Selamlar.. Hani vardır ya "yaklaş ama kalsın az bi mesafe" modunda takılır bazı insanlar.. Ne varlıkları bellidir ne yoklukları.. 🙄 İşin garip tarafı onların tutarsızlıklarını sorguluyorsunuz diye siz kötü olursunuz.. 🤦♀️ Peki sizin kararsız ve ne istediğini bilmeyen karşı cinse tavrınız ne oluyor? Keyifli geceler.. 🍸🚬
İnsan herşeyin yokluğuna alışır ama azlığına alışamaz. İnsanların duygularıyla oynamayın! Ya olun, ya da yok olun ! Birini hayatınızda koyacak yer bulamıyorsanız , o kişiye mesafe koyun. Yerini seçemeyenlerden ne köy olur ne de kasaba! İradeni topla ve mesafeyi koy.
Ne istediğini bilmiyorsa kesin olarak olumlu bir tutum kararı olmadığını düşünürüm kötü karar kararsızlıktan iyidir demişler. Bu yüzden onun alamadığı o kötü kararı ben vermeliyim diye düşünürüm. Yolumu ayırırım en nefret ettiğim şeydir net olunmaması. Sinir olurum😏😂💣patlarım ben🔫
Hiç sevmediğim bir şey ne istediğini bilmemesi hayatta hep onlardan sıkıntı yaşadım ben ne istediğini bilmeyen müşteriler bile beni maffetti ne istediğini bilmeyen arkadaş ne istediğini bilmeyen sevgili ne istediğini bilmeyen eleman ne çektiysem inan onlardan çektim
Ne istediğini bilmek mühimdir. İstekleri bilen isteklere ulaşmak için varını yoğunu ortaya koyar. Bilmemek karmaşıklık yaratır. Bu da büyük bir bilmece. O yüzden bilmekte fayda var. İnsanı rahatlatır.
Ne istediğini bilmeyen insan ikilemde kalır ikilemde kalması belirsizlik yaratır bu da hiç sevmediğim bir şeydir. O yüzden uyarırım o belirsizlik devam ediyorsa olmayacak demektir zorlamaya gerek yok
Dengesiz olur bu tipler. Karşıt bu konuda daha değişken oluyor. Bir gün iyi diğer gün önceki günü yaşamamış gibi olur böyleleri. Tavrımı ortaya korum ve gerisi anlayana.
Kadınlar zaten ne istediğini tam olarak bilmiyor. Bu yüzdendir ki daldan dala gitmeleri çoktur. O yüzden istediğini bilmesine yardımcı olmak anlayışlı davranmak en uygun davranış olur.