Nişan atmak istiyorum ama istemiyorum. Çok kararsızım :( ?

arkadaşlar 7 yılı doldurduğum bir birlikteliğim var. 1.5-2 yıldır sözlüyüz. evde küçük çaplı aile arası nişan yaptık. isteme muhabbetleri falan oldu takı muhabbetleri tarihler falan herşey belli. 1 ay sonra normal halka açık oynamalı zıplamalı nişan yapıcaz. nasipse 1 sene sonrada düğün. ama ben simdiden bunaldım. ailelerin çok fazla işin içine girmesi yani ilişkimize üçüncülerin dahil olması. onun gereksiz yere tripleri atararı kusmeleri. kavga edince sinirlenince yüzüğü çıkartıp fırlatıp bir daha olmucak bu tak dedğimde haklısın hayatım diyip takması bir dahaki kavgada yine aynısını yapması. işi çocuk oyuncağına çevirmesi. bazı durumlarda naparsa ypın gözüme sevimli gelmemesi. kültür farkı eğitim düzeyi farkı. aldatacağından korkmam. ya da evlendiğimizden benden sıkılacağını düşünmem. ya da şimdiden coğu maddiyatı benim karşılamam. bunlar ayrılmak isteme sebeplerimin bazıları. ama bazende bir gülüşü bir bakışı bir konuşması düşünce sekli bir ömür onla geçirmeme yeticek gibi. parası olduğu zaman asla harcamaktan çekinmez. aramzda senn benm muhabbeti yoktur bizim. çook seviyorum onu ama bir okadar da nefret ediyorum halinden hareketinden bir o kadar da soğudum ondan.

NE YAPMALIYIM SİZCE? :(
Nişan atmak istiyorum ama istemiyorum. Çok kararsızım :( ?