4 aylık hamileyim. Esim ilgilenmiyor benimle. Dün aksam canım o kadar çok yeşil zeytin istedi ki bu ilk aşermemdi. Ki ben yeşil zeytin sevmem fazla. Dün resmen yeşil zeytin böyle bol limonlu kokusu burnuma geldi adeta. Bizim burada bir market var oranın yeşil zeytini kadar güzel bir zeytin yol bencee. Markette yakın zaten. Eşime söyledim alabilir misin dedim. Bu saatte ne marketi felan dedi. Saat daha 8 kapanmadan al işte canım cok istiyor dedim. Şimdi gidemem uğraştırma beni dedi. Bende surdan sura hemen alıp gelsen ne olur sanki hadi dedim. Akşam vakti beni ugrastiriyorsun git başka bisey ye bunla mi ugrasicam şimdi. Evde siyah zeytin var onu ye işte dedi bagirdi cagirdi. Bende öyle deyince daha bisey demedim gittim odama ağladım sadece, sonra da uyuya kalmışım. Keşke de demeseydim de kendim gidip alsaydım. Ama canım hala yeşil zeytin istiyor🥹
1 yılKıyamam sana, hamilesin sonuçta ve eşinin bu kadar anlayışsız olması beni bile üzdü açıkçası. Kendisinin eşi ilk defa bir çocuğa hamile kalıyor, hiç mi heyecan hissetmiyor da bu tarz işler için bu kadar hevessiz? O da yorgundur falan diyeceğim fakat bunun yorgunlukla bir ilgisi yok, ortada onun da yeni deneyimlediği bir durum var ve eşi ilk defa aşeriyor, bu onun için bir zorunluluk olmamalı, aksine çocuğunu düşünüp heyecanlanmalı. Fakat yine de kendini çok üzmemeye çalış, bunun yerine eşine o günkü davranışının nedenini sor, açık iletişim her zaman her şeyi kolaylaştırır 🤍
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Abla ben senin yerinde olsam onun bebeğimi doğurmam umarım meslek sahibisindir ve eşin zengindir tazminat davası yüklü miktar isterdim o lanet eşin ilk aşermende böyleyse sonrası bundan beter olur dost acı söyler hiç kendini üzmüyorsun madem o senin kıymetini bilmiyor sen sadece kendi kıymetini ve bebeğini düşün sen git al ama mutlaka al o ilgisiz kocan da bence seni aldatıyordur bir kalite kontrol yapmanı tavsiye ederim sakın affetme onu Doğduğuna pişman et
10 Yorumla
Çocuk & Ebeveyn konusunda 316 cevap paylaştı. Çok zor dur evlendikten sonra evlendiğin kişinin umursamaz olduğunu öğrenmek sen bir şey anlatıyorsun o anlamıyor seni ya da kıskandın diyelim direk üste çıkması aslında taraflardan biri altan alsa bir kez diyer seferde bir kez hele ki hamilesin daha çok ilgili olması gerekiyor anne karnında iken bebekler hisseder ve duyarlar herşeyi 🥹🥹 Allah anali babalı büyütsün inşallah
12 Yorumla
Soran1 yılO kadar dogru söyledin ki, evlendikten sonra ilgisiz umursamaz olduğunu öğrenmek çok kötü. Hamileyken daha çok ilgi bekliyor insan ister istemez
- 1 yıl
Evet 🥺🥺
Merhaba, eşini daha önceden de tanıyorsun, gebe olman bir tarafa dursun anlaşılan normal dönemde de sana karşı ilgisiz olan biri. Beklentini ne kadar düşük tutarsan o kadar mutlu olursun. Henüz 12 haftalık hamilesin, eşin denilen keresteye minnet edeceğine, kendin gidermen daha mutlu eder seni
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u 1 yılseni sevmiyor çünkü
20 Yorumla
1 yılYorumlara bakıyorumda herkes ne kadar da Erdemli, bir kötü insan sizin eşinizmiş gibi. Bütün melekler bu yorumun altında toplanmış sizce normal mi? Fırsat avcısı, başkalarının ilişkileri üzerine yapıcı olmak yerine-yıkıcı olmaya çalışan insanlara aldırış etmemenizi öneririm. Sorunlarınızı eşinizle iletişim kurarak açık ve anlaşılır bir şekilde ifade etmelisiniz. Örneğin geçen gün yaşanan şu olay …….. sebepten kaynaklı beni çok üzdü. İfade etmek isterim ki şu şekilde davranırsan beni çok mutlu edersin ve alma verme dengesini kaçırmayınız. Sağlıklı günleriniz olduğunda normal düzende eşinize sizde küçük güzellikler yapınız. Bir meyve soyup götürmek gibi. Değerli hissedin ve hissettirin çabanız bu yönde olsun. İlişkiler yatırım ve zaman ister. Partnerimizden beklentilerimizi kendilerine iletmeli ve çözüm için adım atmalıyız.
20 Yorumlabenim kardeşim bıldırcın eti çekti canım demişti ama bulamayız boşverin demişti gün boyu aradım talan ettim bulamadım en son 100 km ilerde köyde buldum yola çıkıp aldım geldim pişirdim yedirdim benim canım kanım o dünya feda olsun karım olsa gene aynısını yaparım hayat yoldaşım o şu dünyada böyle andavalların olması canımı çok sıkıyor
62 Yorumla
Soran1 yılÇok düşünceliymissiniz ne güzel..
1 yılAblacım zeytine keşke demeden önce, keşke bu adamın üremesine yardımcı olmasaydın.
Ya hu insan değil kendi karısı, başka tanımadığı bir hamile kadına bile böyle davranmaz, gider alır gelir mutlaka.
232 Yorumla- 1 yıl
Zaten kendi karılarına böyle davranırlar, Dışardaki elin karısı istese gider alır
Bu yüzden çocuk yapmak evlenmek falan mantıklı kararlar değil - 1 yıl
cok haklısın, okurken markete gittim o derece
1 yılAbla 10 haftayı geçmediyse aldır dicektim. Böyle bir adamdan çocuk yapılmaz ya cidden sorumsuz sevgisiz insanl olmaz. Şimdi küçük bir zeytine laf eden yarın bebenin bezi için de laf eder. Bence birikim yap kalacak yer bul iş bul ve boşan. Bizim millet ne baba olmayı becerebiliyor ne eş olmayı. Muhtemelen aldatiyordur başka kadınlarla da ilişkisi vardır ve seni sevmiyordur. Kendini üzmene yormana değmez
60 YorumlaCok ayip etmis , dogumdan sonra da boyle davranmaz umarim çunkü sut kesilmesi denen bir durum var. Ben boyle biri olmayacagimi dusunuyorum , olacaksam da omur boyu bekar kalayim insallah , kocaniz ilk evlendiginizde size nasio davraniyordu bilmiyorum , evlenince insanlar bu kadar degismiyordur insallah 🤔🤔
44 Yorumla
Soran1 yılEvlenince insanlar o kadar çok değişiyor ki. Bazıları evlenmeseydin vs yazmış hiç bir kadın eşinin böyle olacağını bile bile evlenmez akıl var mantık var ama evlenince rahatlığa mi düşüyorlar, artık evlendim düşüncesi mi oluyor bilmiyorum ama çok değişiyorlar..
- 1 yıl
Uykusuzluk, yoğun stres ve kaygı da anne sütünün azalması ve kesilmesindeki baş faktörlerden biridir. Bu nedenle annelerin gergin ortamlardan uzak durması, iyi dinlenmesi ve sürekli endişeli olmamaya çalışması da oldukça önemlidir. Bebeğin yeteri kadar emzirilmemesi de sütün kesilmesine neden olabilir.
Bu yaziyi gondermek haddime degil ozur dilerim.
Soran1 yılÖzür dilenecek bir durum yok. Doğruları yazmışsınız🥲
1 yılYuhh be bende hamişim 5 aylık odunmuş eşin kusura bakma ben eşimin kış günü ilk gebeliğimde erik nişantaşından alıp getirdiğini biliyorum hamile kadın canı ne çektiyse yemeli yani bana söyle ben gönderirim sana bu ne be sinir oluyorum anlayışsız insanlara😏
21 Yorumla
Soran1 yılNe mutlu sana..
1 yılYaş aralığına bak! Rezil bir durum rezil gencecik yaşında önüne gelen biriyle evlenip bir de çocuk yapmışsın sonra sevgi görmüyorum ilgi görmüyorum, cidden kendine layık gördüğün hayat, eş o mu? Senin karnındaki onunda bebeği değil mi sen onun eşi değil misin hamile olan o mu o ne hareketler öyle bebeğe acıdım yazık bebeğe sahip olacağı babaya bak benim eşim böyle bir şey yapsa onu oracıkta boşarım çünkü kabul edilemez davranışlar.
20 Yorumla
1 yılUlan ne karaktersiz abaza dolmuş burası oglum evlimisiniz bilmiyorum ama degilsenizde illaki sizinde kariniz olcak bu durumdan bile faydalanmaya çalışıyorsunuz kadin napcak kocasına kötü dediniz diye sizlemi konuşacak sizin gibi abazalar yüzünden milletin gözünde bütün erkekler kötü duruma düşüyor bir erkek olarak hemcinlerimin yaptigi yorumlar insanliktak soğutuyor
42 Yorumla- 1 yıl
Binkere begenesim geldi ama begenemedim
- 1 yıl
Gördüğüm kadarıyla abi hem meslektaş hemde benzer düşüncedeyiz lanet cehennem olan bu dünya da kadın doğmak zor iş
1 yılhamilelik süreci hem senin için hem de eşin için farklı bir deneyim olabilir belki eşin ne yapacağını bilemiyordur ya da hislerini içine atıyordur bence onunla açıkça konuş hislerini paylaş belki farkında bile değildir daha çok yanında olmasını istediğini söyle erkekler bazen böyle şeyleri anlamakta zorlanabiliyor
00 YorumlaAşırı canım sıkıldı, böyle birisinin çocuğunu taşıyorsunuz, umarım çocuğunuzun ahlâkı, davranışları eşinize benzemez.
60 Yorumlahamilelik esnasında ki aşerme vucudun ihtiyaç duyduğu besinlerle ilgilidir. ne olursa olsun gidip getirmesi lazım ki gece yarısı bile olsa giden insanlar var. ben şahsen giderdim. bebek için alıyor sonuçta
23 Yorumla- 1 yıl
bu konuyu bilmiyor olabilir. Anlat ona öğrensin ve yine gitmexse sorumsuzdur. kadınlarda hamilelik dönemleri hormonal ve doğal olarak duygusal gelgitler çok fazladır. şu an karnında ki bebek kadar sana yakın olmalı ve arkanda dağ gibi bir adam olduğunu hissettirtmesi lazım. hamilelikte kadın psikolojisiyle ilgili bir yazı yazmıştım ama nerde bilmiyorum.
biz de yeniyken bunları bilmiyordum. zamanla öğrendik. sen de kızmadan ona anlat
Soran1 yılBunları gayet biliyor ama yapmak ilgilenmek işine gelmiyor maalesef..
- 11 ay
Benim eşim de böyle, kaç defa sıkma deodorant vs dedim ama şunu yapma gebeyim rahatsız oluyorum bu yüzden vs dedim üstüne bana ağır şeyler söylüyor birden fazla çocuk istemiyorum diye vs. insan değiller ya , fırsatım umarım geçer elime ve birikim yapıp kurtulurum çocuk da doğmaz elimden geleni yaparım pişman oldum iyi baktım gebeliği kabul ettim..
1 yılAbla nedenn yaptın bunu kendine, adamın huyunu evlenmeden az cok tanımış olman lazımdı hic sormadın mı kendine misal gece yarısı Canım bir şey çekse bu adam bunu alır gelir mi ya da çaba gösterir mi diye
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınlar kendilerini sevenler için değil hukmedenler için can verirler / Halide Edip Adıvar
Kadınlar erkeklerin degiseceklerine, erkeklerse kadınların hep aynı kalacağına inanırlar, sonuçta ikisi de hayal kırıklığına uğrar
Kadınlar şairleri sever müteahhitlerle evlenirler
110 Yorumla- 1 yıl
Hasittir ortan
- 1 yıl
Ne ağlaksınız ya
- 1 yıl
Belli kadınlar böyle kadınlar söyle yok biz çok iyiyiz de ondan sapiz diye kendinizi avutuyorsunuz.
- 1 yıl
Biz ağlarız bize serbest erkek adam ağlamaz herseye
- 1 yıl
Canım ablam ben sap değilim @mguard da değilim. Genele bakılırsa kadınlar çok ağlar her türlü her alanda. Benimle burada sidik yarıştırmaya kalkma hiç bir üstünlüğün yok. He sana karşı hep kız ismet kılıklı erkekler denk gelmiştir. Benim gibi Karadeniz erkeğine denk gelmediğin için ve sadece internetten tanıştığın kişileri gördüğün için böyle bir tanı koyman normal. Sana tavsiye telefonu bilgisayarı kapat insan içine çık 🙏
- 1 yıl
Bu yorumu yapan ve destekleyenler olarak sadece şikayet ve mizirdanma sesi olarak geliyor kulağa. Kızlar böyle kızlar söyle hüü. Kızlar bizim gibi iyi erkekleri sevmiyor hüü. Ne olduğunuz belli bana ne yapacağımı da söyleme
- 1 yıl
@Byroom kapa şu lanet olası çeneni Benimle burada sidik yarıştırmaya kalkma hiç bir üstünlüğün yok. He sana karşı hep kız ismet kılıklı erkekler denk gelmiştir. Benim gibi Karadeniz erkeğine denk gelmediğin için ve sadece internetten tanıştığın kişileri gördüğün için böyle bir tanı koyman normal. Demişşin ya lan canım hiç bir üstünlüğün yok ne demek cinsiyetçi yobaz birde kız ismet kılıklı falan adam ol lan kendini bir şey sanan karadenizli kabadayı senin orada kastettiğin şey senin karşına hep kız gibi erkekler çıkmış benim gibi karadenizli kaba sert biri çıkmamış diyorsun kastettiğin şey bu karadenizlileri hiç sevmem yobaz oluyorlar birde sert kabadayı oluyorlar saygısızsınız ben akdenizliyim akdenizde güzel değil ama karadenize bin basar ege en iyisi İzmir çok iyi en iyi kızlar İzmir'de en iyi erkekler İstanbul'da İzmir'de ve akdenizde hatay falan hariç adana mersin ama yobazlar hariç
- 11 ay
@biranbirhatira aynen , egoist zavallı varlıklar güçleri kadınlara yeten klavye delikanlısı dönmeler 🤮Zaten kendini öven biri erkodur, ne halt olduklarını bilmiyoruz sanki, kuyruk acıları var uydurmaca hikayeler bu yüzden yazık beyin yok🥵
Gizli Üye(36-45)1 yılNe mal adamlar var mnk..
Karım hamile iken kış günü karpuz istedi 😅 o zaman bir karpuza 40 tl vermiştim. Şimdiki parayla hesaplayınca 600 civarı bir para ediyor. Yine çok değil. Karım karpuzu kabuklarıyla yemişti ahhaah
57 Yorumla- 1 yıl
Hahah bende Aralık ayında yurt dışında türk dondurması istemiştim o dönemler bu dondurmayı bulmak çok zordu. Eşim saat gecenin 12 sine kadar dondurma aradinve sonunda 30 kilometre uzaklıkta işlek olan bir semtte buldu. Bende yanındaydım eşim hemen al buldum dedi. 😁 Yani asla unutmiyorux
- 1 yıl
😀😀
Cevap sahibi1 yıl@Papatyaadası günümüzde ulaşılmayan şey ürün, eşya değil ; sevgi ve ilgi daha zor bulunuyor. Yine günümüzde para çok fazla ama bir o kadar değersiz. Ha benim param var mı? Yok 😁
- 1 yıl
Olsun benim kocamda ikiside var. Şanslıyım
Cevap sahibi1 yıl@Papatyaadası tâbi şanslısın benim kocam bile yok
- 1 yıl
Ne yapalım bulursun artık hahah
Cevap sahibi1 yıl@Papatyaadası bulur muyum 🤡🥳🥳
umarım sinir bozan trol soru değildir. gerçek olduğuna inanmak istemiyorum. seni çok kırmış insanın alib yollayasi geliyor hamile kadına bir yudum su vermek bile faziletlidir sevaptır heleki esin yapması. Allah yardımcın olsun
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılumursama gorme duyma isini yap geri dur birak ne hali varsa gorsun ailenle sevdiklerinle sarilip dertlesip vakit gecirebilecegin insanlarla ol yokmus gibi davran o kAdar kolay degil farkindayim ama senin sevgini haketmiyor kendine hakettigin sevgiyi ver bekleme baskasindan Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin🌹
00 Yorumla
1 yılTamam eşinin yaptığı yanlış ta buradaki erkekler de çok ilgili sevgili kibar düşünceli ymis gibi ben yaparım ederim diyor eşin kadar sende hatalisin gelmiş burada elin adamlarıyla eşinin dedikodusunu yapıyorsun ayıp
10 YorumlaAğlamaklı oldum, sinirim bozuldu.
Kusura bakmayın ama şu an karşımda olsa kafa göz dalarım.
yok mu bir aile büyüğünüz; ona bu konuda yapması gerekenleri anlatacak?
12 Yorumla
Soran1 yılYapması gerekenleri gayet biliyor ama işine gelmiyor.
- 1 yıl
O aile büyüğü kulağını çekmek için lazım o vakit...
Yani şaşırmadık her gün buna benzer konular okuyoruz burada. Klasik odun cahil Türk erkeği ve ona ınanmıs gönlünü vermiş saf Türk kızı.. evlılık ıcın ehliyet vermeleri lazım şu ülkede hep yazıyoruz ruhsat şart.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 677 cevap paylaştı.
s 1 yılDaha şimdiden marketten zeytin almayan adam baba olacak yani? Bazıları cidden hak etmiyor bazı şeyleri. Sanki ejderha meyvesi istedin ne abartmış
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKardeşim bir derdini açmışsın insanlara insanlar cevap vermek yerine insanlar diyeceğim de lafın gelişi ateistler cinsiyetçiler feministler Kemalistler abazalar hep birbirine girmiş kavga ediyor bence soruyla bağını kopar
20 Yorumlabu. nasıl. eş. böyle. allah. kurtarsın. ne. diyim. kaç. kurtar. kendini. diyebilirim. ya da . millet. hamile. eşinin. etrafında. dört. dönüyor. rahat. etsin. diye
00 Yorumla
1 yılÇoluk çocukla evlenilirse olacağı bu kusura bakma da.. eskidendi o gece yarıları gidip hamile eşe çilek vs aranirdi canı istedi diye. Gerçek sevgi bağı ve aşk vardı sanırım..
00 YorumlaAhaha kusura bakma güldüm benzer şeyler yaşadım. Tekrar soğudum evlilikten. İyi oldu bu soruya denk geldiğim. Bi daha ilgi sevgi tuzağına düşürme beni yarabbim..
00 YorumlaHmm üzüldüm senin adına🙁 bu durumu çoğu kadın yaşıyacak evlenme çoçuk yapma.. maalesef doğru eş çok önemli bu yüzden kendime hep söylüyorum tipe değil karaktere bakmak çok önemli eşin çok düşüncesiz ve empatiden yoksun ona düzgünce anlatman lazım benim DEĞİL çocuğun canı istiyor
00 Yorumla
1 yılBu düşüncesiz halden anlamayan adamla evlilik sürmez, bir zeytin için bu kadar safsata çıkarıyorsa sonrasını düşünemiyorum. Yanlış eş seçimi sizinki maalesef, umarım düzeltir kendisini.
00 YorumlaCanim yeni yorum yapabiliyorum sapıklar yüzünden farkındaysan.. yapacak bir şey yok kırıldığını ve seni bu durumun uzdugunu söyle hamilelikte bu tür şeylerin önemli olduğunu soylemen gerek
00 Yorumla
1 yılBende erkeğim ama bu adamlari nasıl bilerekmi alıyorsunuz paran yoksa atayım hanımefendi gidin alın vallahi ya da yer yakınsa ben eve getireyim size
06 Yorumla
Soran1 yılBugün gider alırım marketten ama o zeytini yediğimde aklıma dün esimin tavrı gelecek sadece...
- 1 yıl
Ya neden ama neden vallahi o an yiyecektin yazıklar olsun öyle insana vallahi yazık
Soran1 yılEvet gerçekten dün canım aşırı derece de istemişti. Aslında pekte sevmem yeşil zeytin ama işte dün çok farklıydı
- 1 yıl
Ya oluyor olur yani o anki hamilelik hormonları şiddetle kınıyorum kusura bakmayın ama
Soran1 yılAynen hormonlardan dolayı
- 1 yıl
Karşındaki bunu anlamıyorsa öküzdür
1 yılAbla öyle Bi yazmışsın ki benim bile canım yeşil zeytin çekti jsjshx
Bu arada yanlış baba adayı sırf cinsellik için evlenmiş ayrıl knk10 Yorumla
1 yılHamile kadınlara birazcık saygı gösterseler bu erkek hanzolar, sonuçta karnında hani sizin çocuğunuzu taşıyor?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAhhh ahhh vir tane de buna benzer bende var. Hamilelikten once gayet iyiydik aslinda. Babaligi da iyi olmuyor hamilelikte boyle davrananlarin maalesef. Beni lohusayken 24. gunumde annemlere ben dayanamiyorum artik diye goturup birakan biri kendisi. Babaligi da sadece evde okuyor ya da babanne anneanne gezmesi baska bir halt bekleme bundan sonra teksin
11 Yorumla
Soran1 yılÇok yazik.. 🥲
1 yılİçim eridi resmen benim buradan kalkıp getiresim geldi o ş*refsiz p*şt orada oturdu mu cidden? Allah ıslah etsin cidden böylelerini ya
10 Yorumla
1 yılÇocuğunuz umarım dünyaya geldikten sonra yeşil zeytinden tiksinmez cünkü öyle oluyor genelde yemekte gec kaldınız 😐
14 Yorumla- 1 yıl
Sen ye beni her zaman 😍🥰🥰🥰
- 1 yıl
🥰🥰🥰
Gizli Üye(18-24)1 yılŞöyle erkeklerden iğreniyorum ya ulan evleniyorsun karın hamile çocuğun var onun karninda mk niye elinden geleni yapmazsin ki eğer böyle davrancaksan da niye çocuk yaparsin hem kadına hem çocuğa yazzik
10 YorumlaYiaaa kıyamam pis kocaa işte insan secemiyor bazen bişey diyemicem kocana nefrettt keldi pis odun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÜzüldüm canım benim çok zor olmalı bide hamilesin canın istemiş gidip alsana bu kadin tek başına yapmadı inan komşum olsan yardımcı olurdum bence erkeklerin çoğu vurdum duymaz
02 Yorumla
Soran1 yılHaklısın, düşüncen için teşekkür ederim yine de🥲🙏
Cevap sahibi1 yılİnşallah her şey istediğin gibi olur
1 yılKeşke bu tür durumlar için yakın olsaydık 😞
O da. vara ayar çekip zeytini ben alırdım hocam018 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim düşüncen için sağol yine de🥲🙏
- 1 yıl
Kurye gönderimi yapılabilir hocam aslın da hocam içinden geliyor tamamen yanlış anlama
- 1 yıl
İçimden geliyor
Soran1 yılEve sipariş alan bir market değil. Öyle olsa o şekilde alırdım ama maalesef. Neyse ne yapalim artik, kalsın..
- 1 yıl
Hocam internetten birgünden kısa sürede teslim bir şey yaparız mutlaka ya ek ücret vs neyse hepsi bana ait
Soran1 yılYok ya sagolun. Daha yemeden boğazıma dizildi zaten. Yemesem de olur o yüzden:(
- 1 yıl
Benim içim rahat etmiyor hocam bir şekilde ulaştırılabilir bu ürün size ya 🥺
Soran1 yılSagolun gerçekten. Esimin içi rahat ediyor ki uyudu sizin de etsin ne yapalim 😔
- 1 yıl
Hocam yapmayın bunu isteyince çözüm çok 😞
Soran1 yıl🥲🥲
- 1 yıl
Lütfen kargo istemiyorsunuz ama bana bir söz verin hocam yarın birine aldırın komşu tanıdık vs bir şekilde 🥺
Soran1 yılYok ya başkasına demem. Demezler mi bu kadının kocası var ama bize söylüyor diye. İstemem öyle.
Gündüz almaya gidicektim aslında ama rahatsızdım, başım dönüyordu biraz. Gidemedim yarın iyi olursam belki giderim almaya- 1 yıl
Hocam kim ne derse desin kendisi utansın kocanızın 😠
Soran1 yılÖyle ama işte söylemem işte başkasına. Eşime de söylediğime pişman oldum zaten. Keşke hiç söylemeseydim en azından böyle moralim bozulmazdi
- 1 yıl
Merhaba hocam umuyorum alınmıştır istediğiniz
Soran1 yılYok unutuldu bile..
Zaten hastalandım bayağı. hastanedeydim dün.- 1 yıl
Nasılsınız şu an hocam
Soran1 yılDaha iyiyim ama uzerimde hala halsizlik var. Midem bulanıyor çok istahsizim gribim..
1 yılDogru adami seçmezseniz sonra bir zeytin için oturup aglarsiniz aklima bir arkadasim geldi umarım daha kotusunu yaşiyordur.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılÇok mu aradın bu herifle evlenmek için hiç işim olmaz ben Osman doğurur sonra boşanırım ondan keyfime de bakarım mis gibi
00 Yorumla
1 yılAlalım sana yesil zeytin 🙄 çok kaba davranıyor ama belki psikolojik olarak iyi değildir, tekrar konuşmayı dene bence
00 Yorumla
1 yılTek taraflı düşünmemek lazım eşinin morali bozuk olabilir o yüzden böyle davranmıştır kötü düşünmemek gerekiyor gün içinde ne yaşadığını bilmiyorsun
025 Yorumla- 1 yıl
Çocuğu yaparken düşünecekti bunu, anası babası mı öldü hamile karısını ağlatacak kadar umursamaz?
- 1 yıl
kadında onu azarlasın o zaman size küfür şart başka türlü kafanız almıyor
- 1 yıl
Erkekler daima haklıdır gidin başkasını zorbalayin
- 1 yıl
erkekler her zaman eziktir git köşede ağla
- 1 yıl
Seni hangi erkek üzdü bilmiyorum ama iyi yapmış
- 1 yıl
beni kimse üzemez o kadar değerli bck parçaları değilsiniz
- 1 yıl
zırlamaya devam et hadi odanda
- 1 yıl
kendi zavallı hayat hikayeni duymaya ihtiyacım yoktu
- 1 yıl
Evden dışarı bile çıkmayan birine göre baya iddialısın. Yalnızlıktan sitede millete sövüp durmuşsun şimdi erkeksin diye haklı mı oluyorsun? Komik.
- 1 yıl
Komiksin
- 1 yıl
espri anlayışın kötüyse ben napıyım
- 1 yıl
Git odanda zirla odasında olan sensin sonuçta
- 1 yıl
aynaya bakmaktan vazgeç artık
- 1 yıl
Sen bile bana bakmaktan vazgecemezdin ben niye vazgeçeyim
- 1 yıl
oo dayı şizofren
- 1 yıl
hastaneden neden kaçtın
- 1 yıl
Senin gibi biri hastanemiz için çok fazla dediler
- 1 yıl
o kadar çıldırtmışın yani
- 1 yıl
Aynen senin başına bela olmaya geldim şimdi de
- 1 yıl
@curlyboyyy haklısın belkide adamın morali aşırı bozuktu o yüzden böyle bir canım yaptı ama yapmamalıydı burada adam %100 suçlu
- 1 yıl
Ger*zekalıyı canım diye çeviren sistem
- 1 yıl
@LYCANvsWAMPIRE moraline sçym öyle adamın bunun açıklaması yok adam tam bir ökzzz
- 1 yıl
Zaten açıklaması yok morali bozuktur diye dedim ama ona ragmen açıklanamaz zaten bende adam %100 suçlu dedim ya
- 1 yıl
@LYCANvsWAMPIRE okyy
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılEşimi hamileliği döneminde canı ayva çekmişti İstanbul'dan Sapanca'ya gidip ağaçtan ayva toplamıştım
010 Yorumla
Soran1 yılNe güzell
- 1 yıl
Bu öküz lüğü nedenn yapıyor
Soran1 yılBilmiyorum dün yerinden kalkıp almaya erindi herhalde.
- 1 yıl
Yahu arkadaş gerçekten bu kabalığa anlam veremiyorum. Senin durumun ortada bu ne terbiyesizlik
Soran1 yılBende anlam veremiyorum. İlk zamanlar kusmaktan mide bulantısından bi hal oldum ayni zamanda düşük riskim vardı hastane de kaldım da bir of bile demedim çocuğumu taşıyorum olacak bunlar geçecek dedim. Dün bi zeytin istemem mi gözüne battı bilmiyorum ki
- 1 yıl
Bu adam nasıl babalık yapar merak içindeyim
Soran1 yılBilmiyorum bende..
- 1 yıl
Sen şimdi boya adama güvenebiliyor musun
Soran1 yılBunu ileri zamanlar daha iyi gösterecek eğer hep böyle devam ederse çocuğuma da düzgün baba olamaz bu sekilde🥲
- 1 yıl
Cahil adam bu yapılacak iş değil
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılAllah yardımcınız olsun bu adamla yaşı kaç bilgisi mi yok böyle şeylerden anlamıyor mu
04 Yorumla
Soran1 yıl28 yaşında. Bilgisi vardır tabi ama kalkıp almak işine gelmedi
- 1 yıl
Onun çocuğunu taşıyorsun karnında sonuçta nasıl bir sorumsuzluk gerçekten çok uzuldum
Soran1 yıl🥲🥲
- 1 yıl
Uzulmen için demedim bunu üzme kendini düzelir insallh
Ya şu an çok üzüldüm gerçekten. Bide hamile bı kadını üzmüş ne kadar günah bilse
10 YorumlaYakınında olsaydım getirirdim bacım. Bu dönrmde çok ilgiye ihtiyacın va
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBirde bunlardan çocuk yapıyorsunuz sonrası zaten belli. İmza öncesi hayat çok kez gösterir herşeyi ama görmek istemeyen sonra da böyle ağlar ve kaçınılmazdır son
10 Yorumla- Ki ben yeşil zeytin sevmem fazla.
- bizim burada bir market var oranın yeşil zeytini kadar güzel bir zeytin yol bencee.
nice greek story
00 Yorumla
1 yılOlur olmaz yerde aşerirsen adam ne yapsın sizde amma abarttınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNiye buraya bunu yazdinki. Sonunda tatliya baglamissin kendi kafanda zaten. 2ciyi bile yapacaksin. Derdin ne bunlari yazmakta? Git kendin al ye
00 Yorumla
1 yılGereksiz tepki göstermiş. Sevdiğim insanın canı bir şey çekse koşa koşa gider alır gelirim
00 Yorumlaİcim acıdı.
Eşiniz egoist hödük…
Unutma bugünleri ileride sende ona isteklerini verme00 Yorumla
1 yılBu konuyu içinde büyütüp kendine dert etme. Yorgun olabilir.
01 Yorumla- 1 yıl
uzun zamandır yoksun
1 yılşöyle insanları nerden buluyosunuz ve üstüne bi de hamile kalıyosunuz aklım almıyo
00 Yorumla
1 yılSenin yerinde olsam böyle bir adama o çocuğu tek başıma doğar bakarım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCok haklisn ikizlere hamileyken benmlede ilgisizdi kocam 31 haftaya kadar calistm hep 35 de dogurduum hamileligim agliyarak gecti cok iyi anliyorum seni keske boyle bi adama cocuk yapmasaydin bn de pisman oldum ama is isten gecti ve Şu an bosaniyoruz...
00 YorumlaOnun karakterini dicem de eşin sonuçta umarım çocuğu tek buyutmezsin.
00 YorumlaÇıkıp alsaydın keşke ya da getir gibi uygulamadan eve isteseydin üzücü olmuş
00 YorumlaKıyamam sana yaa 🥲bende hamileyim fakat eşim anlayışlı ve hor görmüyor canımın çektiği şeyleri.
Nedenini sordunuz mu eşinize belki işte evin dışında yaşadığı bir sorunu var ister istemez size yansımıştır?02 Yorumla
Soran1 yılNe guzell 🥲
Bi sorunu yok, beyefendi oyundan başını kaldırmak istemedi sadece..
Gizli Üye(18-24)1 yılYerinde olsam çocuğu aldırırım
Erkeklerde pek babalık yapabilen yok
Anca çok zengin biri olur mesela, çocuğunu prenses ya da kral gibi görecek biri olur, o tiplerden baba olur
Ama ben bunu çok kez söyledim
Durumu iyi olmayan kızlar ya da erkekler evlilik yapmamalı, hadi kızlar bi nebze zengin biriyle evlenirse yapabilir ama fakir erkekle zor, gerçekleri söyledim
00 Yorumla- Devamını Gör (83)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat