengin olmasın zaten istemem ama evine ekmek getirebilmeli bir insan. bu şartlara olurdum.
710 Yorumla- +1 yıl
adam allah korusun evlendıkden sora sakat falan kalsa sokaga atarsınız sız ya yazık...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Napolyon ne demis... PARA PARA PARA 😄
Saka bir yana tabi :) Ben paraya fazla duskun olmayan ustelik tutumlu bir insanim. Ihtiyacim kadarini karsilasin yeter. Ama parain bile P'sini unutturacaK seyler var su hayatta. Dediginiz gibi pirlanta gibi bir kalbi ve karizmasi varsa parayi coktan sollar bence :) Hayatin size ne zaman aclik, susuzluk, zenginlik, fakirlik getirecegini bilemezsiniz. Bunun bilincinde olup parasiz yasamayida, yeri geldimi harcamayida bileli insanoglu. Ben eger onun elmas kalbine kapilmissam her sekilde hayatimizi devam ettiririz diye dusunuyorum. Careler tukenmez. Yeter ki Paraya tapilmayan bir hayatim olsun04 Yorumla
+1 yılYorumlar içler acısı ben şunu anlıyorum şimdiki aşkın çapı cebindeki parayla ölçülür olmuş hayat müşterekti hani adam işsizse sen gideceksin yapacaksın bir şeyler. Siz rahata alışmışsınız Allah korusun evlendiğiniz adam sakat falan kalsa var ya sokağa atarsınız siz yeminle... Bir laf vardır iki gönül bir olunca samanlık seyran olur derler aşk budur yeri gelecek aç kalacaksın gözleri doyacaksın. Yeri gelecek hiç paranız olmayacak ama birbirinizin olacaksınız. Şimdi o boktan tv programlarını ızlıyorum bumudur ilişki aşk evlenmek dıyorum evın var mı araban var mı bana bakabılecekmısın su var mı bu varmı. Allah vermiş bir kalbi var gideceksen ona gideceksin paraya pula değil o kadar üzülüyorum ki şu yorumları görünce allahım ben kiminle nasıl bırıyle evlenecegım dıyorum. Kefene sokamassın evı arabayı malı mulku hayalını koyarsın kefene gıdersın...
00 Yorumlaya gecen gun videoda izledim ;) eleman altında lobargini..
konusmuyo bile gidiyo dukorna calişyor kız bakiyo eliylre bincen mi yapıyor
ve kız biniyo viedo 10 dakakydı ben 20 tane hatun sydım arabaya binen ;)
aynı adam busefer yola yururken kızları cevirdi.. gene 20 ye yakın kızla konustu elde var 032 Yorumla- +1 yıl
yok adam saantcıymıs rusyada abd yapıyor bunu..
tek kelime etmiyor
hatta bir video dha gordum
eleman kızla kousuyor kız pas vermiyo diretiyo filan arabanın yanna geliyolar kırmzı bir ferrari kız soruyo araba senın mi cocuk evet diyo kız.. bak şimdi işler degişti diyor alt yazı var konuslmarıa haiften anlasiliyor..
+1 yılOlmam ben. Cunku yasadıgım belli bir hayatım var onun asagısına inebilecegimi dusunursem hata ederim. İlk baslarda olur belki asık olmusumdur gozum gormez ama 5 sene sonra isler degisir. onuda uzerim kendimide. Ha parası olcak parasını yicem demiyorum durumumuz bizim zaten iyi ama benden asagı kalmasın. Bide erkek bayandan az maas alınca bence bunu ister istemez kendine sorun ediyor. Acıkcası bu tip sorunlarla ugrasacagıma babamın evinde kalmayı evlenmemeyi sevgili bile olmamayı tercih ederim cunku bence bu devirde kimsenin kimseye tahammulu yok.
110 Yorumla- +1 yıl
peki tıp öğrencisi bir kızla siyasetçi erkek beraber olabilir mi sence? yani gelecekte kız daha zengin olacak doktor maaşıyla. sence yürür mü? @pandorakız
- +1 yıl
Kim kimle yurur ne bileyim allahaskına sordugun sorumu. Ben sadece sorulan soruya kendim acısından cevap verdim banane tıpcı kızla siyasetci adamdan. Ben kendim olmam dedim benim dusuncem bu yonde o kadar gerisini tıpcı kızla siyasetci erkek dusunsun.
- +1 yıl
@aşırısolcu
- +1 yıl
@pandorakız çok kabasın ve olaylar arasında bağlantı kuramama sorunu yaşıyorsun.
- +1 yıl
@1907ersan bu sacmalık degil birebir yasadıgım bisey. 6 yıllık iliskim bittl bu sebeple. Ben turkiyenin en iyi okullunda okuyorum o adı duyulmamıs bir unideydi daha ise bile baslamadık nerden baksan 3 senemiz vardı oturdu kendine dert ettl bunu. Sen benden hep yuksekte olcaksın diye diye sonumuz ayrılık oldu. İliskiden sogudum bu sebeple ben. O yuzden fikrim bu yonde.
- +1 yıl
@aşırısolcu kabalık edecegim bir kelimem olmadı. Argo da konusmadım. Sadece sacma buldugum soruyu sert bir ifadeyle cevapladım. Artı olarak aradaki baglantıyı bilmek yorumlamak istemiyorum. Sana yorumlayacak olsam makale yazarm gazetede kose yazısı olur. Ama istemiyorum kimseyle ilgilenmek. ben aklımdaki kendimle ilgili olan fikri soylerim zaten soru da ne yaparsınız? seklinde. baskaları ne yaparlar seklinde degil. Neyse iyi geceler
+1 yıl-paralı tip seven:evi olsun, arabası olsun lüks takılalım benimde hakkım iyi yaşamak iyi giyinmek ömrümü fakirlikle geçiremem hem sevgi karında doyurmaz pıtlantadan kalbi olacagına bana pırlanta alsın ben daha çok baglanırım ozaman->Bu tipin gözünü para bürüdü için pek karizmaya fizige bakmaz paran varsa sevilirsin
-parasız tip seven:o yanımdayken degerli kıldıgım herşey sönüveriyor en degerlim odur, gönlü zengin olsun fedakar olalım mutlu olalım sevelim parasızda ölüyor paralıda->Bu tipin amacı sadece sevmektir paranın ha varlıgı ha yoklugudur, parasız ama mutludur00 YorumlaParası yok diye bisey olmaz arkadasım aklı beyni var herkezin calıssın bir yerde bir sure sonra artık bıkıyo insan resmen bir kisiye daha bakıyosun bir yere yemege gidiyosun adamda psrs yok sen verceksin mecbur bir sure tamsm ama zamn ilerledikce hem sen de sabır kalmıyo hem para hele de ogrenciysen sevgi denen bir bk kalmıyo iskenceye donuyo ben ona bakmak zoru da degilim sonucta tamam yemiz kalpli iyi bir insan nereye kadsr calıssın kazansın abi parasını bir kıza muhtac olmasın erkek mi denir ona bak yine sinirlendim..
44 Yorumlayani aslında para biraz önemli hani düzenli bir işi varsa pek önem vermem sevgili olurum evlenirimde beraber çalışıp herşeyin üstesinden geliriz yani.. ama herşey parada değil parası olupta adam olmayanıda gördük insanın gönlünün zengin olması lazım.. çoğu işte para diyor peki şöyle düşünün parası vardı evlendiniz sonrada iflas etti ne yani hemn bırakacak mısınız? o yüzden para gelip geçici bana göre
40 YorumlaSana helal olsun. Ben ki adam sirf arkadaşları ile cafeye gidecek erkek adam parasi olsun diye cebimdeki son 30 liradan 20 lira gönderdim de kendim 10 lira ile on gün gecindim kaldi ki çok lüzum. bir şey değildi gitmesi aman erkek adam gururu incinmesin. O ne yaptı beni değersiz bir hicmisim gibi hissettirdi iki sene boyunca
37 Yorumla- +1 yıl
Tabi erkeklere yüz verme. Size ne demeli?
Sırf kıskanç diye işi bıraktım, tazminat ödüyorum hala eve avukat kağıdı bile geldi 9000 lira geçirdi, sırf kıskanç diye.
Ailem istemiyordu onu aileme arkamı döndüm. Sildim attım herkesi.
Rahatsızdı bir dönem 4-5 ay evden işe işten onun yanına günde bir kaç saat uyku yine aynı olaylar.
Ne odasını temizlemediğim kaldı, ne hastayken yemek yapıp bakmadığım. Kaçınız kaç defa çiçek aldı sevgilisinden bilmem, onun odası çiçek ve benim aldığım eşyalar doluydu. Aptal tripler, o bu. Kendinize bakın ne kadar kıymet biliyorsunuz?
Murphy kanunlarından mıdır nedir kıymet bilen herkesin karşısına bir kıymet bilmez çıkmış. Herkes isyan halinde.
Kadınlara yüz vermeye gelmiyor. Kıymetini bileceğine her şeyin daha fazlasını bekler duruma geliyor. Bir yerden sonra da ne yapsan yetmiyor. - +1 yıl
Diyorum yani deveyi diken insani... diye. Napayim yani ben de yemedim icmedim hep hediye aknaya calistim o bana bir ilac bile getirmedi ama yeni sevgilisi icin nerelere gitti şu an bana dondu ben bu adama artik niye deger vereyim belki agzna scsaydim benden iyisi olmazdi. @Solid
- +1 yıl
Geri mi döndü? Sen de izin mi verdin? Ben şimdi arasam koşa koşa gelir bana ama aynı olaylar yine yaşanacak. Düzelme sıfır. Daha 2 gün önce yanaştı istemedim sonra bir kamyon bela okudu. Değer bilmez insana değer öğretmek ne benim/senin işin ne de öğretebilirsin. Kimi insanlar böyle işte ve insanlar asla değişmez. Neyse O'dur. Kötü ortamda yetişmiş iyi bir ruha sahipse doğru yolu buldurabilirsin. İyi ortamda yetişmiş kötü bir insansa zaten kötüdür.
Öyle bir durum da yok. Deveyi diken insanı... gibi. İnsanı bir yere kadar... o da sevgisinden bir süre katlanır sonra hadi eyvallah der. - +1 yıl
@1907ersan bilmiyorum ki kardeşim öyle duygusal adamın tekiyim işte. Bana sorarsan lanetliyim. Sevdiğim zaman bir kadını mutlu etmek için hep bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Karşındaki de kıymet bilmez birisi ise mutsuz huzursuz bir ilişki oluyor. bir yere kadar dayanıyorsun, sonra gidiyorsun. Yana yakıla beni kaybetmenin acısını yaşıyor şimdi. Kaybetmemek için bir şey yapmamışken kaybetmiş olmanın suçlusu olarak bile beni görüyor. O kadar sığ birisi işte.
@Logos yukardakini sana yazmıştım, ismini eklemeyi unutmuşum, gözünden kaçabilir belki.
+1 yılLütfen Biraz
Gerçekçi olalım sevgi karın doyurmuyor bir süre sonra aç kalırsınız zaten sorunlar başlar Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama davul bile dengi dengine o kız yokluk görmediyse eğer seni anlaması çok zor sürekli bir beklenti içinde olur ve yıpranırsın git namaz kıl helalini Allah dan iste o bir yol gösterir310 Yorumla- +1 yıl
Ben kazanırım eşime destek olurum çünkü varlığı da gördüm yokluğu da. Ama zengin kızlarda durum biraz farklı oluyor. Bir çiçekle değil pırlanta ile mutlu oluyor çünkü öyle büyüdü. Hadi kız iyi diyelim erkek kendini bir süreden sonra kötü hisseder kendini kızdan düşük seviyede görür
- +1 yıl
aç gozlu ıste bu tıplerde sevgı ararsan bulamazsın secerken bole dusunen bırını secme yeter
- +1 yıl
Ben aşk önemli demedim ve şu yaşıma kadar sevgilim olmadı belki ondan bu kadar aşka yorum yapamam ama mantık da olsa zengin kız genellikle şımarık olur
- +1 yıl
Ayrıca paragöz kavramını iyi öğrenmeni tavsiye ederim benim herkesin görüşüne saygım var sende beni görüşüm yüzünden eleştiremezsin. Ben zengin koca istiyorum demedim ama dengim olsun ne zengin ne fakir ki anlaşmazlık yaşanmasın. fikrimi paylaştım sadece uzun etmeyelim hadi iyi akşamlar
+1 yılParasının olmaması olmayacağı anlamına gelmez bir kere. İkincisi parası olmayan insanlar daha çok seviyo bence. Yaşadım mı?
- Hayır...
Hem karizmatikse hem de harika bir kalbi de varsa o zaman benim olsun o. Ben onu çok severim bence. Sonra büyüyünce beraber para kazanırız biz :D Amin inşaallah..12 Yorumla- +1 yıl
Öyle miyim bilmiyorum ama bence böyle yani. Sonuçta yarına çıkacağımızın belli olmadığı bir dünya da para çok da önemli değil.
Benim için herşeyden önce önemli olan aklı, mantığı zekasıdır. Buda, kullanan insanı zengin kılar. Sonuç burada kesinlikle parası olması gerektiğine çıkıyor. Zeki, akıllı ve mantıklı bir insan hayatı en iyi şekilde yaşamak için çabalar sarfettiğinden gereken övgüyüde ilgiyide benim tarafımca görür.
311 Yorumla- +1 yıl
İkizler burcuyum..
Dipnot geçmek istiyorum, paraya düşkün biri değilim lakin para olmadan yaşanmıyor.
Okuyucuların dikkatini çekmek istediğim bir nokta daha;
Lütfen yazdığımı okuduktan sonra biraz düşünün. Antik kundik işler çevirerek para kazanan biri istemem, zeki ve akıllı olan bir insanın, emeğiyle zekasıyla ilerlediği ve zengin olmayı başaran birini isterim. Beni etkiler. - +1 yıl
@1907ersan Yüz yılın en boş konuşan insanı seçildiniz Tebrikler :DDDDDDDDD
+1 yılSiz boyle basit seyler yuxunden hem aski hem sevgiyi kirletirsiniz hemde siz omrunuz boyunca yalniz kalirsiniz. Birisini seviyorsan hirak parayi pulu onunla ac yataf ac bile kalkarsin ask boyledir adami mahveder ama sevdasindan da vazgecirmez kendi adimasoyluyorum tabi eger benim gibi dusunen kizlar kaldiysa sanslisiniz beyler.
20 Yorumla
+1 yılGelecekte iş yapacağını biliyorsam sevgili olurum zamanla bunlar aşılır eğer iş bulamayıp parasız olmaya devam ederse ayrılmak zorunda kalırım. Evlilikte evimizi geçindirmek zorunda maalesef acı gercekler kimse demesin yalan atmasın evlenirim sevgili olurum felan diye.
14 Yorumla- +1 yıl
evlendin herşey iyiydi sonra işi bozuldu yine tüyermisin
- +1 yıl
Bende calısırım sorun değil
+1 yıltam olarak beni tarif ettin birader olmazlar maalesef bir yıldır yalnızım ahaha :))
21 YorumlaKadınların dini imanı paradır
Paraya bakarlar, bunu unutma hani sosyal medyada çocuk kandırma sözleri vardır, erkek merhametli olsun vicdanlı olsun bunlar yalan. Parası olsun (ki çoğu da sırf bu para putu yüzünden öyle iğrenç adamlarla oluyorlar ki bilemezsin)
Çok nadirdir para avcısı olmayan güzel seven sevilen onlara selam olsun10 Yorumla
+1 yılSevgi diyenler koca bir yalan söylüyor. Sevipte parası olmayan erkekle evlenen kızlar gelsin cevaplasın. Sevgimi paramı diye. cevap "Para" diyecekler
https://www.youtube.com/watch?v=EJW8SQrCC0w
Trabzonlu yaseminin videosunu izleyinde görün. Yaseminin annesi neler söylüyor10 Yorumlaben tecrübelerime dayanarak söylüyorum kızlar yakışıklı erkeğe bakmaz yakışıklı erkek ne demek? kızlar uzun boylu erkeğe bakar ve kızlar paraya bakmaz paraya kızın ailesi bakar ama kız paraya şu kadar sürekli bir işi olsun + ssk ama bazıları da sırası ile şunları da isteyebilir ev daha da istiyorsa araba daha da istiyorsa 5000 TL maaş
00 YorumlaSevgili olurlarsa da bir süre sonra bırakır giderler. Kadınlar rahatına düşkündür. Geneli zorluk çekince kaçıp gitmesini çok iyi biliyor. Sorun benim kocam çok odun, kocam beni aldattı, kocam beni dövüyor diye gezerler. Kimisine müstahak olabiliyor.
*iç ses* Şu da var, erkek çalışmasını bilecek ve işten kaçmayacak.11 Yorumlabirincisi pirlanta gibi kalbi olsa elimden geleni yapar para kazanmak için parasız kimse yoktur tembel insan vardır. ama nedir maddi durumu çok iyi olmaz ama kendisine ve karisinin karnini doyura bilir. çalışıp elinden geleni yapiyorsa 2 kuruş içinde olsa sevgili olurum. ama diğer türlü asla
04 YorumlaOlurum. Paraya bakmiyor bu isler. Zaten ogrenciyim burada kimsenin parasi yok. Hem luks seyleri yapi olarak sevmeyen biriyim. Oturup tavuk doner yesek olur, severim. Sevgilim sonucta her seyiyle kabul ederim, onunla yaptigim herseyden de mutlu olurum.
02 Yorumla
+1 yılparası önemli değil karakteri düzgün olsun falan filan.. hepsi yalan.. burada bunu yazmak gayet normal.. iş gerçeğe dönünce hiç öyle olmuyor.. onlarca kız ile konuşuyorum arkadaş olarak iş , çevre filan derken ilk başlarda herke böyle konuşuyor ama işi ciddiye getirdikleirnde şu da olsun bu da olsunla başlıyor olaylar..
11 YorumlaParası olmasın ama azimli olsun evde yatan adamla sevgili olan kız çıkıp 3 gün sonra burada aglar sevgilim benden geciniyor napmalıyım diye sozum meclisten dışarı demiycem lütfen yapmayın çalışsınlar parası yok diye birşey yok zengin deildir eyvallah ama azimlidir ekmegini taştan çıkarır adamdır adam gibi tabiki heryola baş konur oylesiyle...
04 Yorumla- +1 yıl
Oda farklı tabi yani onlar sevgili değil gecinmek için yer arayan acizler sevgili dedigin herşeyi beraber yaptıgındır zaten senin fazla harcamana izin vermez hyatıma öyle biri grmedi şuana kadar allahta sokmasın seviyorsa seni zaten ölene kadar yanında olucaksa birlikte çabalamaya başlıyosun o insanla karın oluyor sonra çocuklarının annesi oluyor ona sevgili denir bana hediye alsın para versin faturalarımı odesin diyen zaten aşaglıktır..
+1 yılrızkın tek sahibi allah'tır, ne babam ne eşim ne de kendim...
bunların her biri sadece vesile...
ezelde tayin edilmiş ruh eşimi bana bağışladığında rabbime tevekkülüm tamdır, hayat varsa rızık da vardır, su akar yolunu bulur... hem zenginliğin de kalıcı olmadığını, hepimizin her konuma düşebileceğimizi de gördük çevremizde...10 Yorumla
+1 yılkimse kusura bakmasın, istediğinizi düşünün de parası yüzünden bir erkekle birlikte olan hatunun bir fahişeden tek farkı, fahişelerin bu hususta dürüst oluşudur
123 Yorumla
+1 yılGüncellemen saçma geldi kardeşim 2 cümle önce beni seveceksen dünyaları yıkarım diyosun 2 cümle sonra Sen sevmesende olur seven bulunur elbet diyosun :) Böylesi kolay vazgeçilen biri için dünyaları yakma sen :)
Para bu dünyadaki en önemli gereksinimlerden biri kim ne derse desin.01 Yorumlagözümü bile kırpmam parası yokmuş nasıl olucak diye düşünmem bile o beni sevdikten snra paranın ne önemi var. aşk para getirmez ama parada aşk getirmez insanın parasız ölmesi bir eksiklik değildir ama insanın aşksız ölmesi çok büyük bir eksikliktir.
223 Yorumla
+1 yılneden evlenmeyeyim doğarken sana zengin mi olmak istersin fakir mi ya da orta seviyeli mi diye sormuyorlar.. önemli olan sorumluluk sahibi olabilmek ve sadakat gerisi geliyor zaten..
32 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yılPara her zaman kazanılır. Parasız diye hep öyle de kalacak değil birlikte her şeyin üstesinden gelinir
30 Yorumla
+1 yılParasi yoktu ben kabullendim beni kendinden sogutmak icin her haltı yaptı gitsin evlensin mutlu olsun ben onu mutlu edemem demis. En azindan arkadaşları bana öyle dedi. Yaptıkları affedilcek seyler değil o yüzden bitti. Maddi acidanda destek oldum ona zorla verdim yeri geldi cebindeki son parayi bana harcadi. Ben sevdim
10 Yorumla
+1 yılBikere hayatıma giren adamla ciddi düsünürüm ki hayatıma girebilmişse ona gerçekten bişey hissettiğim içindir, çok parası olmasına gerek yok bir işi mesleği olsun ve bana gelecek vadedebilsin, bu adam çocuklarımı beni açda açıkda bırakmaz diyebileyim. Ekmeğini taştan çıkarır diyebileyim. İşsiz güçsüz serseri hayatta birşey becerememiş adam bana uzak allaha yakın olsun.
216 Yorumla- +1 yıl
Ben zaten diyetisyenim, ben ölsem gitsem çocuklarımı geçindirebilecek mi sorusunu sorarım aklımda evleneceğim adam için
- +1 yıl
Buyur sor
- +1 yıl
Geniş bir konu:) trans yağlar sağlıksız abur cuburlar zararlı karbonhidratlar.
- +1 yıl
Sadece sebze değil uygun ölcüde protein de tüketebilirsin
- +1 yıl
Sağlıklı karbo, protein ve vitamin ağırlıklı besleniyorum
- +1 yıl
Maden suyu ic, onun haricinde taze sıkılmıs meyve suları. Diğer herşey kalorili şekersiz çay harici
+1 yılBurada çok güzel özetlemişler , kadınlar olmasa paranın değeri kalmıyor , yeni model araba üretilmiyor , ev alınmıyor. Her ne kadar inkar etseler de gözlerde dolar işaretleri parlıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=M0cIhsdIuMY10 Yorumla
+1 yılparası olmayan adam kendisi sevgili olmak istemez. temel ihtiyaçlarını karşılayamıyordur ki sevgili nasıl düşünsün. kızın yanında parasız bulunmak da istemez. enerjisini, para kazanmaya yöneltir. sonra sevgili.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlunur tabi
Sevgilimin de pek parası yok telefon parasini ben vermiştim pahali hediyeler de almadi su 3 yilda yanina gidince paramizi birlestirir öyle gezeriz senin paran benim param diye ayrim yapmam
Cok fazla dikkat cekici bir karizmasi oldugu da söylenemez ama kalbi ve kisiligi yeter bana
Hersey görsel ya da maddi seyler degildir00 Yorumla
+1 yılBana davranışlarına bağlı. Eğer parası yok diye sürekli asabiye bağlayıp ağır abi rolleri kesip aynalı tahiri oynuyosa hiç çekemem.. Ama bu durumu sindirmiş kabullenmiş kendini kötü hissetmiyosa tabikide olurum
20 YorumlaKalbindeki pırlantaları bozdurup geçinemeyeceğine göre, nayır. Zaten belli bir yaşa gelipte parası olmayan, para tutmayı bilmeyen adam boş adamdır
37 Yorumla- +1 yıl
Kız doğru söylüyor eksilemeyin
Bu kizlar soruyu "evlenirmisiniz" diye algilamis sanirim.
Gercek su ki yorum yapanlarin %99 u sevgili olmaz.
bir kere ayakkabin marka ve yeni olmali, kiyafetin marka degilse yeni ve uyumlu olmali vs vs yoksa yüzüne bakan olmaz.20 Yorumla
+1 yılOlurum. Yani bir insanla para için sevgili olursam.
1. si benim karakterim yoktur.
2. si karşımdaki insan birazçık bile deger vermemişimdir.
3. sü para için herseyi yaparim o zaman.
Bence insan seviyosa koşulsuz sevmeli.20 YorumlaOldum.. Sevgilim şuan. Ama paraya onem vermediğimi bildiği için cok rahat evde yatiyor sürekli.. Ve bu durumdan çok rahatsizim.. Limon satsin bulasik yikasin tas tasisin.. Ama asla oturmasin. Sorumsuz biri gibi. Görüyorum artik onu.
011 Yorumla
+1 yılKlişe paranin onemi yok askimiz yeter diyen kız evlenince çamaşırları elde yıka bakim kaliyo mu aşk meşk
41 Yorumla
+1 yılEvlilik düşünmediğim adamla sevgili olmam. Evi geçindirecek kadar parası olması zorunluluk, fazlasına lüzum yok.
36 Yorumla- +1 yıl
Tek başıma geçindireyim, oldu. Başka emriniz var mı? Hepimiz eşitiz, beyfendiye tolersans gösteremem.
- +1 yıl
Ha bu arada yanlış yazmışım, tolerans olacaktı
- +1 yıl
Bence gayet doğru bir yorum olmuş. Özellikle ''Evlilik düşünmediğim adamla sevgili olmam'' bu onurlu cümleye hayran kaldım.
Bu ve benzeri yorumları da beğenmeyenler sanırım itilmiş gibi mavi çizgili pijama ve dar atletle akşama dek karısından gelecek kağıda sarılı rakı ve leblebiyi bekleyecek kişiler olsa gerek..! - +1 yıl
Eksi veren maviliyi anlamadım, ne düşündüyse artık.
+1 yılKizlR ilk once yakisikli bakimli guzel etkileyi laflar ister aradan zaman hecince gezmek tizmak hediye almak ister parasiz bir erkekle kiza zaman mutlu olurlar sonucta aşk karin doyurmuyor
25 Yorumla- +1 yıl
Kadinlarin dini imani paradir, sadece bir avuc mutluluk istiyorumun altinda ev araba mucevher yatar ama kizin babasi dimdizlaktir fakat kiz kendini duses sanar ben bu anlayisi...
- +1 yıl
Benim kastettigim arabasi evi olan paraya para demiyen erkek kavrami degil armut pis agzima dus diyip calismayan erkekler herkes anlamak istedigini anlar
- +1 yıl
cokk ortak yonumuz varmis masallah :D
+1 yılPara onemlidir ama herseyden once gelmez parasi olmayan bir erkekle sevgili olurum yeterki beni sevip saygi duysun para konusunu bir sekilde hallederiz
10 Yorumla
+1 yılYaşa göre değişir. Eğerki bir bayan evlenicek yaştaysa bir erkeğin oturup kalkmasına konuşmasına kendinden emin tavırlarına kıyafetine bakımına dilkat eder ve bunlarda ne kadar çok para varsa kızların gözünde o kadar etkileyici oluyor. Kızlar direk para önemli değil diyor ancak istedikleri erkek modeli genelde paralı adamların karakterterinde mevcut oluyor
10 Yorumlane dedin gülüm? 1.bp.blogspot.com/.../...341667676_829631465_n.jpg
21 Yorumla
+1 yılseviyosam sonuna kadar olurum belki ama şu sogan ekmek yerim diyenler hiç inandırıcı gelmiyo yaa nedense :D:DDDDd
56 Yorumla- +1 yıl
@soran yancınmı bu :Dd. D:D
- +1 yıl
+1 sana dogruyu soylemissin
Para & Ekonomi konusunda 763 cevap paylaştı. "karakteri iyiyse para önemli değil" derler
ama asıl düşündükleri "tipi süperse parasız da olur, tipi yoksa para şart" şeklindedir..30 Yorumla
+1 yılOlurum diyen kişilere bakma sen moruk aralarından bir iki kişi dışında alayı maddiyatçı. Bu soru bir yandanda erkrklere çirkin ama namuslu oturaklı bir kızla sevgli olurmusunuzun farklı versyonu. Biz nasıl olmuycağınız halde oluruz diyosak kızlarda bu soruda olmuycağı halde olurum der..
10 Yorumla
+1 yılvalla benim sevgiliminde parası yok ama çok seviyorum bende olunca ona veriyorum onda olunca bana veriyo adam olmadıktan sonra isterse vehbi koç un torunu olsun işe yaramaz ama adam olduktan sonra kuru ekmek bile fazla gelir..
20 YorumlaYa hıc olmamasından ıyıdır o para yanı en azından ışşız degilsin ben asla evlenmem sevgili dahı olmam az ama öz olsun senın maaşın var namerde Muhtaç etmesin
01 Yorumla
+1 yılArkadaş bu devirde paran yoksa bir kıza yaranma şansın çok düşük ;-) Memnuniyetsizlik için iki sebep vardır birisi para diğerini ise özelden söyleyeyim ;-)
01 YorumlaPara icin sevgi olmazlar ancak parasixda olmaz evlenirken bile adam akilli isi olmayana kiz vermiyorlar. Yani burada iki gon bir olursa palavralarina inanmiyorum
00 Yorumlayalan söylemeyelim..
geçen daha bir kız twitterda yazmıştı tavuk döner konulu.. haklıydı da..
olmam04 Yorumla
+1 yılZerre kadar umrumda olmaz çalışır kazanırız ekmek paramızı.
Eğer pırlanta gibi bir kalbi varsa o bana yeter zaten.21 Yorumla- +1 yıl
Keşke herkes boyle dusunse
+1 yılo pırlanta da beni barındıyorsa kafa kafaya verir karnımızı doyururuz evelallah
36 Yorumla- +1 yıl
elimiz ayağımız tutuyor çalışırız herkes gibi
- +1 yıl
@1907ersan vardir da denk gelmiyosunuzdur
Parası olupta huzuru olmayan zilyon insan var. Önemli olan sevgi. İnan bana yenemeyeceği, aşamayacağı engel yoktur
10 YorumlaAşk diyorum ancak Allah'a olandır,
Ve Yar diyorum ancak Allah'tan armağandır.
Kalbi Hak'tan yoksun olanın, aşkı muhakkak koca bir yalandır.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkes olurum der ama evlenince evi arabası olmayan insanın yüzüne bakmazlar.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..
61 Yorumlaailesi ve kendisi kültürlü olsun, kibar olsun bir de kafası matematiğe bassın:) --evlenirsem eğer çocuğumun matematikle sorunu olmasın ben yapamıyorum da:))--karizması olmasa da olur. Parayı zaten umursamıyorum
20 YorumlaSorumluluk sahibi biriyse kuru soğan ekmek yerimm valla.
13 Yorumla- +1 yıl
Tanisalim kuru sogana askimi katarim
+1 yılSahsen parasiz erkekle olmak isterim diyenlere pek inanmadim ama calisip az parasi olanla da olur diyen bayanlar doğru diyo ama bu devirde para cok onemli insallah askina kavusursun kardesim
00 Yorumla- Devamını Gör (161)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat