Eşimle ailelerden dolayi anlasamiyoruz ne yapmaliyim?

Merhaba eşimle 1,5 yıllık evliyiz 6 ay sevgililik dönemi oldu ilk defa bu kadar iyi merhametli ve saygılı biri görmüştüm aşırı ilgisi vardı ve aramızda gerçekten çok güzel bir bağ oldu evlendik ama aile yapilarimiz çok farklı ailesini pek tanıma fırsatım olmamıştı zaten ablası düğüne 1 gün kala benden taki paralarımı istedi eşimle kavga ettik düğünümüz oldu ama gelinde bana sorun o günü hatırlamak bile istemiyorum eşim ailesini haklı gördü bu konuda o gün dedimki ben bununla nasıl evlendim? Bu kim bu benim sevdiğim ve evlendiğim adam değil kim şu an bu? O günden sonra herseyin büyüsü kaçtı ailesiyle gizli saklı konuşmalar para alisverisleri ve ben takilarimla eşimin bekarken yaptığı borçları ödedim bunların içinde ailesine ait olanlarda vardı hepsini ben takilarla ödedim sürekli eşimi bana karşı doldurdular benden uzaklastirmaya calistilar eşim bana yalanlar söyledi benim yakaladığım yalanları oldu inkar etti sürekli bana sen hastasın kafandan kuruyosun gibi şeyler söyledi ama sonradan haklı olduğum ortaya çıktı ama yine ben suçlu bulundum eşim sürekli annesine babasına hesap veriyor bizi yönetmeye çalışıyorlar eşime bunlardan rahatsız olduğumu söyledim boşanmaya kadar gittik ama sonradan barıştık birbirimizi seviyoruz ama olmuyor eşime yapılan yanlışları söylüyorum bazen hak veriyor bana ama sen suçlusun diyor yine defalarca karşıma alıp uzun uzun konuştum kendimi anlattım derdimi anlattım tamam diyor ama aradan 10 dkka geçiyor annesi arıyor sürekli eşimin aldığı maaşın hesabı yapılıyor akıllar veriliyor sorsak kesemiz birmis onlarla ama borçlar bir değil nedense iki kişi arasında geçen bir olayda eşim bana laf söylüyor bağırıyor beni babamın evine götürmekle tehtid ediyor ama karşı tarafa ağzını açıpta sende şunu yapma demiyor uyarmiyor aliscakmisim ben böyle şeylere sürekli bunları söylüyor benim yaptiklarima laf ediyor ama benim bunları niye yaptığımı düşünmüyor gerçekten işin içinden çıkamıyorum artık boşanmak istiyorum bi yandan çokta seviyorum aslında bunları yapicak biri değil ailesinin etkisiyle bunları yapıyor kendi aileme defalarca boşanmak istediğimi söyledim bana sürekli rezil oluruz millet ne der diyip duruyor ama artık akıl sağlığım bozulmaya başladı yanına gidip bana güzel şeyler söylemiyorsun hiç hadi bana güzel bisey söyle diyorum aslaa söylemiyor bağırıyor ama yatağa gidince sariliyor simariyor falan ama benim içinden hiçbir şey gelmiyor artık sizce ne yapmalıyım?

Eşimle ailelerden dolayi anlasamiyoruz ne yapmaliyim?