Aşk İlişkileri Karşı cinsin ne istediğini veya neler hissettiğini anladığınızı düşünüyor musunuz? ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Karşı cins ne istediğini bilmiyor ki yoksa anlayacağım 💆💆😎 Karşı cinsin ne istediğini veya neler hissettiğini anladığınızı düşünüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Hayır, empati yapamıyormuşum :D 0 2 Yorumla ouzinyo +1 yıl Beceriksiz Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hiç sorma 🤧 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Evet karşı cinsi yani kadınları oldukça iyi anlıyorum ne istediklerini biliyorum 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Karsmdaki kapı duvar olmadığı sürece anlarm ayrıca anlayamadıgm yerleri sormaktan cekinmiyorm iyi bir dinleyiciym ve seni daha iyi anlamak icin bana hislerini tüm şeffaflıgnla anlat diyorm 0 0 Yorumla
evapo0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Genelde hislerimde yanılmam anlarım ama öyle iyi oyuncular varki kırk yıllık tiyatroculara taş çıkarır. O tipleri anlayamıyorum işte 0 0 Yorumla
Karanlıkkraliçes Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Karşı cins yok kralım var. Onunda ne istediğini anlıyorum artık oda beni anlıyor anlaşılınca her şey kolay oluyor 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Erkekler kolay da kizlar zor onlar kendileri kendilerini anlamazken senin anlaman imkansız 0 0 Yorumla
Beyfendi0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ya ben bir şey istemeyen birisi istiyorum ama çok şey istiyorum sanırım 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Evet fazlasıyla jdjdj 0 2 Yorumla ouzinyo +1 yıl Şu gülmen bile fesatlık içeriyor kdkdkd Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Bende böyleyim napim jxjxjxj Yorumla
Floryadan Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl %100 anliyorum, kadinlari tamamen ogrendim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl safım ben ya :// 0 2 Yorumla ouzinyo +1 yıl Sen mi klsdjs Cevap sahibi +1 yıl ben ://
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır, empati yapamıyormuşum :D
Beceriksiz
Hiç sorma 🤧
Evet karşı cinsi yani kadınları oldukça iyi anlıyorum ne istediklerini biliyorum
Karsmdaki kapı duvar olmadığı sürece anlarm ayrıca anlayamadıgm yerleri sormaktan cekinmiyorm iyi bir dinleyiciym ve seni daha iyi anlamak icin bana hislerini tüm şeffaflıgnla anlat diyorm
Genelde hislerimde yanılmam anlarım ama öyle iyi oyuncular varki kırk yıllık tiyatroculara taş çıkarır. O tipleri anlayamıyorum işte
Karşı cins yok kralım var. Onunda ne istediğini anlıyorum artık oda beni anlıyor anlaşılınca her şey kolay oluyor
Erkekler kolay da kizlar zor onlar kendileri kendilerini anlamazken senin anlaman imkansız
Ya ben bir şey istemeyen birisi istiyorum ama çok şey istiyorum sanırım
Evet fazlasıyla jdjdj
Şu gülmen bile fesatlık içeriyor kdkdkd
Bende böyleyim napim jxjxjxj
Galiba bu konuda iyiyim
Bazen anlıyorum
%100 anliyorum, kadinlari tamamen ogrendim
safım ben ya ://
Sen mi klsdjs
ben ://
Çoğunlukla evet. Erkekleri tanıyorum