Konuştuğum çocuk eskiden yaşadığım bir şeyi sürekli başıma kakıyor. Bu konu nasıl aşılabilir?

Merhaba arkadaşlar, ben çok zor durumdayım biri var hayatımdan daha çok onun hayatına değer verdiğim birisi, her şey hep çok güzel ama bir huyu var onu bi türlü aşamıyor bana da sanki artık inadına yaptığını düşündüm anlamına geliyor yani o kadar da yapmaz. Ben bi kere eski sevgilimi bırakmak için otele gitmiştim ve taş çatlasa yarım saat kaldım orada ve o süreçte eski sevgilim benimle yatmaya çalıştı bende sinirlendim çıktım, ve bunu şu an ki konuştum kişi öğrendi ama tutturdu daha fazlası yaşandı hadi onu geçtim ona zamanla inanır ama sürekli bieşy oluyor misal diyorum işte akşam yürümeye korkuyorum tek başıma dersem dediği cevap bu olur otele gitmeye korkmadın vs vs, hayır bak bana dedi hep söylerim bunu bende kabul ettim ama her gün yapıyor yani 1 gün bu otel konusu açılmadan devam etmiyor onunla nasıl konuşa bilirim nasıl inandıra bilirim gerçekten bişey yaşanmadına hayır onu geçtim bu olayın üzerine nasıl kapata bilirim. Yemin ederim artık düşünüyorum deyim intihar etme numarası yapmamaya düşünüyorum belki susar diye. Ha diceksiniz bçyle bir insanla hayat geçmez vs vs diye ama tek sorunu bu ve bu benle de değil herkese karşı öyle çok sever canım saçma şeylerı aklında tutmaya
Konuştuğum çocuk eskiden yaşadığım bir şeyi sürekli başıma kakıyor. Bu konu nasıl aşılabilir?