Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca kendisi beni tanimak istedigini ve takilmalik iliskiden sikildigini soyledi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk bulusmada saftirik birine benziyorsun diyen ve bazi hareketleri tilt eden gecmiste yasamadigi b. k kalmamis olan ve ust perdeden konusan birisine, tipide ciliz zayif normal birsey. günaydın yazip devam ettirilirmi ondan mi mesaj beklemeli?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
böyle kızların peşinden koşup üzülünce ağlıyosunuz
koşmadım dun konustuk bende bir hareketime tilt olmus. bende sendekileri saysam ohoo dedim ve soyledim. yuzume niye soylemedin dedi. kadin davranisi bu yaptigin dedi. falan filan ama en son benimle ilerlemek istediginide soyledi. ben Şu an gunaydin bile yazmadim o da yazmazsa ugrasmaya degmez degil mi?
değmez tabi ki. yol yakınken dön çok ciddiyim şu an bile kafana takmanı sağlamış ilişki böyle bi şey değil huzur bulman lazım
kesinlikle ya ben yazmayacagim. benden onceki erkeklede benzer bir sekilde tanisip pesinde kosmus bana gelince kosmuyorsa ben niye kosayim sen kimsin ki aw ya
dogru soyluyorsun
seni saf görmüş biraz takılırım diye düşünüyo sanırım zaten üstten konuşması falan çok gereksiz manipüle etme potansiyeli olabilir seni ilişkide
peki ben buna gunaydin yazmazsam egosu incinirmi veya o saf imajim gozunde silinirmi?
incinir tabi ki sen onun peşinden koşmadığın için farklı geliceksin gözüne emin ol
kendisi yuzume dis gorunus anlaminda beni begendigini soyledi ve iltifat etti zaten. ayrica devam etmek istediginide soyledi. ama ust perdeden konusmasi falan beni cidden tilt etti. boyle cok bilmis konusmalar falan yuzunede vurdum zaten. Şu an yazmayacagim kendisine. instasini ve numarasinida almistim. eger kendiside yazmazsa baslamadan biter zaten
daha başlamadan gereksiz yormuş seni ilişki içinde de değişebileceğini sanmıyorum ben sen bu sürede takıntı haline getirme ve asla stalk yapma yazarsa böyle davranıcam de konuyu kapat dediğim gibi yazsa bile manipüle ederse peşinden koşan yine sen olursun
hayir Şu an takinti haline getirmedim sadece sinir oldum. sence yazarmi ki?
yazabilir.
Yazma
yazmayacagim reis zaten
Yüz verme o peşinden koşsun
sence yuz vermezsem o benim pesimden kosarmi ulan bu niye gunaydin yazmadi bana gibisinden?
yazsam yazar ama benden onceki erkegin pesinden kostugunu kendi agziyla duyunca benim bunu ona yapasim gelmedi. en mantiklisi ondan mesaj gelmezse hic ugrasmamak sanirim
Aynen öyle. Sen yazarsan egosu tavan yapar
ben yazmazsam kendisi yazarmi peki sence?
Denemeden bilemezsin
tahminin?
Ciddi düşünüyorum dediyse yazma ihtimali yüksek
benimle ciddi dusunuyor benden oncekilerle takilmis hep
Seni saf olarak gördüyse sana yapışması normal. Öyle kızlar genelde her haltı yiyip sessiz sakin bir erkek arıyolar evlenmek için.
tipimde boyumda posumda iyi hocam. kendisinden de iyiyim zaten bu dis gorunus anlaminda. sence yazarmi diyorsun bu?
Yazmazsa da yazmasın boyun posun yerindeyse çok kız bulursun
o mantiktayimda bunu biraz sarsasim geldi derinden
Sarsmak istiyosan bununla işi ilerlet sonra da aldatmış gibi yap. Aklı başına gelsin.
peki yinede kendi yazsin dimi ben bekleyeyim
Evet bekle bence
eyvallah reisim cok tesekkur ederim
Rica ederim kanka