Sevgilimin kanser olduğunu öğrendik beni kendinden uzaklaştırıyor yardıma ihtiyacım var?

Kız arkadaşımın ailesinde meme kanseri çok yaygındı ve annesinide bu sebepten kaybetmişti kendisi sürekli kontrol oluyordu fakat son kontrolünün üzerinden 9 ay geçmiştiki doktor hatası yüzünden görülmeyen bir kanser hücresi bulunduğunu arayıp doktoru söylemiş o da zorlada olsa durumu anlattı büyük ihtimalle 3. Evrede olduğunu ve bu süreçte yanında olursam tükeneceğimi kaldıramayacağımı arkadaşlarıyla bir süre eğlenmek istediğini daha sonrasındada öleceğini düşünüyor beni istemiyor bense ona destek olmak istiyorum defalarca kez kovdu beni bu öyle basit bişey değil diyerek ama ben ona destek olmak istiyorum çok çaresizim ikimizde öğrenciyiz ve büyük ihtimalle memleketne dönmek zorunda kalacak çok uzağız birbirimize ne yapabilirim destek olmak için yaşayan varsa ne yapılır ne edilir anlatabilir mi beni istemiyor bu süreçte üzülmemi istemediğim için
Sevgilimin kanser olduğunu öğrendik beni kendinden uzaklaştırıyor yardıma ihtiyacım var?