Kadınla uzun zaman sonra kendisinin mesaj atmasıyla konuştuk biraz, evlenmiyo musun diye sordu, yok şimdilik düşünmüyorum da dedim. Ne zaman düşünürsün dedi şimdilik önceliğim mesleğim ama hayırlısı dedim. Konuştuğunda mı yok dedi yok dedim. Olmadığına çok sevindim dedi. Gerçi yaşın küçük kaç yaşındasın dedi, 25 dedim. Daha varmış dedi. Bunları oğlu için soruyor olabilir ama çocuğun haberi var mıdır kadının bana bunları sorduğundan?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok itici ucuz numaralar. Oğluna arıyor birini 😂😂
Birini dedin yani kim denk gelirse gibi, kadın beni neden gelin adayı olarak görmek istiyordur peki? Bir de oğlunun haberi var mıdır kadının bana yazdığından
Bekar kim varsa olta atıyor. Çocuğu bilmez
Anladım da cok saçma değil mi resmen çocuğuna seçenek sunucak ve ben seçenek olmak istemiyorum
İletişimi kes sende. Yanıt verme yazar durur 😂😂
İletişim kesilmişti aslında ya kadın iyi biri aslında yakındık da ama koptu iletişimimiz. Halamla artık pek görüşmüyorlar ama bana arada mesaj atıyor bi büyüğüm olarak ben de cevaplarım hani
Biri için soruyor olabilir de bana çok itici geldi böyle görücü usülü hoş gelmiyor kulağa insanların hayatları mahvoluyor.
Neden ki
Nerde çokluk orada bokluk
bakma sen bunlara görücü üsülü çok güzel geçmişi bilmiyor hatanı bilmiyor ailenin eksik yanlarını bilmiyor yüzüne vuracak bişey yok iki taraf içinde
@Riwa98 bilmez bilmesin be kadar bilmeyecek evlendikten sonra ne bok olduğu ortaya çıkacak.
bazen çıkmıyor bence görücü üsülü güzel severekte güxel ikiside olabilir
@Riwa98 karşımdaki sürpriz yumurta yani. Peki bu riski almak ne kadar mantıklı?
@Riwa98 annenin babanın araya girdiği insanla tanışmak ki zaten Türkiye’nin durumuna bakarsak evliliklerin çoğunun sorunlu olduğu açık böyle insanların kurmaya çalıştığı yuvadan ne olacak ki ben o kadar insanın arasından kendi beğendiğim insanı seçmek varken annenin tanış dediğiyle kişiyle tanışmak istiyor ise insan kendisi bilir tabi. Annenin şu mesleği düşün dediği meslek gibi bir şey bu hoşuna giderse geçersin 🤣
zaten tanıyarak evlenince bile tanıdıgın gibş kalmıyor asla
Sence çocuğun haberi var mıdır annesinin bana bunları sorduğundan? Bir de çocuk kendi de birini bulabilirdi kendine eli yüzü düzgün işi var çünkü neden annesi kız bakıyordur
@Riwa98 kusura bakma da kendini belli eden de oluyor gayet ailelerin araya girdiği şeyler de kimsenin 4-5 yıl tanı diye bir beklentiye gireceğini sanmıyorum
bilemem artık
@soran çocuklarını evlendirmek istiyorlar mürüvvetlerini görmek torun sahibi olmak Türkiye’de evlenince düzelir kafası var bir de oğlan işi varsa cinselliğe zaten meraklılar evlenmek istiyorlardır, bir işim oldu düzenli hayatım olsun istiyor da olabilir, aile baskısı oluyor bir de erkeklerin üstünde kızların üstünde böyle konularda. Annesinin bu niyetinde oğlanın haberi de olabilir olmayadabilir başka kızlara da bakıyor olabilirler. Tabi görücü usülüne yatkın insanlar da vardır ben bilemem, kendi karakterine göre bak.
Bunlar Almanya’da yaşıyorlar normalde burada da evleri var. Kadınla arada konuşurduk yakındık kendisiyle bazen konuşurken oğlunu da söylerdi işte Emirle oturuyoruz vs diye benim cocukla hiç görmüşlüğüm vs yok tanışmadık da. Bu yazışma kısmına gelirsem de kadın önce bana yazdı ben görmemisim kardeşime de yazdı annemin numarasını almıs ondan da. En sonunda da yaşın daha küçük falan dedi. Çocuğun haberi yoksa kadın kafasına göre takılıyorsa çocuğa seçenek olucağım anlamına gelir ki bu cok can sıkıcı bi durum hani.
oglu veya çevresinde biri için
Peki kadının bana bunları sorduğundan daha doğrusu benden oğlunun haberi var mıdır yoksa Kasım kendiliğinden mi soruyordur
var olabilir
Yani kadın ciddi gibi geldi bana ama çocuğun haberi yoksa da yanlış bi şey yapıyor bence
olsa istermisn
Yani neden olmasın tabii ki öncesinde tanımak isterim bir süre. Ama çocuğun haberi yoksa ve bi gün sırf annesi istedi diye buluşmak isterse o da ve vazgeçerse bu benim acımdan hoş bi durum olmaz, bu örneği dayımda gördüm dayım istememişti sonradan cok kırıcı yani
Oğlu ya da akrabadan biri icin soruyordur mutlaka
Kadının bana bunları sorduğundan oğlunun haberi var mıdır kadın kendiliğinden mi sormuştur
Belkide akrabasından biri kız ariyordur
O da olabilir de olmadığına cok sevindim demesi oğlunu getirdi aklıma halam da oğlu için soruyordur dedi. Ama bilinmez tabii bu da mümkün
Evet eğer oğlu ise daha yazmaya devam eder yanınıza gelir eğer akraba ise profilini gosterir ve onlardan haber alıp size haber salar