Ben tek taraflı seviyorum yıllardır ama insanlar benden ona bahsettiğinde hep kusurlarımdan hastalığımdan bahsediyor imkansız diyor çok büyük konuşuyor beni hep küçümsüyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Durumu anlatsaydın daha net yorumlayabilirdik
Ben bunu 4 yıldır seviyorum kendisi önce umut verdi o ve ailesi ve bu arada ben hastayım ondan dolayı kilo alıyorum ama çok değil kilom normal yani yüzüm boyum falan herkes beğeniyor ama ona biri benden bahsetse söyle diyor istemiyorum o hasta o kilolu onu sevmiyorum onunla olmamız imkansız asla ona bakmam gibi laflar çok büyük konuşuyor beni küçümsüyor zoruma gidiyor
Egoist insanlar böyledir maalesef. Yapman gereken bi başkasını bulup ondan ne kadar çabuk vazgeçebileceğini göstermek. Onun sandığı kadar değerli birisi olmadığını ona isptlamak. Onun gözünün önünde öyle mutlu bi ilişki kur ki ne kaybettiğini görsün.
Ben hep evdeyim yıllardır hiç çıkmıyorum 😔 o yüzden kimseyle iyileşmeden ilişki istemiyorum ve onun için aslında hastalandım tekrar önceden iyileşmiş tim ve zaten yüzüne bile bakmıyorum onun hayatındaki kızlar ona neler yaptı hala kendini bişey saniyor maddi durumuna güveniyor bu arada o fakir olduğu zamanlar ben seviyordum
İnsanlar böyle işte. Üzüldüm durumuna umarım kendine ait bi hayatın olduğunu ve zamanın hızlıca geçtiğini anlayıp kendin için yaşarsın
Sen onun peşinden pervane olmasan o da kendini bir şey sanıp arkandan böyle konuşmazdı
Eskiden öyleydi son 1 yıldır yüzüne bile bakmıyorum olduğu yerlere girmiyorum ama hala aynı davranışlar sanki ben onun için ölüyorum
Öyle insanları çevrenden ve yanından uzak tut bu arada çok çok geçmiş olsun inşallah yakın bi zamanda tekrardan sağlıklı günlerine dönersin 🙏
Amin teşekkür ederim zaten Uzak duruyorum olduğu yerlere bile girmiyorum yüzüne bakmıyorum ama yinede hala aynı şeyler
Öyle insanlar egolu insanlardır dertleşmek istersen beklerim
Teşekkür ederim zaten maddi gücüne güveniyor ama bugüne kadar hayatına giren kızlar hep maddiyattan girdi aldattı onu. Ama ben fakir olduğu zaman seviyordum
Bunun zenginlik ve fakirlikle alakası yok bence be
Yok yok ağzıyla demiş benim param var istediğim kız bana bakar
🤷♂️ size değer veren sizi seven sahiplenen insanlara yönelin kankam
Doğrudur ama hep evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum uzun yıllardır nasıl olacak ben istemezmiyim biri benide sevsin 😢
Dertleşmek istermisin
Siz beni öldürüceksiniz bu beyinsiz erkekler sizin yüzünüzden kendini bişi sanıyor baygınlık geçiricem
Yüzüne bile bakmıyor olduğu yere gitmiyorum ama yinede sanki ben onun için ölüyormuşum gibi davranıyor
Uzak dur tamamen
Zaten yüzüne bile bakmıyorum olduğu yerlere girmiyorum ama yinede aynı muamele