Cidden çok merak ediyorum. Parasız erkekler ölmesin tabii ki ama parasız nasıl bir ilişki yürür? Köy gibi yerde değilseniz tabii ki.
Parasız bir erkekle ilişkisi olanlar izah edebilir mi? Ne yapıyorsunuz neler olup bitiyor?
Cidden çok merak ediyorum. Parasız erkekler ölmesin tabii ki ama parasız nasıl bir ilişki yürür? Köy gibi yerde değilseniz tabii ki.
Parasız bir erkekle ilişkisi olanlar izah edebilir mi? Ne yapıyorsunuz neler olup bitiyor?
Ya parasının olmamasının sebebine bağlı biraz. başarısız insanlardan hoşlanmam ama şu an sevgilim çalışıyor çalıştığı da eve gidiyor. yani elinde olmayan durumlardansa hiç sorun etmem. Genelde dışarıda buluşuyoruz biz bazen ben öderim hesabı bazen o öder. Önemli olan onun bana davranış şekli şuana kadae hiç sıkıntı etmedim umarım değerimi bilir😅
Olmuyor ya, insan sevgilisiyle gezmek tozmak anı biriktirmek istiyor. Bunlar hep para isteyen aktiviteler. Sadece arama ve mesajla ilişki yürütmek bedava da, bunu kim ister?
Cevap
9Cevap
Her kadının vereceği cevabı veriyorum nope✌️
Parasız insanla olmaz şahsen bende parasız kızla yapamam gittiğimiz her mekanda hesabı ben mi ödeyecem
Nasıl ayarlanmalı sence bu durum?
Ben pek günümüz kızlarının buna uygun bakacağını düşünmüyorum. Sen bu şekilde bir ilişki sürdürdün mü hiç?
Valla bir kere bile ilişkim olmadığı için biraz yabancıyım. Aile de ayrı. Çevremde pek doğru düzgün ilişki görmediğim için cahilim bu konularda. Teşekkürler bilgilendirmen için. Yapmak istediğin öneri olursa seve seve dinlerim.
Çalışmayan biriyle olmam bir dönem işleri kötü olabilir onun yanında olurum hiç iş bakmıyor yatıyorsa üzgünüm.
Parasız erkek yani çalışmıyor demek yani elinden hiç bir iş gelmiyor demek, faydasız beceriksiz biri ile işim olmaz
Olmuştum. Kendi param var kimseye muhtaç değilim. Benim için sevgili olmama kriteri ya da ayrılma sebebi, zeki olmamak mesela. Başka şeylerde var tabi
Erkeğin paralı olanı makbuldür, kadının da parası varsa tadından yenmez
Hayır olmam yani olurum diye yalan söyleyemem şimdi çalışsın para kazansın zor mu
Birlikte çalıştılarmı ilişki yürür. Birikimi olmayabilir ama birikim yapılabilir birlikte.
oldum mesela hiç parası yoktu rencide etmeden bi yere gittiğimizde ben ödedim ama o beni terk etti oda ilginçtir..
Onun da ağrına gider çünkü. Anormal bir durum. Yani terk etmesi normal aslında. İlişki yanlış şekillenmiş çünkü bizim türk kültürünün pek kaldırabileceği bir şey değil. Kemal sunal zamanında iyi filmini çekmişti onun
Evet olabilir.. yine de ben hiç sorun etmiyordum birde ogrenciydik o zamanlar aslında takılacak bir şey yoktu keşke devam etseydi
Gururlu bir yapısı varsa yapamaz. Ben mesela sizin o öğrenci zamanlarınızdaki dönemdeyim. Hedefimde belli bir seviye var. Oraya gelmeden kimseyle flört bile etmiyorum neredeyse. Yıllar sonra sizin gibi tatsız bir hatıraya sahip insan bırakmak istemiyorum geride. Anlamı olmayan ve ciddi olmayan, öylesine olan her ilişki ruha da gönle de yüktür. Ömür boyu kalır.
Evet haklısınız güzel anılar değiller maalesef ama bana tecrübe oldu diyebilirim empati yapmak ve başka bi açıdan bakabilmek gibi
Parasız erkeğe ülkemizde hanımefendiler selam bile vermezler. Maalesef gerçek bu...
Haklilar ama
Siz öyle diyorsanız bana saygı duymak düşer...
Neden olunmasın insan değil mi o sonuçta ev almıyor ya
Yok abi olanda anca kendini ilgiye bogmak icin darlar
Burada yazılanlara bakma gerçekte para güçtür. Burada olurum diyenlerin çoğuna bakma palavradan ibaret.
Parasız derken neyi kastettiğinde önemli. Çalışıyor çabalıyor ama çok az kazanıyor bu erkek benim gözümde parasız değildir. Paramızın yettiği kadarıyla takılırız. Ama eğer yattığı yerden kalkmadığı için parasızsa onun yüzüne bile bakmam
O zaman aşıksan gerçekten. Bu birlikte olmanı sağlayabilir. Aşık degilsemde birlikte olmam.
Olurum, her şey para değil kenks
Pardon kadın sandım 😅
Oldum faydasını görmedim paralıyla da oldum yine faydasını görmedim sonuç olarak erkekten fayda görmüyoruz çok aşıksan birlikte ol gitsin 💃
Faydadan kasıt ne?
Anladım. Boş insan tipi. Zaten genel olarak ilişkiler hep böyle suni maalesef.
Aslında en büyük problem insanlar birbirlerine karşı Romeo ile Juliet'i oynuyorlar. Onun yerine herkes kendi olsa kimse üzülmez. İnsanlar bakar birbirine, uygunsa birlikte olur değilse olmaz. Ama işte bizim millette skor yaparcasına sevgili yapma olayı olduğu için maalesef... Sahte ilişkiler geriye kalan pişmanlıklar ve hayal kırıklıkları
Dürüstlük ve kendimiz olabilmenin bedeli yalnızlıksa gayet makul bir teklif. Hiç gereği yok diğerlerine. Duygusal anlamda da psikolojik-ruhsal anlamda da yorma kendini boş ver.
Benim param olduğu sürece karşımdaki erkeğin parası olmasa da olur. Ama kafa yapımız uyuşmalı.
neden herkes kendi parasını yemiyor ki . illa karşıdakinin parasi mi yiyilecek
Parasız olmak bence iki taraf için de kötü çünkü biz kadınlar erkeklerin parası olsun işi olsun bu olsun şu olsun istiyoruz onlar da kadınların tipi olsun fiziği olsun istiyor. Yani para her şey değil ama o olmadan yaşanmaz.
Lise ve üniversitede takılmalık ilişkilerde olur ancak gelecek düşünen kimse parasız biriyle uzun sürdürme ilişkiyi
herkesin parası kendine bi ilişkide para olmazsa olmazlardan biridir bu devirde artık her şey parayla. Ama sen ne güne duruyorsun çalış kazan
parasız adam gereksiz adamdır onu da sadece annesi sever
Başarılı insan parası olan insandir. Başarısız bir insan ile sevgili olmam.
Kiz da oglan da calisiyorsa bal gibi yurur
Fakir erkek sevmiyorum
kafam uyuştuğu sürece durumun önemi yok
Sevgilimi ben içirir yedirir gezdiririm
Vay be gerçektenmi
Ne kadar sevsemde olamam
Yiooo. Kendimden biliyomm
Arada sevgi varsa bence olur
Olur neden olmasın
Olmam
Olurum
Hayır