AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
Yapamam dedigin birinle en baştan bitmesi bencr daha hayırlısı nişan atmak bence büyütmeliler deneme sürecinin resmileştirilmis hali gbi gelio bana
Böyle evlenenler evlendikten sonra pişman oluyor. Sekmiyor yani hep böyle. Haberin olsun
Çok geç olmadan bence Ayrılmak istediğini söyle o kadar yaşı büyük bir insanla evlenilir mi hiç
Sevgilim bana uzun zamandır beni halamın kızıyla dedem nişanlandırmak istiyor diyordu ve kendisi mühendis. şu an bi tedirgin oldum. Elektrik elektronik mühendisi mi? Ankara’da mı yaşıyorsunuz?
2 ay olmuş soralı ama soru bana şimdi çıktı. Durum nedir?
Bende böyle bir durumda kalıp evlendim ve pişmanım sen sakın aynı hataya düşme sevmiyorsan ayrıl hemen ilerde evliliğin iyi bile olsa aldatmaya meylediyorsun.
Kesin pişman olursun ama hayat pişmanlıklar ile olgunlaştırıp tamamlar insanı.
Yaş farkı ve yakın akrabalık he yazıkk len sadece senin ailene senin suçun yok tabi.
At nişanı ömür boyu sevmediğin biriyle yaşamaktansa
saçmalama at nişanı hayatını yüzüne bile bakamadığın biriyle mi geçireceksin
Bunu yaparak sadece kendine değil karşı tarafa da çok büyük bir iyilik yapmış olursun
deden ölecek diye hayatını mı mahvedeceksin saçmalama.
emin ol pişmanlık olmaz unutulur gider kararlarını net vermelisin
Başlamadan bitmesi daha mantıklı
Atmazsan pişman olursun. şimdiden ayrılık düsüncesi varsa ilerde zaten bosanirsiniz.
Baskalarinin düsüncesiyle hayatini şekillendiremezsin. Deden yaşlı olabilir, üzülebilir ama sende üzüldüğünde seni düşünmeyen sana destek çıkmayan bir ailen varsa senin kendine sahip cikip kararlarını belirtmen gerekiyor. Evlenmeden önce mutlaka kendini savunmaya öğrenmelisin.
Zamanla araniz düzelir. Üzme kendini sakin. Ilerde bosanirsan daha kötü olur genelde
Görücü usulü bu dünyada ki en saçma şeylerden biridir ve her zaman karşı çıkmışımdır. Hayır bu evlilik yani insan kendi tanımadığı falancanın sözüyle girdiği işe nasıl kalkışabilir ya? Sen bu insanla arkadaş dost değil evli olacaksın, ha evlenip mutsuz birbirini sevmeyen ebeveynler olarak çocuk sahibi olup topluma huzursuz insanlar katmak istiyorsanız siz bilirsiniz. Umarım pişman olmazsınız
Bak sen kendini geç karşı tarafı mutsuz edicek hisler besliyorsun. Yürümez zaten bu şekilde. Karşı taraf konusunda duygu ve düşüncelerin iyi değil. Özellikle evlilik olucak kadar hiç değil.
Nişanlınla konuş. Aynı şeyleri ona anlat sevmediğini söyle. Nişanı o atsın
Çok zor bir şey bu. Kendine bunu niye yapıyorsun yapma at ve korkma
Kimseyi takma eğer olmuyosa zorlama karşındski sana daha fazla bağlanmadan bitir
Tabiki de at bisey hissetmediğin biri ile evlensende hissedemezsin
Hayatını baskalarinin istekleri üzerine mi kuracaksın? Ayril kurtul. Ve kendibegendigin biriyle ol
önemli olan sensin daha sonra ayrılmak daha zor olur şimdiden bitir ve cani sıkılan da sıkılsin
sevmediğin bir adamla yarın kesin boşanacaksın. ya da sevmeye sevmeye ömrünü kahredeceksin. ömür böyle geçer mi?
bir karar vermekten daha zor olan bir şey varsa oda kararından vazgeçmektir şimdi o adamın ne suçu var sen kabul etmişsin şimdide atmak istiyorsun
Bir ömür mutsuz olmaktansa ve pişmanlık duymaktansa kısa bir zaman herkesin üzüntüsünü bağrışmasını dinlersin geçer ama evlendikten sonra son pişmanlık fayda etmez öncesinden herkesin ağzını arala ben nişanı atsam ne olur diye ona göre tepkinli adımlar atarak hareket edersin
Hicbisey dusunme ve nisanlinla konus. Seni istemiyorum cok denedim olmadi de.
Ayrılman senin için daha iyi sırf çevrendekilerin düşüncesi için yuva kurma
Kuzummistemediğin sevmediğin adamla ömğr mü geçer ailen istiyor diye olmaz bu iş
yalı çapkını dizisi gercek hayatta da varmış demekki :D
küçük küçük kavgalar çıkar karşıyı psikolojik olarak baskı altına al ve onun ayrılmasını sağla
Yaş farkı önemli tatlı dille ailene anlat kimse mutsuz bşr evlat istemez
Fedakarlık yapıyorsun ama sonrasında onu aldatacaksın! Bu kaçınılmaz
ya cidden bu devirde evlenmek filen de boş iş senin bu düşünceni bilse zaten o istemez
Neyini sevmiyorsun bu kadar? görücü usulüne düşene kadar kendin bulsaydın kendi istediğini
He işte neyini sevmiyorsun bu kadar? Güzel soru adam seni seviyor elini tutuyor sefkat gösteriyor. Belki kendi huldugun adam seninle evlenmeyi istemeyecek sadece seks isteyecek seni sevse bile
@conquer Yakın akrabalığımız var diyor yahu, kuzen vs ile evlilik mi olur?
@Banker_Bilo o konuda haklisin aslinda çocuklar embesil olur belki
@conquer Büyük ihtimal. O risk alınmaz, alınmamalı.
İlkloluk 3 terkim.
İşportacayım.😑
50 liraya saat düşürüp 450 liraya satıyorum; aylık kazancım 32.222 TL?
Vergi vermiyorum diye suçlu muyum?
Hiç sanmıyorum.
Cahilim, yazıyorum ama okuduğumu anlayamıyorum.
Neden pasta yiyeyim?
Bu senin hayatın. Kesinlikle kimseden çekinme. Sıef onlar istiyor diye biriyle evlenilmez. Ömür boyu mutlu olmak da mutsuz olmak da senin elinde. Nişanlanmılsın, halen daha adama ısınamıyorsan daha da ısınamazsın.
Öncelikle başkalarını düşünmektense kendi hayatını düşün bi ömür boyu böyle bi yaşam sürmek kimse istemez. Anneni veya dedeni düşünme bi zaman sonra elbet unutulur bi şekilde ama eğer vazgeçmezsen bi ömür pişmanlığını çekersin.
Ne olursa olsun …. Sevmediğin bırıyle evlenmek çok saçma … ömür geçmez ıyı düşün elını tutuğunda ıcın tıtremesı lazım ne bılım heyecan aşk tutku Bunlar olması lazım mantık önemli ama bence ten uyumu daha onemlı
Tamamda evlenip pişman olmaktansa şimdi asıl yok yakın Ken bırak anlat kendini neden yakıcaksın, hem çocuğada yazık sanada yazık zorla olamaz
Eğer istemiyorsan kim nasıl tepki verirse versin nişanı atmalısın bence evlendiğin de nasıl bir insan olacağını da bilemezsin istemiyorsan at gitsin senin hayatın bu annen veya deden istiyor diye nişanlanmak zorunda değilsin benim fikrim bu
Yaş farkı ne kadar onu da belirtseydin keşke bide kesin nişanlını dış görünüş olarak beğenmiyosun yoksa isterdin
Kızlardan bu yüzden hoşlanmiyorum , sırf sevdiği , istediği için değil başkalarının endişelerini gidermek ve kendi cebini doldurmak için evlenip insanı hayattan sogutuyorlar. Evlenme sen , o çocuğa yazık
İstediğin şeyden bir insan pişman olmazki.
Düşüncelerinizdeki çelişki bence ne istediğiniz konusunda bir dusuncenizin olmadığı olabilir mi?
Oncelikle hakkini aramalisin kaç yaşına gelmişsin hala büyük sözü dinliyorsun bu anlamda sesini çıkart yoksa ezilir gidersin
başkalarını mutlu edeceğim diye sen mutsuz olmamalısın. annen sitem eder deden üzülür diyelim kaç gün sürer ki bu durum ama istemediğin biriyle bir ömür geçirirsen o zaman pişman olursun ve sana yazık olur
sevdiğini alamadınsa aldığını sevicen mecburen hayat hep böyledir zaten
Senin hayatin sen yaşayacaksın seçimide sen yapman gerekiyor baski altında iken doğru bir seçim yapamazsin
Mühendis bir erkeğin aşktan yana şansı niye yok acaba, kader mi acaba.
Bak kardeşim insan gibi konuş ayrıl emin olmadığın bir şey için kimsenin hayatını yakmaya gerek yok evlendikten sonra o adamın gözü dönüp sana zarar verse haklımı haksızmı
Sonradan pişman olmak daha zor şu an zaten tanıma aşaması. Ayrılma kararı verirsen de çok normal bi şey. İçin rahat olsun, mutsuz bir evlilik daha kötü
Sen kabul etmemissin knk, ailen cok ısrar ede ede zorla kabul ettirmisler sana.
Neden neden istemiyorsun onu ya da seni bu şeye iten şey ne oldu?
Bunu öncelikle nişanlınızla konuşmanız gerekiyo durumunuzu açık açık anlatmalısınız ayrılma olayını ortak kararınızla olması gerekiyor böyle olursa kimse bişey demez
Kendine biraz daha fazla güven derim bırak karşındaki bunu düşünsün o bundan korkmuyorsa sen geri adım atma, ki o kaybetmekten korksun kendini birşeylere mecbur hissetme zorunda bırakma.
İstemiyosan neden başkalarını düşünüyorsun bu hayat senin ve sadece 1 kere yaşıyorsun evlendikten sonra boşananlar bile var neden aileni sorun ediyosun ki kendini dinle ve güven
Başkası için hayatını mi mahvetceksin yani o adamla
Sakın yapma bu hatayı, öncelikle okul ve çalışma hayatın olmalı, sonra içine sinen kişiyi bulursun bu ne acele? Başkalarını düşünürsen hayatın mahvolcak, unutma tek bir hayatın var!
Evlen hayatini yasa ask sevgi diye bisey yok
😔şansa bak bende evlenmek istiyorum ama karsims kimse cikmiyor. Ben sana tavsiye vereyim yasim daha 20ciddiye alir misin bilmem ama sevmiyorsan kimseyi umursama. Sen nasil mutluysan öyle yaşa.
Sen önce kendini düşün işi büyütmeden ayrıl. Sevmediğin biriyle aynı yatağa gireceksin sonunda
burada senin hayatın söz konusu sevmiyorsun işte kendini zorlama asıl böyle yaparsan pişman olursun