Hamileyim eşim ilgi göstermiyor, eşim anlayışsız biri mi sizce?

Pazar gunu canim aşırı lokma tatlisi istedi. Yapamiyorumda. Esime desem gidipte almazdı zaten. Ben ciktim, belki bulurum diye, bir suru pastane gezdim. Zor da olsa buldum, aldim biraz. Eve geldim keyifle, cayimi demledim yanina lokma yiyeceğim hayalim bu. Bir baktim lokma yok.

Nerede falan derken eşim çöpe attim, pek yemiyoruz diye, icinde de az vardı, komşu getirdi sandım dedi. Evet normalde yemiyoruz ama cope atmasini anlayamadim. hamilelikte canım istedi normalde pek tercih etmem zaten.

Basladim ağlamaya. Odaya gittim, dakikalarca agladim. Eşim ben gideyim alayım dedi, ben zor buldum zaten dedim. Esim geldi tulumba almış. Yine basladim aglamaya zaten hormonlar tavan. Benim canim tulumba istemiyor ki. Girdigim her pastane de vardi tulumba. Bende almasini bilirdim yani.

Benim dedigim yere gitseydin dedim. Hava cok soğuktu üşüdüm, senin dedigin yerde cok uzakti, oraya gitmeye gozum almadı hem soguktu, aceleyle ciktim, cok iyi de giyinmemisim gidemedim dedi. Ben bu halimle gidiyorum oralara kadar ama kendisi gidememis.

Odada dakikalarca agladim bunun icin. Cok kırıldım çünkü. Yani bilmiyorum istese giderdi oraya. Ya da annesine falan soyleyebilirdi sen yapabiliyor musun torunun lokma istiyor dedi.

Esim disardayken kendi annemi aradim, lokma yapmayi bilmedigini biliyorum ama bir umut sordum. Yok kizim bilmiyorum ki dedi. Bugun sagolsun babam geldi elinde lokmayla.

Yani cocugunu tasidigim, hizmetini ettigim hayat yoldasi olarak evet dedigim adam, babamin yaptigini yapamiyorsa ne diyeyim. Kadinlar olarak en cok ilgiye ihtiyacimiz olan bu donemde erkeklerden ilgi goremiyoruz.

Bir de bize misafir geldi cocuklu. Cocuga şirinler actik. Şirin baba ölüyordu. Ona aglamaya basladim. Esim hala dalga geciyor bu konuyla. Dalga gecip gulmesi beni üzüyor acikcasi. Hani belki normalde boyle düşünmem ama üzülüyorum ve kırılıyorum şu durumda.

Yani kendimi yalniz hissediyorum. Son zamanlarda bosanmayi bile düşünür hale geldim. Bir kadin olarak en zor zamanimda eşim yanimda olmayacak, bana destek olmayacak, az biraz kahrımı cekmeyecekse bana bu evlilik sacma ve gereksiz gelmeye başladı.

Hamileyim eşim ilgi göstermiyor, eşim anlayışsız biri mi sizce?