Nişan atmak istiyorum ama pişman olurum diye korkuyorum. Ne yapmalıyım?

1 aydır nişanlıyım. Nişanlım iyi biri yani bir kötülüğünü görmedim. Görücü usulü ile oldu ve yakın akrabalığımız var. Kendisi mühendis İlk zamanlar istemiyordum fakat beni çok ikna etmeye çalıştılar ailem falan herkes çok istiyordu sonra düşündüm kabul ettim. Kendisi beni çok seviyor ama ben ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum yüzüne bile bakamıyorum. Kendisi konuşmaya çalışırsa o zaman konuşmaya çalışıyorum. Sevmeye çalışıyorum sevemiyorum. Elimi tuttuğu an rahatsız oluyorum ama belli etmiyorum. Birde aramızda çok fazla yaş farkı var zaten bunu kimse dert etmiyor yine ve nişanı atmayı bile düşünüyorum ama korkuyorum. Annem sinirli bir insandır. Ya bana "Daha önce aklın neredeydi neden kabul ettin o zaman" vb şeyler diyip kizmasindan korkuyorum ya da pişman olurum diye korkuyorum. Bir de aramızda en çok isteyen kişi dedem ve o da öğrenirse çok üzülür ve yaşı da 80 i geçti. Allah göstermesin başına bir şey gelirse sorumlusu ben olurum diye korkuyorum. Kısacası vazgeçmek istediğimi söylemekten korkuyorum. Gece uyku uyuyamaz oldum önceden bu kadar düşünmezdim ama şimdi aklımdan çıkmıyor. Ne yapmalıyım

Güncellemeler
1 yıl
Annemle konuştum ve hiç bir şey demedi. şu an benimle konuşmuyor
Nişan atmak istiyorum ama pişman olurum diye korkuyorum. Ne yapmalıyım?