Simdi gördüm çok şaşırdım yeni mi geldin orada mıydıın oysaa bi ara hep aklımdaydıın 💅

Simdi gördüm çok şaşırdım yeni mi geldin orada mıydıın oysaa bi ara hep aklımdaydıın 💅
Benim tepkim olmaz.. çünkü affetmem onu hiç bir şekilde.. aklı daha önce gelseymiş.. iş işten geçtikten sonra kıymetimi anlasa ne anlamasa ne.. zaten güvenimi sevgimi bir kere kırdıysa bir insan tekrar sevmem ona güvenmem zor hatta imkansızdır..
Şahsi önerim insanların belirli bir konular da olumsuz durumlarına karşılık net bir karar almadan önce empati yapmasını ve kararlarını bu yöntemden sonra almasını tavsiye ederim. mesela bu yönde bir hata, kusur, yanlışlığı ben yapmış olsam ve karşımdaki kişiden bana nasıl bir davranış da bulunmasını haklı bulurdum. Kendimi ve hatalarımın sebeplerini anlatmak için ondan bana bir fırsat vermesini ister midim? vs..."
Empati, bir başkasının duygularını anlamak ve bu davranışlarının arkasındaki nedenleri kavrama yeteneğidir. Duygusal zekanın önemli bir parçası olan empati kurmak, insanlar arasında sağlam köprüler kurar. Empati sayesinde, bir başkasının yaşadıklarını ve hissettiklerini belki de derinlemesine bile anlayabiliriz. Bu yetenek, karşımızdaki kişiye de daha uygun ve anlayışlı tepkiler vermemizi de sağlamamıza yardımcı olabilir. Empati kurmak, kişisel ve toplumsal duygularımızı daha iyi anlama, geliştirme ve sorunları düzenlememize yardımcı olur.
Zamanında benim değerimi bilmemiş. Ben de hayatıma devam etmişim günahıyla sevabıyla. Yine de benimle olmakta kararlı mıymış diye soracağım muhakkak. Hesap sorma hakkı yok. Bu zamana kadar neredeymiş? Adam gibi sahip çıksaymış.
Kendinize sahip çıkılacak biri olarak bakmayın erkeklerin çoğu malum şey için yanaşır size fırsatını bulunca da aldatır o yüzden sen kendine sahip çık adam olan zaten yanında olur
Sahip çıkılmak demek köle olmak demek değildir.
Anlamını biliyorum kastım o değildi zaten

Ne fark eder.
Zaten hep sen vazgeçince değere binersin ya
Çok da önemli değil bence, düşünmeye değmeyecekmiştir. 😉
Kesinlikle 💅
https://youtu.be/tn_170SuaK0?si=_gC_8w_7h0RPN-fi
Biz dalgamıza bakalım 😁
Cevap
16Cevap
Ben gittim ellere sen vur... Yerlere 😂
Akşam akşam gülmekten karnım ağrıdı
Yolu bahtı açık olsun ama benden uzakta
Tülay Ünlü Sesiyle okuduum
https://www.youtube.com/embed/2N5Gp5mCaAIisim neydiii çıkaramadıım der geçeriz 😀
Ahaha
Geçti borun pazarı sür eşeğini desem çok sert bir tepkimi olur. Olması gerektiği zaman gereken değeri ve saygıyı göstermemiş kalp kırılmış duygular bitmiş sonrasında değer vermeye kalkıyor ne yapayım ben o değeri
@27esmerim in yorumundan sonra bence bu soruyu kapat...
onunla muhatap olacağım tek yer rüyalardır.. ahirette de ALLAH’tan beni dilerse ancak o zaman muhatap alırım onu
Tepki vermem ki. Gamsızın tekiyim. Ayrıldıktan sonra o kişi hiç doğmamış gibi oluyor benim için.
Hadi oradan kapı orada daha önceden biliyorsun yerini derim. Yedek olmam umduğunu bulamadı bana gelecek öyle mi? Daha çok bekler.
niğde'nin google maps üzerinden yol tarifini gönderirirm
Şaşırtsalar çöp kırıcam tepelerine hjk
Sıkılıyorum öyle hallerde
Iıı hem yaşadım hem yaşattım da
Gülerdim o haline insan vaktinde değer vermezse sonrası bir anlam etmiyor o kişi gibi
Başkasıyla çocuk yaparak😃
Bir insan 7sinde ne ise 70inde de o dur. Balık baştan kokar, uzatmadan hadi Allaha emanet diyerek kaçmalı.
Muhattap olmam şahsen. Sonuçta geçmişte kıymetimi bilip akıllansa idi.
Güle güle derim
Vermem zaten bana ulaşamaz
Değer görmez hiçbir şekilde.
İş işten geçtikten sonra hersey biter
Hayatında başarılar diliyorum kendisine.
Aklın neredeydi derim
Geçti borun pazarı
Güle güle sana... yolun açık olsun
O mevsim geçti başka bahara jdjdn
Ne tepki vereyim görmezden gelirim
hiçbir tepki vermiyorum no smoking
Hiç bir tepki vermem
Aklındaki benle kendisine mutluluk dilerim
2Le derim.
Geri çevirirdim kimse için yedek olmam
Biz kötüydük aynennnnn
1 şişe şarap