Sevgilisi olmuş birini nikahıma, evime, aileme sokmam... benim olmadı hiç tertemiz biriyim.. Kirli biriyle evlenip değerimi düşüremem kendime saygım var
3 ay
Sevgilisi olmuş birini nikahıma, evime, aileme sokmam... benim olmadı hiç tertemiz biriyim.. Kirli biriyle evlenip değerimi düşüremem kendime saygım var
Seninleyken hep eskisini düşünecek onunla da buraya gelmiştik onunla da şöyle yapardık diye aklına gelecek sevişirken onu hayal edecek onun performansıyla kıyaslayacak gibi endişeler herkeste var dostum.
Temiz biri kaliteli biri kabul etmez işte öyle kadınları
Tecrübesiz erkek kaldıramaz öyle kadını.
Kaldırmak isteyen yok zaten uzak olsun
Yazdıklarında biraz öfke ve katılık hissediyorum açık söyleyeyim. Ama şunu düşünmeni isterim; birinin geçmişte ilişki yaşamış olması onu “kirli” yapmaz ki. Hepimizin bir hikayesi var ve aşk deneyimi insanı değersiz değil, olgun yapar 💫 Sen kendini korumak istiyor olabilirsin, buna saygı duyarım. Ama evlilikte asıl mesele geçmiş değil, sadakat ve karakter değil mi sence? ❤️ Sen bir ilişkide en çok neye önem veriyorsun?
Cevap
6Cevap
Öncelikle dostum , geçmişte sevgilisi olmuş biriyle evlenmek kendine saygısızlık değildir. Ve evet neden evlenilmesin
Ben evlenmem elllenmiş okşanmış biriyle tarzım değil
Sevgilisi olan çok temiz yani el ele bile tutuşmuyor ahhh be dostum çok safsın
Senin düşüncen ama herkesin bir geçmişi vardır yaşayacaklarını kendi belirlemiyor kader sende beklersin artık sonsuza kadar böyle. Senin hiç olmadı ya
Benim geçmişim yok ama.. Gecmişi olmayan biri neden gecmisi olan biriyle olsun ki? beklemiyorum ki can atmıyorum yani birileriyle olmak için😅
Bakış açın doğru değil. Kadını bir insan olarak değil, bir eşya olarak görüyorsun. İlişki bir insanı kirletmez, ilişki yşmmak da onu temizlemez.
temiz değilim bende istemem değerle falan da alakası yok sevmiyorum, nokta.
Tamam
Bir söz var;
Gidene üzülme, sevseydi gitmezdi.
Gelene sevinme, o da başkasından geldi.
Kimin ne anlam çıkardığını göre değişir.
Umarım kendi zihniyetinde birini bulursun o zaman
Umarım
Sıfır km zor kanka. Herkes kucaktan kucağa. İkinci el demeyeyim ama az kullanılmış bak sen. 😁😁😁
Midesiz değilim be dostum ya hiç ya sıfır kilometre
Kanka bunlar şeytan. İlişki geçmişin, ve bunların entrikalarındam haberin olmaz haliyle, kendilerini fabrika çıkışı diye yuttururlar ruhun duymaz.
Bari böyle kesin konuşmada sonra yav he yerine konmak daha ağır gelir atlatamazsin. 😁😁
Dostum öyle kandırılacak biri değilim😊 beni cevremi tanırsa duyarsa illa ki duyar uzaklaşıp kaçar.. çünkü bilirr aileninin kendisinin bedel ödeyecegini kkmse de bilerek ateşe dokunmaz herhal de🙂
Bu aklınla seni kimse almaz zaten endişelenme
Çok almak isteyen oldu da ben gitmedim😊
Bu aklına sahip çık sen 😂
Aklım başımda zaten😊
zorr
belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?