Hoşlandığım kişinin kanser olduğunu öğrendim, böyle bir durumda hislerimi de söyleyemiyorum. Elim kolum bağlı, ne yapmalıyım?

Aylardır birinden hoşlanıyorum uzaktan izliyordum bir şey yapmaya cesaretim yoktu arada etkileşim gösterip hikâyelerimi beğeniyordu. Bir adım atamadan kanser olduğunu ve tedavisi için yaşadigi şehire döndüğünü duydum birebir muhabbetimiz olmasa bile dayanamadım yazdım yanında olduğunu belirttim ara ara yazıyordum. Yine böyle etkileşimler devam etti 2 kere cevap verebileceği hikâye attım ve cevap da verdi. Sürekli bir iki cümle olsun konuşabilmek için çabalıyorum. 2. dönem okula gelebilme ihtimâli olduğunu öğrendim. Geçen akşam da sadece whatsapp'a bir durum atmisti ama böyle tam yanıt verebileceğim bir seydi o an cesaret edemedim daha sonra durumu sildiğini gördüm. Benimle konuşurken cok temkinli arkadaşımla konusurken daha rahat kanka muhabbeti bile yapıyor random atıyor ama bana gelince daha farklı davranıyor düzgün konuşuyor. En son konuşmamızda cümlesinin sonuna bir çiçek emojisi falan koymuştu. Ne yapacağımı bilmiyorum sürekli onu düşünüyorum sabah kalkıyorum o akşam yatıyorum o. Elim kolum bağlı öylece bekliyorum sizce ne yapmalıyım?

Hoşlandığım kişinin kanser olduğunu öğrendim, böyle bir durumda hislerimi de söyleyemiyorum. Elim kolum bağlı, ne yapmalıyım?