Ailemiz malsa ne yapmalıyız?

Belki başlık yüzünden bana kızacaksınız ama artık patlamış durumdayım. En kötüsü de elimden şu an hiçbir şey gelmiyor. Sülalemde bir tane olsun düzgün insan yok hepsi geri kafalı, sanki mağarada yaşıyormuş gibiler. Saçımı uzatırım kızarlar. Neymiş efendim erkek adam saç uzatamazmış. Hepsi saçmalık tamamen saçmalık. Bakım yaparım, neymiş efendim erkek adam bakım mı yaparmış. Kurt adam mıyım ben ya? Neyse hiçbiri okumuş insanlar değil. Öğretilmemiş böyle şeyler ama bu kadar da geri kafalı olmamalı bir insan. Okumak istemesem durmaz çeker gider iş bulurdum zaten. Böyle insanlarla yaşamak gerçekten çok zor. Bazı nedenlerden anneannemle yaşıyorum ve ne çekiyorsam asıl ondan çekiyorum. Kendini çok dindar gibi gösterip hayatında maks 3 kere namaz kılan biri kendisi. Bazen intihar etmek istiyorum ama o kadar kolay olmuyor gerçekten. Hayatı böyle yaşamak çok zor zaten annem babam da ayrı, para sıkıntısı da çekiyorum bazen. Belki bir gün cesaret eder intihar ederim hiç bilmiyorum. Neyse hepinize iyi günler...
Ailemiz malsa ne yapmalıyız?