AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
Onunla bunu konus ve bitir denediğini ama olmadığını bi de akrabalarsa olay daha büyür ileride kan bağı olmadığın birini görmesen de olur ama akraba olunca o ortamda bulunmak zorunda kalabilirsin sen de zaten başta da kabul etmemişsin onlar istiyor diye kabul etmişsin
Ya aslında bir ay olmuş okadar fazla sürmemiş, annen simdiye kadar aklım nerdeydi derse bir ay oldu yeniyiz daha dersin. Sevemedim dersin. Ama bilemiyorum şimdi deden üzülürmüş falan, ama her şey sevgi aşk değil ki, sevgi zamanla gelebilcek bişey. Evlen belki sevistikce seversin. Ama sevişemem dersen ayrıl gitsin
Beni yıllardır çok zorladılar amcamın oğlu ile evleneyim diye. Babam başta olmak üzere herkese çizik attım. Herkes dedene bişey olsa vasiyet etse napacaksın dedi. Dedemi çok severdim. Ama bana mecbursun diyenleri hayatımdan çıkarırım. Çok üzülüyorum aramak istiyorum arayamıyorum babamla aylarca aynı evde konuşmadım yüzüne bakmadım. Bana artık baba deme dedi. Ama ben kendimi bildim. Hiçte pişman değilim. Belki eskisi gibi değiliz ama en azından boyun eğmedim.
cahillik gördüm ısrar nedir ya istemiyorsan istemiyorsun nişan atacaksan at. Elini tutamadığın adamla ömür mü geçer çok büyük hata yapıyorsun yaş farkının çok olması çok kötü yaş farkından dolayı ilerde adam cinsellikte seni tatmin edemeyecek ki zaten adamı istemiyorsun tatmin olamazsın kendine gel ya. Ayrılmak istiyorsan ayrıl ayrıca ölüm saati değişmez. O an ölecekse bir insan ölür. Sadece insanlar vesile olur.
Konuşmazsa konuşmasın senin mutluluğun daha önemli bunu asla unutma
İnsanlar istiyor diye geleceğini mi yakacaksın? Yoksa kendi kararını kendin mi vereceksin burada kim ne istiyor takma kendi özgür iradenle karar ver evet veya hayır o adam beni huzur içinde yaşatabilir mi kendine bunu sor yoksa ben bunu istemiyorum ama sırf iyi diye kabul etmek doğrumu bunları sorgula
Bu işler karşılıklı olmalı fakat
Sen bu kişi kadar iyi biri bulamayacaksın
Sen dıs görünüş önem veriyorsun
Bulduğun kişi iis olmaz torbacı olur senş evlenince döver asar keser mldğre
Böyle örnekler var
Daha sabah izledik ankette kiz gülerek tobarcı diyor sonu o kizin sence iyi mi olur?
Daha söylenecek çok şey var ama artık yormayacağım kendime dedim diyeceklerine gerisi sana kaldı
kızın nişanlısını nerden tanıyorsun 1 kere bile görmeden belki adam evlenince dövecek tanımadan etmeden nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun kardeşim ya adını sorsam bilmezsin bu adam kadar iyisini bulamazsın falan yazmışsın askerlik arkadaşın gibi
Ben 2 taraflı konuştum orada bak ne diyor ama dan sormasına oku benim yazdıklarımın hepsini oku aynılarına bende dedim o dediğim nişanlısı icinde geçerli baska bhldugu kişi de icinde geçerli ama nişanlısı öylr yapmaz bence
kendine de adama da saygın olsun bitir bu ilişkiyi. deden 5-10 sene daha yaşayacak sen hayat boyu mutsuz mu yaşayacaksın. kendi hayatını başkası için yaşamak, başkasını mutlu etmek ne demektir saçmalık..
Ya yapmayın lütfen! Kuzen kardeştir kardeş. Akraba evliliği yapmayın ya! Sizin yüzünüzden insanlar sevgililerinin kuzenlerinden şüphelenip kavga ediyorlar
insan kendi tercihini yapmalı aile önemli tabi ama sen mutsuz olduk dan sonra iş işten geçer iyi düşün iyi taşın hayat senin hayatın istemiyorsan kimse zorlayamaz zorlama varsa ise aile ayrılmak gerekir ondan sonra iş ölüme kadar gidiyor
Eğer aklına bu geldiyse demek ki gerçekten kafada bitirmişsin. Eğer mutsuz olduğunu düşünürsek de bugün olmasa da yarın aynı şeyi yapacaksın. E yarın da aynı şeyi yapacaksan neden zamanını harcayasin ki boşuna.
Başkaları mutsuz olmasın diye sen mutsuz oluyorsun, kendine bunu yapma bence, kimseler kıymet bilmiyor, bunu bil. Karşındaki insanı da daha fazla kandırma ve ona katlanma. Sana karşı bir şey hissetmiyorum diyerek nişanı sonlandırmak istediğini bildir.
Ya kısa yoldan riskleri göze alarak kendin söylüceksin ve bitirceksin senim yüzünden kimseyede bişe belli olmaz herkesin canı kendine kıymetli. Ki bu en temizi ilk dediğimi yapman ya da adama aksi davranarak onun nişan atmasını sağlıcaksın
Lütfen hiçbir şeu hissetmiyorsan ve aşk senin için önemliyse girme bu yola. İçin ısınamazsa yaşayacağın cinsellik senin için berbat olur zevksiz olur yuvanda öyle. Ben zamanla ısınırsın lafına inanmıyorum
Bunu nişanlınla konuş seni gerçekten seviyorsa bu duruma uygun bir şekilde çözüm üretir ve ikimizde istemiyoruz diye senin kararınmış gibi göstermeden ayrılık kararı alır. Sonuçta zorla güzellik olmaz.
Hayatta bazı şeyler vardır. iki yol çıkar karşına
. birini seçmen gerekir. Hangisini seçersen seç pişman olacağını bilirsin
Bu durumda nişanlı kalmak bir tık daha az pişman edecek gibi
Hakkında hayırlısi olsun.
Aranızda yaş farkı kaç?
En büyük sorun ailenin üzülmesi değil. bundan sonra karşına çıkacak insan seni pişman ettirme ihtimali çok yüksek. maalesef genellikle hep böyle olur. pisman olunur.
Senin hayatında unutamadigin biri var mı
Lan olum sevip ne yapacan aşk meşk boş sensiz yaşayamam diyenler başkasının koynunda donsuz yatıyor
Bence nişanlınıza durumu anlatın. Sonra ailelerinizin karşısına çıkın: " Ortak fikrimiz ayrılmak yönünde oldu." deyin. O zaman tüm yük size kalmaz. Sevmediğiniz bir kişiyle bir ömür yaşayamazsınız. Ne kadar erken biterse o kadar iyi.
Elini bile tutamadığın adamı kendine nasıl koca edeceksin mantıklı ol az yol yakınken geri dön sonradan pişman olursun nişanlına durumu anlat ortak kararmış gibi olsun en azından
yol yakınken bırak kuzum,, bu iş olmaz sende travma yapar mutlu olamazsın, herkes mutsuz olur. Eleştirilere kulak tıka ve yapamayacağını söyle nişanlına ve ailene.
Sen kendi hatanın bedelini ödüyorsun ki akraba zoruyla evlenmişsin biraz inatçı olsan ve hayır demeyi öğrenebilseydin böyle olmazdı. yol yakınken dön çocuğa yazık olmasın bare
2 yıldır nişanlı olduğum ve severek nişanlandığım kişiden ayrıldım. İnsanlar sırtında yük olmaya başladığında geceleri uykun kaçmaya başladığında bunlar daha başlangıç. Evlendiğinde ne olacak? Hayat senin ve yalnızca sen yaşıyorsun unutma hiçbir şey kalıcı değil. Bak sevdiğim adam bile artık yok. İçin istemiyorsa bitmeli
Annen, deden, akraban mutlu olsun diye sen ömür boyu mutsuz olmaya hazır mısın? Yani sen kendini mutsuz ederken onları mutlu etmeye geldin bu dünya'ya? Öyle mi?
Sakın birilerin baskısı ile hareket etme eğer rahasızsan nişanlını al karşına önce onunla kendin konuş, sonra ailenle konuş çünkü evlilikte keramet falan yoktur kendini düşün, lütfen sözlerime kulak ver nişanlın şimdi seninle iyi geçiniyor birde senden çok büyükmüş bu da diğer sorun eğer evlenirsen belki şanslıysan ilk ay veya yıl iyi geçer ama sonra geçinemiyeceksin ben şu an evlenmedim ama yakın çevremde seninkine benzer durumlar çok gördüm sonu hüsran sakın kendini o ateşe ATMA!!!
Hayat senin hayatın, başkaları için yaşama.. pişman olmaktan da korkma, oladabilirsin ama ilerde içinde keşke zamanında atsaydım düşüncesi olacak.. başkasının yaşattığı bir şey kendine yasattıgından emin ol daha kötüdür.. sevilmeyen biriyle bir ömür geçirilmez... sen eşini seçebilirsin ama gelecekteki çocukların babasını ve doğacağı aileyi secemez.. mutsuz bir evliliğe, Eve doğacak çocuklar mı istiyorsun
Sevilcek yanları yok mu. Birde oyle bak. Kendini şartlanmiş hissetme karsindakini tanimaya calis. Karsi cinste seni etkileyen sevebilecegin seyler onda var mi yok mu görmeye calis.
Sırf akraba olmanız bile evlenmemek için yeterli sebep. Gen havuzunu çeşitlendirin ki özürlü çocuklarınız olmasın. Cahil misiniz nesiniz? Akraba ile evlenmek nedir ya?
Bir şey diyim mi aynısını ben de yaşadım ve 2. Yıl dolmak üzere Babam üzülür annem üzülür derken en çok üzülen biz oluyoruz bir insanı tanımadan evlenmeyi kimseye önermiyorum görücü olarak. Kötü de etkilemek istemem ama mutlu olacağın şeyi yap içinden gelmiyorsa kimse için bir şey yapma çünkü Kötü evliliği sen yaşayacaksın o ortama sen gireceksin. .
Benim annem görücüyü baştan beğenmedim diye bile ben de Melike’nin annesi gibi ölsem dedi sen onu hak ediyorsun dedi böyle yapsam ağzıma s. çardı
Ben dedim sana
Yapma etme istemiyorsan o nişanı at, bende seninle aynı durumdayım ailem beni zorla evlendiriyor 9 aydır nişanlıyim hala nişanlıma karşı hiç bir şey hissetmiyorum. Bir aydır hissetmiyorsan bundan sonra hissedeceğini sanmıyorum kendini yakma ailen üzülür diye. Kalbinin sesini dinle ben kurtulamadım ama sen kurtulabilirsin😊
Kimsenin ne dedigini umursama ne dusunurler, kizarlar deme. Denedim sevmeyi denedim olmadi de. Eline bile tutamiyorsun evlenince ne yapacaksın? Bırak istediğin insanla ol. Elini huzurlu tutabilcegin gozlerine huzurla bakabilcegin. Simdi o yuzugu atmazsan bir daha hic mutlu olamazsın. Sevmeyi denemek dogru degildir. Deneyerek sevemezsin. Kendin icin dogru olanı yap baskalari icin degil
Bir laf vardır bozulursa baştan bozulsun, zorla güzellik olmaz, büyükler gider ama siz kalırsınız, evlendikten sonra daha büyük sıkıntılar çıkabilir, çok yaş farkı bazen sorun olabilir, bazı konularda uyum sağlayamayabilirsiniz, biraz daha konuşun ama açık konuşun olmayacak gibi ise üzerine fazla gitmeyin hayat senin hayatın sonuç ta bir ömür yaşayacaksın
Hayat senin hayatın olduğu için eğer dedene bir şey olursa ya da annen sinirlenirse bunun sorumlusu sen olmazsın. Toksik aile ilişkilerinden çıkmak en güzeli. Ben arama sınır çizdim..
oncelikle hatayi bastan kabul etmekle yanlis yapmissin fakat nisanlilik suresi 6 aydir sen Şu an bu surenin icerisindesin annene acik acik soyle anlasamiyorum icim atmiyor de nisani at cunki evlendigin zaman sevemiyosan cok pisman olursun bi ömür gecireceksin annene acik acik soyle bu senin kararin bu senin hayatin o adamla sen yasicaksin annen baban degil benim gorusum bu yinede karar senin son pismanlik fayda etmez
Bu hayat herkes için olduğu gibi senin için de bir tane kimse için harcamaya değmez. Sonraki ayrılsaydın banane derler her koşulda laf duyacaksın istemediğin bir şeyi kendine yapma.
Hayır, hiç bir şeyden korkma. Bu senin hayatın ve nasıl devam edeceğine sen karar vermelisin. Hani ya şimdi konuş ya da ömrün boyunca sus derler ya. İstemiyorsan söyleyeceksin. Herkes senin kararına saygı duymak zorunda. İllaki hayatına yeni biri girer. Ya nişanı at ya da ömrün boyunca sevmediğin bir adamla yaşa. Karar senin.
sadece başlığı okuyarak cevap veriyorum eğer içinde bi kuşku varsa bunu irdele ve ona göre hareket et çünkü ömrün boyunca ceza çekmeni kimse istemez
Nişanlılık dönemi zaten birbiriniz tanıma dönemi için değil mi. Evlenmeye acele etmeyin, baktınız olmuyor ayrılabilirsiniz. Belki de zamanla tanıdıkça seversin 🤷🏻♀️
Yaa ne anlatıyorsun sen. Hâlâ başkasını düşünüyorsun. Şimdi elini tutmaya çekindiğin kişiyle cinsellik falan yaşayamazsın da. Ayrıl ikna ile evlilik mi olur. Yaş farkı da önemli
Kesinlikle evlenince daha pişman olursun senin için almıyorsa bir yerden sonra her hareketi gözüne batar mutsuz olursun esinde bir yerden sonra sana tahamülü azalır kavgalarınız başlar
Karar senin bence ilerde sorun olur falan bir şekilde dile getirirsin kötü olur sonra. Çok geçmemiş aradan deden de anlayışlıysa belki olumlu karşılar 🤷
Annen zaten çok şey söyleyecektir. Hayat senin karar senin. Elini tutmasından bile rahatsızsan bir geleceginiz olabilecegini sanmıyorum al karşına her şeyi açık açık anlat nişanlına.
Nişanlıni karşına al dosdoğru konuş bunları belkide kendisi size anlayış gösterir şansını bir dene bisey kaybetmen
Korkma. Dedene de bi şey olmaz. Görmüş geçirmiş adam. Evlendikten sonra boşaan var sonuçta. Nişanlı iken niye bitmesin
başkası üzülsün diye kendi hayatını b0k et o zaman bakalım onlar seni ne kadar düşünüyor ne kadar önemsiyor
demek ki seni önemsemiyor
şu an burdan dönmek çok çok kötü olur.
Başta istemediğini soylemen gerekirdi bu kadar ilerleyince değil
Çok merak ettim ne karar verdin hakkinda hayırlısı olsun görürsen mutlaka cevap yaz çok üzüldüm gerçekten
sen istemiyorsan başka kimseyi düşünme önemli olan sensin keşke baştan kabul etmeseydin ama olan olmuş
Bi dünya yorum yapmışlar. Aranızda kaç yaş var? Adam seni ne ara sevdi ya keşke bunlara cevap versen çok merak ediyorum djdn
İstemiyorsan daha geç olmadan konuş ailenle. Ne sen üzül ne de karşı taraf üzülsün. Geciktirdikçe sonuçları da daha yıkıcı olur.
Aile dışında kimseye belli etmeden evlendiğini kişi ile bunu sessiz sakin halledin, böyle ömür geçmez emin ol
İstemiyorum diyorsan iş bitti demek oluyor kimseyi düşünmek zorunda değilsin hayatı yaşayacak olan sensin istersen de istihare namazı kıl
Yapacağın hata bile olsa pişmanlığı kısa sürede geçer ama yapamadıkların hata bile olacaksa yapmazsan bir ömür boyu acısını çekersin
Elektrik almadıgın insanla niye kabul ediyorsun zararın neresinden dönsne kar evlendiktne sonra boşanmak daha zor
Olmazsa olmaz değil ki bu kimseyi kırmayacağım diye böyle büyük bir karar verip hayatını mahvetme önce can sonra canan
Bence 1 hafta falan bekle önce, nişanlınla bir konuş buluş beklentilerini ve onun beklentilerini dinle. Baktın hala boşluk karar senin
Sevmiyorsan için ısınmıyorsa olmaz o iş, ha bir de şu var sonradan da sevebilirsin… dış görünüşü mu rahatsız ediyor seni?
sen hasta mısın ya madem sevmiyorsun neden baştan kabul edip nişanı takıyorsun baştan hata yapmışsın sen
İstemediğin bişeyi yapma dayatmayla falan olmaz bu işler ilerde mutsuz olursan daha mı iyi olacak sonuçta annen baban akrabaların evlenmiyor sen yaşayacaksın aynı evde onunla mantıklı düşün
Mutlu olamayacağın bir evlilik yapma bunuda ailene söyle mutlu olamayacağım şimdi geri dönmek daha doğru sonra herkesin hayatı kararır söyle bunu korkulacak bir şey yok en fazla surat asarlar bir kaç ay ama bir ömür boyu çekmezsin bunu
Sen bu hayatta kimseyi memnun etmeye çalışma kendine bak o hayat senin hayatın kimsenin yönetmesine izin verme