Hamileyim eşim ilgilenmiyor napmalıyımmm?

Eşim çok ilgisiz 2 aylık evliyiz 2 aylıkta hamileyim hamileligim çok ağır geçiyor dün hastaneye gittim durumum çok kötüydü düşük tehlikem var eşim beni anneme bırakıp yeni başladı bir ürün işi var onun için başka bir şehire gitti 3 günlügüne partide havuz başında fotograflar atıyor işi yaptıgı kişilerde var ve beni hiç sormuyor resmen ben yazmadıkça yazmıyor ben yazıncada beni sormuyor ordakileri anlatıyor sonrada yazıcam sonra diyip yazmıyor az öncede eylülle ekimdede var gidicem dedi bu gittigine bile istemedim gitmesini ama gitti sinirlendim git dedim oda gitti şimdide yazdıgında sert konuştum istemiyorum dedim ya bırakırsın dedim ya da unutursun beni dedim bizim için çabalıyorum ben dedi ama dedigim gibi çok ilgisiz çok sorumsuz kanamam oldu gerek var mı gitmeye dedi googlede normal olabilir diyor dedi anneme söyledim o söyledi gidin diye öyle gittik balayınada gitmedik para yok dedi ama bu iş için balayına gidicegimiz para kadar para harcadı çok kırılıyorum üzülüyorum napmalıyım bilmiyorum hiç beraberde uyumuyoruz hep sabaha yakın uyuyor 6 7 de beni evde bırakıp arkadaşlarıyla biyerlere gidiyor ve ben ayaga kalkıp su alamıcak kadar kötü durumdayım napmalıyım sizce siz olsanız napardınız ya da?
Hamileyim eşim ilgilenmiyor napmalıyımmm?