Sevdiklerini mi saniyorlar? Yoksa rol mü yapıyorlar?
Yoksa gercekten ne yaptıklarını onlarda mı bilmiyor?

Ne istediğini bilmeyen insan hayatta hiç bir şey elde edemez ne ileri gider ne geri olduğu yerde kalır. Böyle insanların olgunlaşmalarına çok vardır ve inan aslında ne istediğini bilen insan sayısı çok az. Günümüzde insanlar her şeyi bir arada istiyor ve ya istedikleri biri diğeri ile çelişiyor bu durum psikoljilerinin iyi olmadığı veya sağlıklı düşünemediklerinin kanıtı.
Konumuz sevmekse zaten yapılacak tek şey böylelerinden uzak durmaktır çünki ne istediğini bilmez sabah ayrı akşam ayrıdır yıpratır, üzer, hep bencildir. Kısa zamanda yol verilmesi gerekir...
Bu görüş alkışlanır.
İlave etmek istedim. Ne istediğini bilmeyen kişi arı gibidir çiçekçen çiçeğe konar durur.
@Shawshank_Redemption Rica ederim ilavenize katılıyorum 😊
sevgiyle kalın :))
@Shawshank_Redemption 😊😊😊
gülücük size çok yakıştı :)))
@Shawshank_Redemption teşekkürler o sizin inceliğiniz 😊
aynı zamanda çok naziksiniz :))
@Shawshank_Redemption teşekkürler karşılıklı :))
aynı zamanda vefakarsınız :))
@Shawshank_Redemption bu böyle uzayıp gider :)))
Aynı zamanda ufku geniş hatunsun :)))
O benim lafım 😡😈
Cok güzel bir soru cidden resmen yaramı açtın sankı iki yıldır boyle insana harcadım zamanımı benı sevıyormu sevmıyormu gwl gitlerle yaşadım bir gün soguksa ertesı gun kapıma kadar gelıp senı özledım diyip sarılan bir insan su an ayrıyırız halen daha sevıyorum bazı seylerı düsündükce canım yanıyor. benden tavsıye böyle ınsanlardan uzak durun sizinde dengenızı psıkolojını alt üst ediyorlar. Tek istegim allaha bana yasattıklarını tek yaşasın ve anlasınkı benden baska kımsenın onu çekemicegini.
Bende aynı anlatıyorum Bn onunla görüntülü konuşuyordum sonra birden bir numara aradı açtım 30 40 kere aramış beni o numara arayınca açtım bn senin eski sevgilinin taniyamadınmı dedi yüzüne kapattım sonra kim aradı seni hep aradım meşgul dedi eski sevgilim dedim öyle kötü bir niyetim olsa yalan söyleyebilirdim sonra aramış soğudu kızdı falan ayrıldı benden gitti başka kızla cıktı bnada mesaj attı sen bbm hayallerini yıktım senden sonra hiçbirşeye emin olamıyorum dedi affet beni dedim sen affedilicek birşey yapmadın dedi bunun sevgilisi vardı hala konuşuyorduk kız öğrenince ayrıldı bundan affet dedim beni yok artık öyle dedi biri gelir biri gider dedi başka kızla cıktı kızla çıktığını resmen gözüme sokuyordu resimler paylaşma beni eklemeler falan takmamaya çalıştım çok zoruma gitti bende biriyle çıktım noldu dedi eski sevgiline gerimi döndün yol dedim ben eskilerle isim olmaz falan inadına çocuğun elini tuttum sen herkesin elini tutarmsn dedi bn biriyle çıkınca o kızla ayrıldı hes
hesap sordu bna bintane erkek
Arkadaşın var falan diye delirtiyorsun beni seninde benden sonra cikmadigin kiz kalmadı dedim dedi çıkmış olabilirim ama senin gibi onun bunun elini tutmadım dedi bn inattan yaptığını söyledim tabi yine aynı yerde durdu bağırdı çağırdı sonrada kıyamam falan dedi geç oldu eve bırakıcam dedi sen kimsin dedim git sevgilimle ilgilen bitti dedim falan birgün içki içmiş bna mesaj attı dediki çok kötüyüm nolur gel dayanamıyorum artık dedi sevdiğim kıza bile sahip çıkamıyorum beceremiyorum artık dedi gittim ağlıyordu tuttum kolundan sarildim falan evine bn bıraktım sonra ertesi gün tanimamazliktan geldi kıza yazık ediyorsun dedim oynuyorsun resmen sen oynayınca birşey olmuyor bn oynayincami oluyor dedi kızdan ayırdim aralarını bozdum aradı beni gerçekten sevdiğini anladım ama napıcaz dedi bitmiyor dedi aynı yerde kalıyoruz orta yol bulamıyoruz orta yol yok
#TükürdüğünüYalayanİnsanlaraÖrnektir..
Genelde Karşı Tarafta Aradığını Bulamayan, Ya da Hayallerini ve İsteklerini Gerçekleştiremeyeceğini Anladığında, Ya da Aldatılınca Çağımızın Hastalığı Ön Yargı İle ;
Erkek Değil misiniz? Hepiniz Aynı B*ksunuz!
Kadın Değil misiniz? Hepiniz Aynı B*ksunuz!
Derler Çok Geçmeden Attığı B*ku Yerler.
Onlardan uzak durmak en iyisi. Bir de kimin iyi kimin kötü olduğunu ayırt edemeyenler var.
Gözünü karartıp gerçeği göremeyenler pek sağlıklı düşünemezler.
Teşekkür ederim.
Cevap
22Cevap
Haklarında bir şey düşünecek kadar bile vaktimi harcamıyorum onlara..
Birinin ne istediğini bilmediğini fark ettiğim an basarım tekmeyi..
Yaşım olmuş 37..
Gereksiz insanlar yüzünden kaybedecek 5 dakikam bile yok.. Uzak olsunlar benden..
Dengesizlik iste baska bisey degil.. bizimde dengemizi bozuyo kararsizliklari
aradıkları ne onu bilseler sorun olmayacakta
bilseler keşke :)
Uzak durulması gereken insanlar olduğunu düşünüyorum.
net olacak yoksa karşıdakininde psikolojisini bozuyor :D
Yakınlık kurmam öyle insanlarla. En katlanamadığım şeylerden biridir dengesizlik.
Sinir bozucu olduklarını düşünüyorum bir insan kararlı olmalı kanısındayım.
Aşşalık kompleksi olan egosunu tatmin eden insanlar topluluğu
Ne aradığını bilmeyene bulduğu hersey doğru gelirmiş. Sevdiklerini sanıyorlar.
Kaçarak uzaklaşmak lazım
Kişilikleri oturmamış
Psikolojisi bozuk onlar
Onlar hakkinda dusunmeyi bu gun braktım
Ne yaptıklarını bilmiyorlar 😊
Bazen sever bazen nefret eder..
İnsandir bu..
ne istediklerini bilmiyorlar
Bir şey düşünmüyorum :D
Gereksiz İnsanlar
uyuz olduğum insan tipi de bu işte mk :D
senin falında ne çıktı
Onlarda yaptıklarını bilmiyor.
Yoruyorlar...
Rol yapıyorlar
Ben de oyleyim
Bazen ben de oyle maleseff
Sevmem öylelerini
Yorucu insanlar
cahil olduklarını
Bisi dusunmem
Boş insanlar bence
cahillerr
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar