Herkes fikrini yazabilir mi çok kötüyüm?

Merhabalar gençler, öncelikle 22 yaşındayım benim uzun zamandır erkek arkadaşım yoktu, sürekli işe giden işten gelen eve gelip oyun oynayan cok fazla duygusal takıntılı biriydim. Kısa zaman önce tam yan tarafımda çalışan bir çocukla barışmaya başladık, ondan hoşlanıyordum söyleyemiyordum, bi şekilde onun adım atmasıyla konuşmaya başladık, ben ona başları cok kötü davrandım çünkü geçmişi kirli biriydi ama beni sevdiğini hissediyodum, her halinden belliydi, uzun zamandır erkek arkadaşım olmadığı için bana fazla geldi bu sorumluluk ki ailevi hayatıma dair hiç bişey bilmiyor, örnek veriyorum akşam eve geldiğim de kimseyle sohbet muhabbet etmiyorum sadece odamdayım ve kimse pek benle konuşmaz annem dışında, uzun süredir erkek arkadaşım da olmadığı için alışkın değildim ki dikkat çekmeye başlamıştı eve geç gelmelerim falan onu seviyordum çok seviyodum ama kaldırımadığım için 1 ay sonunda ayrıldım, yaptığım hatanın farkındaydım ama geri dönecektim ve ailemle de aram iyi değildi, biraz kendime gelip adım atacaktım ayrılmak istedim seviyor musun hayır dedim çok pişman oldum evet aşırı hemde ben bunu yaptıktan sonra bana çok çektirdi tabi yanıma bırakmadı özür dilediğim de bi affeder gibi oldu bi affetmedi eski geçmiş hayatına geri döndü Kızlarla konuşmaya başladı beni süründürdü belirsizlik vardı defalarca gittim olmadı, kendisi burada oturmuyo normalde uzak şehirden gelmiş çalışmaya, ondan sonra olaylar çok üst üste geldi artık o kadar doldum ki bi gün iş çıkışında tek başıma içmeye gittim sarhoş oldukça ağlamaya başladım ilk ailevi sorunlarım geldi aklıma çözemedim kimseyi arayamadım sonra arkadaşlarımın uzak oldukları için ağladım (üniversitedeler) sonra en son onun için ağladım onu arayabildim en son bana ağıza alınmayacak bir şey söyledi artık sadece sevişip atabileceğim birisin dedi beni çok feci üzdü ben de benden uzak tutmak için artık sevgilim var uzak dur dedim ama yoktu zarar gördüğüm içindi akşam içmeye gittiğimd benim sevgilim yok dedim kötüydüm gelip sadece eve bıraktı sonra aramıza bir buz girdi sanki 4 gün falan konuşmadık ve artık uzaktan geldiği şehre geri döneceğini öğrendim, sebebini asla öğrenemedim tam olarak ondan dolayı da haftalarca kötüydüm, gitmesine bi hafta kala ben her şey için özür dilediğimi uzak bir yere gitmen benim için gark etmez ben gene de senle olmak istiyorum dedim kaldı ki ona da dedim bende oraya gelirim görüşürüz her şekilde ben seni istemiyorum bitti artık konuştuğum insanlar var ve seni sevmiyorum içtiğin gün senden soğudum dedi gitti benle veda bile etmeden gitti ama ben hala cok seviyorum ciddi manada hergün profiline giriyorum onu düşünmeden bi anım bile yok her zaman görülmesine bakıyorum bu durumdan kurtulmak istiyorum ama bu durumdan kurtulamıyorum her sabah ağlıyorum her gece mutlaka ağlayıp yatıyorum ne yapacağımı bilmiyorum, evet dönmesini istiyorum ama bu yaptıklarına rağmen dönmemelide sizce her yerden engelliyip silmelimiyim çok çaresizim yardım edin gururdan zaten bişey yapamıyorum sırf

Herkes fikrini yazabilir mi çok kötüyüm?