Sormazsiniz cunku para herseyden once gelir
Ahlak namus gibi seyler 1950 ve oncesi icin gecerliydi

Sormazsiniz cunku para herseyden once gelir
Ahlak namus gibi seyler 1950 ve oncesi icin gecerliydi

Namusun var mı diye sormak ayıp olur ama bakire olup olmadığı veya biriyle birlikte olmuş olup olmaması sorulabilir sonuçta namus sadece kızlığın bozulmasıyla gitmiyor arkadan yapınca da gidiyor değişince de 🤣🤣😂
Özgürlüğünde tadını kaçırdınız artık her onune gelene ver ondan sonra ben özgürüm de. Bu özgürlük değil direk namussuzluk. Senin kafaya göre en özgür hayat kadınları
Herkesi cevrendiler gibi sanma bende çalışan kadın istemem çalışanla olmam
Sorarım
Cevap
21Cevap
Hayır sormam karaktersiz değilim.
Aynen insanların tek derdi para olmuş mesela ben varlıklı zengin birisi olsaydım ne kaynanam ayırmak için uğraşırdı ne eşim benimle ayrılmaya razı olurdu
Ama sevgi sadakat hiçbirşeymiş okadar sevdik okadar baş üstünde tuttuk ama maalesef koca bir hiç olduk
Hani bir kötülük yapmış olsam zoruma gitmez ama hiçbir kötülük yapmayınca hak etmediğim şekilde bir karşılık görünce iyi zoruma gidiyor 😞
para elin kiridir Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Sormam çünkü benim için namus mesleğe göre değişmez namuslu kadın hangi mesleği yaparsa yapsın namuslu dur namussuz da öyle
haklısın gidin 100 ekrekle yatın sonra paramız var kac bin tl alıyonuzkı sölüyosunuz edep haya olan kadın evleniyo zaten
Namusun var mı ne demek ya? Açar mısın biraz ne demek istediğini?
bakire olup olmamasi
Hemşireyle ya da parayla alakası yok. Namusun var mı kimseye sormam. Bu ne demek. Zaten namus ile ilgili bir sorunum varsa onunla olmam ki. Ayrıca para yönünden bir sıkıntım yok.
Ne alaka şimdi bu, hiç bir kıza namusun var mı diye sormam.
Yoo sorarım, sordum da. Kadinda mesleğin ne önemi var ki
Ne alaka hemşireler namussuz mu oluyor
paranin getirdigi sevisme ozgurlugu
Saçma sapan bir soru olmuş
Para her kapıyı açar
Saçmalık resmen
O kadar da mal olmadık
Hemsire ve namus ne alaka?
Uçtu bu kızlar iyiyce
hemşire ne alaka? kimseye sorulmaz
O ne biçim bir soru öyle?
Hemşire zengin değil ki