• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevgilin yok mu sorularından gerçekten bunaldım. Millette ne bu takıntı, haksız mıyım?

Üstadınİzinden
Üstadınİzinden Takip Et
Xper 3 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor

kız arkadaşım yok diye kendimi mi yırtayım adamlar onu istiyor heralde eıfhefkf

Sevgilin yok mu sorularından gerçekten bunaldım. Millette ne bu takıntı, haksız mıyım?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sevgili yapana kadar sevgilin yok mu derler evlenene kadar evlenmiyor musun derler evlenirsin bu sefer çocuk ne zaman derler
    Derlerr de derler... İnsanlar susmaz

2
    1 Yorumla
    • Üstadınİzinden
      Üstadınİzinden
      +1 yıl

aynen çok iyi noktaya parmak bastın harbi hep söylenir bu insanlar

Yorumla

En İyi Cevaplar

• lgbttranserkekk
    lgbttranserkekk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 83%
    +1 yıl

Ya boş ver herkesin illa sevgilisi olmak zorunda mı takıyorsun insanları boş ver nederlerse desinler bu insanları takmayın bu kadar benim sevgilim varda noluyo hergun kız bana trip atıyor dünden beri benle konuşmuyor kız küstü bana

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

1

Cevap

• iyikadınkaraborsa
    iyikadınkaraborsa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 88%
    +1 yıl

Hayatına anlam katan biri yoksa yalnızlık şerbettir.

1
    1 Yorumla
    • Üstadınİzinden
      Üstadınİzinden
      +1 yıl

abla hayatını yalnız yaşamayı seviyorsa haz alıyorsa ne olacak?

Yorumla
  • plzweed
    plzweed Takip Et
    Xper 6 Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl

Çok var sende yoksa vereyim de

1
    33 Yorumla
    • Üstadınİzinden
      Üstadınİzinden
      +1 yıl

fhejkfehkj

Yorumla
    • plzweed
      plzweed
      +1 yıl

Ne yazıp sildin

Yorumla
    • plzweed
      plzweed
      +1 yıl

Ama o kurtardı ülkemizi

Yorumla
    • Üstadınİzinden
      Üstadınİzinden
      +1 yıl

puhahha ilkokul yalanlarıyla kaldıysan bu beni bağlamaz

Yorumla
    • plzweed
      plzweed
      +1 yıl

Kim kurtardı?

Yorumla
    • Üstadınİzinden
      Üstadınİzinden
      +1 yıl

Türk milleti kendi kendini kurtardı

madem m kemal kurtardı neden ingilizin yazısını, batının şapkasını. isveçin kanununu aldı
      ingilizin yıkmak istediği saltanatı ve hilafeti bizzat yıktı

ulan vatanı memleketi kurtarmak iddiasında olan biri bunları yapar mı bu ne tezatlık

Yorumla
    • plzweed
      plzweed
      +1 yıl

Modernleştik knk

Yorumla
    • Üstadınİzinden
      Üstadınİzinden
      +1 yıl

modernizm batının seni köle yapmak için kullandıgı bir tabir

sahi modernizm denince sen ne anlıyorsun bir kaç misal vermeye muktedir misin?

Yorumla
    • plzweed
      plzweed
      +1 yıl

Şapka kanunu, seçme seçilme hakkı vs

Yorumla
    • Üstadınİzinden
      Üstadınİzinden
      +1 yıl

batıyı esas alarak modernleştik diyorsan

Saltanat-ı Al-i Osmanın yıkılmasını şiddetle isteyen ve sana cumhuriyet fikrini aşılayan İngilizler şu an hala Krallık ile yönetilmekte

ingiliz babasının hayrına mı cumhuriyetçiliği körükledi de saltanatı kötüledi

Yorumla
    • plzweed
      plzweed
      +1 yıl

Hea

Yorumla
    • Üstadınİzinden
      Üstadınİzinden
      +1 yıl

yani batı ile aynı giyindin diye sen modernsin öyle mi
      medeniyet ve uygarlık batının giyimini almakla veyahut batının demografik yapısına uygun kanunları Türklere tatbik etmek olmaz

medeniyet ve uygarlık ancak fikri ve ilmi gelişmelerin kendi kültür pencerenden yorumlayarak kendine ve memleketine katmaktır

Türkiyeye batının ahlaksızlıgı, yolsuzlugu, açık saçık kadın kültürü, giyim ve yaşam tarzı getirildi bunlar Türkiyeyi büyük ülke falan yapmaz

Türkiye eğer m kemal devrinde bunlar yerine milletin hayatını cebren değiştirmek yerine bilimi ve teknik gelişmeleri getirseydi bugün memleket farklı bir surette olacaktı

öyle ki Einstein ve Planckın öncülüğünde Fizik dünyası çalkalanıyor lakin M Kemal bunları almak yerine kendi heykelini diktirmek, inkılapları cebren Türk milletine dayatmakla mesgul

ne oldu inkılaplar geldide sen avrupa ile medeniyette yarışacak hale mi geldin hyr

90 yıldır aynı kerhane

Yorumla
    • plzweed
      plzweed
      +1 yıl

Evet çıplak geziyorum ben

Yorumla
    • Üstadınİzinden
      Üstadınİzinden
      +1 yıl

benim derdim ne sen ne anlıyorsun neyse selametle..

Yorumla
    • ejderhanefesii
      ejderhanefesii
      +1 yıl

@Üstadınİzinden Tarihçi olarak tek bir yanıt vereyim onu da çok sevdiğim bir dostumun isteği üzerine veriyorum yoksa profilundeki deli herifi görünce tek bir yanıt dahi veresim gelmiyor. Batıdan alınan kanunlar acil olarak değişim gerektiği için bize ve kültürümüze en yakın olanı seçilmiş, model olarak benimsenip uygulamaya koyulmuş ve ardından da kendi kültürümüze göre değișiklikler yapılmıştır.

Yorumla
    • ejderhanefesii
      ejderhanefesii
      +1 yıl

@Üstadınİzinden Halifelik ve Saltanata gelirsek bizim insanımız diziden izlediğini Tarih sanarak konuşuyor. Halifelik dini bir makam değil siyasi bir makamdır. İslam dinine inananların bu makama inanıp saygı duymaları dinin emri değil kendilerinin rızasıdır. Halifelik makamının kaldırılma sebebi o dönem canı sıkılan hacının hocanın ben Halifeyim, peygamberim diyip ortaya atılması ve mevcut halifenin padișah gibi davranıp el altından cumhuriyet düzenine karşı hazırlık içinde olmasıdır.
      Saltanat ise babadan oğula geçen, koca bir devletin ya da milletin kaderinin bir sülaleye bırakıldığı sistemdir. Bu sistem yüzünden kardeşler birbirine düşman yetişir ve tahta geçmek için devletin bekâsını düşünmeyecek davranıșlarda bulunurlardı. Zorluk çeken ise gariban millet olurdu. Șuan devlet seni tanıyor, yöneticini seçme imkanı tanıyorsa bunun için sevinmelisin șikayet etmen mantıksız. Saltanat olsa 5 yaşında tahta geçen çocuğun elini ayağını öpüp huzurunda ona kutsalmıș gibi davranmak zorunda kalacaktın ve o çocuğun tek vasfı o sülalenin içinde olması. Böyle bir şeyi kabul ediyorsan bu kula kulluk etmektir. Size kullarım diye hitap eden bir padişah mı istersin yoksa Efendiler diyen bir devlet kurucusu mu? Tarafını sen seç

Yorumla
    • ejderhanefesii
      ejderhanefesii
      +1 yıl

@Üstadınİzinden Ve de Bahsettiğin İngilterede kraliyet sadece semboliktir siyasi yetkisi olmamakla birlikte ülke yönetiminde de kesinlikle söz sahibi değildir. İngiliz kraliyet ailesi bizim sülalemiz kutsaldır deyip devlete karşı mücadelede bulunmadığı için șuan bile koruma altındadır. Bizimkiler ise yaptıklarından dolayı sürgün edilmek zorunda kalınmıștır. Ayrıca Mustafa Kemal Atatürk döneminde bilime o kadar önem verilmiştir ki bunu inkar etmek gerçekten büyük saçmalık olur. Einstein bizzat Mustafa Kemal Atatürk'e mektuplar yazmış çeşitli bilim adamları ülkeye getirilmiștir. Șahsına ait kendisinin yazdığı geometre kitabı vardır. Eğitim kurumları ve fabrikalar kurdurmuștur. Türk dilinin ve Tarihinin anlaşılması için Türk dili ve Türk Tarihi kurumlarını bizzat kendisi kurdurmuștur. Șuan televizyon gavur icadidir diyen ve gördüğü yerde taşla televizyonlara saldıran İsmailağa cemaati lideri Mahmut ile hocası Kadir Mısıroğlu zihniyetinde birisi olsan ikimiz de bu platformda bunlari tartișamazdık hatta soru başlığında kullandığın sevgili kelimesini kullanamazdın Mısıroğlu kafasıyla keşke yunan galip gelseydi diyip Cumhuriyet ve Muftafa Kemal Atatürk'ü kötülemek için elinden geleni yaparsan bu onun

Yorumla
    • ejderhanefesii
      ejderhanefesii
      +1 yıl

@Üstadınİzinden İzinden giden milyonlarca șehide ihanet ve hakarettir. Kadir Mısıroğlu kafasıyla keşke yunan galip gelseydi diyip Cumhuriyet ve Muftafa Kemal Atatürk'ü kötülemek için elinden geleni yaparsan bu onun yolundan gitmiş milyonlarca șehide ihanet ve hakarettir. O yunan daha galip gelmeden Osmanlı'nın kurucusu Osman Beyin mezarına kendi bayrağını dikmiş ve mezarı tekmeleyerek osman kalk biz geldik diyerek hakaret etmiştir. İzmir ve Egede yapılan katliamlar ise insanlık suçudur. Hamile kadınların karnını deșip canlı canlı yakacak, kadınlarımıza kızlarımıza herkesin içinde tecavüz edecen bu așağılık insanların kazanmasını isteyen insan aşağılığın önde gidenidir. Madem başta Osmanlı olmak üzere ceddini çok seviyor ve sahip çıkıyorsun o zaman ondan kalan mirası ve milleti kurtarıp ayakta tutan insana saygı duy. Eğer o insan olmasa sen burada Osmanlı torunuyum diye gezemezdin. Ayrıca son bir ekleme yapayım Mustafa Kemal Atatürk heykellerini diktirip saçma bir şekilde kimseden kendisine tapilmasini istememiștir. Hepsi sonradan gelişmiş ve Adnan Menderes döneminde Adnan menderes tarafından Mustafa Kemal Atatürk ve ailesini koruma kanunu çıkarılmıştır. Tarihi fesli bir deliden değil de daha düzgün kaynaklardan öğrenebilirsiniz. Kendiniz ve çevreniz için daha faydalı olur. Selametle 🙂

Yorumla
    • plzweed
      plzweed
      +1 yıl

@ejderhanefesii Hepsini okudum çok güzel açıklamışsınız da, bu adama karşı her zaman hepimiz haksızız

Yorumla
    • ejderhanefesii
      ejderhanefesii
      +1 yıl

@plzweed teşekkür ederim kardeşim. Umarım anlatabilmișimdir. Anlamak isteyen anlıyor ancak.

Yorumla
    • plzweed
      plzweed
      +1 yıl

@ejderhanefesii Anlatabildin de anlamak istemeyen de asla anlamaz ve bilenler haksız çıkar. Şimdi burada da yazamıyıorum polemik amaçlı olcak sdfsdf

Yorumla
    • Sefine-iBelagat
      Sefine-iBelagat
      +1 yıl

@ejderhanefesii bir basit cumhuriyet tarihçisinin Kadir Mısıroğluna deli demesinin bir ehemmiyeti yoktur ahlakın musait oldugu kadar iftira edebilirsin

Yorumla
    • Sefine-iBelagat
      Sefine-iBelagat
      +1 yıl

@ejderhanefesii m kemali tenkitten hesab incelemeye alınmış komikliğe bak neyse mevzu bu değil

m kemal 15 yıllık cumhur reisliğinde bir kere bile seçim yapmadı

Buna karşılık yav dönemi tek parti rejimidir. Bu noktada haklı olarak, “o halde neden Cumhuriyeti kurdu?” diye soracaksınız. Bu sualin cevabını yav yakın dostlarından Falih Rıfkı Atay’ın Cavid Bey’den naklettiği şu sözlerde görmek mümkündür:

“M. Kemal de, Ismet de, nihayet, Enver gibi birer askerdirler. Ankara iktidarı, ister istemez kafasının dikine giden bir ‘askerî dikta rejimi’ olacaktır. Cumhuriyet, işin iç yüzünü ‘maskelemekten’ başka bir şey değildir.”

Falih Rıfkı Atay, Çankaya, cild 2, Dünya Yayınları, İstanbul 1958, sayfa 327-328.

Yorumla
    • ejderhanefesii
      ejderhanefesii
      +1 yıl

@Sefine-iBelagat sizin basit bir vasıfsızın da söylediklerimi algılayamayıp daha basit bir sözde tarihçinin söylediklerini kabullenmesinin de benim ve toplum için bir ehemmiyeti yoktur. Vaktinizin ve cehaletinizin müsait olduğu kadar bu saçma yolda ilerleyebilirsin. ☺️

Yorumla
    • Sefine-iBelagat
      Sefine-iBelagat
      +1 yıl

@ejderhanefesii m kemal geometriyi bilime verdiği ehemmiyetten ötürü yazmadı

bugün Amerika Birleşik Devlet’lerin California’da San Diego’da bulununan en yüksek derecedeki Mason’ların sergilendiği “Valley of Tampa Scottish Rite” İskoç Rite müzesinde Mustafa Kemal’ın fotoğrafı bulunmakta ve fotoğrafının altında ki yazı ise şöyle;

Mustafa Kemal Ataturk (1881 – 1938)

Founder and First President of the Modern Turkish Republic National Hero a Master Mason

yazmaktadı falih rıfkı atayda kemal paşanın mason oldugunu söylüyor
      Başka bir delil ise, yav Atatürk’ün yakın dostlarından ve onun kalemşörlüğünü üstlenen Falih Rıfkı Atay’ın Bugün gazetesine manşet olan; “Evet, Atatürk bir masondu.” itirafıdır.

kaynak Bugün Gazetesi, 6 Eylül 1968

dah birçok delil var geomerti masonlar için önemli bir bilimdir

Yorumla
    • Sefine-iBelagat
      Sefine-iBelagat
      +1 yıl

@ejderhanefesii Üstadın deyimiyle sizler pirefesörsünüz.
      Toplum için ehemmiyeti yok dediğin adam m kemali rezil etti efendi.
      youtubeda tarih videoları toplamda 290 milyon kez seyredildi fikirler susturulamaz...

Yorumla
    • ejderhanefesii
      ejderhanefesii
      +1 yıl

@Sefine-iBelagat aman tanrımmm 😟 vatan hainleriii. Kılıcımı çektim șuan Lise geometri hocamın kellesini almaya gidiyorum. Masonlara ölümm!!! Kanıyla yere üç hilal çizip karşısında mehter marşı dinleyeceğim.

Yorumla
    • ejderhanefesii
      ejderhanefesii
      +1 yıl

@Sefine-iBelagat çok haklısınız saygıdeğer efendimiz. Size ve arap kardeșlerinize layık olamıyoruz. Bağışlayın bizi.

Yorumla
    • Sefine-iBelagat
      Sefine-iBelagat
      +1 yıl

@ejderhanefesii güya istihza ediyor çakma tarihçi hadi yol al şimdi

Yorumla
    • Sefine-iBelagat
      Sefine-iBelagat
      +1 yıl

@ejderhanefesii sen mesajlarını silde bir istigfar ve şehadet ile iman tazele

Yorumla
    • ejderhanefesii
      ejderhanefesii
      +1 yıl

@Sefine-iBelagat Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin ebedi Bașkomutanı olan Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde ve onun miras bıraktığı ülkede onun çizdiği yolda ilerliyorum ve bundan da 1 gün bile șikayet etmedim. Sokaktaki heykelinden de paradaki resminden de șikayetçi değilim. Sokaktaki ismini görünce bile mutluluk ve gurur duyarım. Sen ise heykelini görünce nefret ettiğin halde bakmak zorundasın. Üzerinde fotoğrafı olan parayı kullanmaya mecbursun sevmeye sevmeye. Sokakta ismini duysan nefret dolar için ama onu duymaya devam edersin İstemeye istemeye. Ben gayet mutlu bir şekilde yaşarım ama sen sevmediğin, nefret ettiğin halde mecburiyetten ve acizlikten sığıntı gibi burada yașayıp kuduz k*pek gibi ağzından köpükler saçarak h*vlamaya devam edersin ama elinden bir şey gelmez. Sizin gibilerden zerre korkumuz yok ve biliriz ki h*vlayan kuduz k*pek ısırmaz. Az onurun varsa sığıntı gibi mecburiyetten acizlik içinde yașamaktansa ya terk et ya yașamına son ver. İnan ağzından köpükler saçarak h*vlaman hiç umurumda değil hatta kıçımla gülüyorum :). Șimdi sen yol al onursuz herif.

Yorumla
    • Üstadınİzinden
      Üstadınİzinden
      +1 yıl

@ejderhanefesii aynen bro

Yorumla
    • Üstadınİzinden
      Üstadınİzinden
      +1 yıl

@ejderhanefesii m kemali yıktık

Yorumla
  • SluttyGirl
    SluttyGirl Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Harbi sanane aw Sanki benim sevgilimin olup olmaması ona bir şey katacak da

2
    1 Yorumla
    • Üstadınİzinden
      Üstadınİzinden
      +1 yıl

dfjjgwhdgw rahat duramaz içinde kalmasın söyleyecek illa

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

sevgilin yok mu

0
    1 Yorumla
    • Üstadınİzinden
      Üstadınİzinden
      +1 yıl

yok abla

Yorumla
  • Garipbiri8
    Garipbiri8 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Çok haklısın

0
    1 Yorumla
    • Üstadınİzinden
      Üstadınİzinden
      +1 yıl

saol abla gınaga geldi o sorulardan bende içimi dökeyim dedim

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilin yok mu sorularından gerçekten bunaldım. Millette ne bu takıntı, haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ezik durduğum için mi milletin çarpası geliyor? 5 cevap verildi
Hadi bana soru sorun canım sıkıldı öyle saçmalıyorum falan? 8 cevap verildi
Asiri alınganim iliskilerde herseyden sorun cikariyorum neden sizce? 5 cevap verildi
Insanlarin arkasindan konusmaya alistim, napicam? 4 cevap verildi
Esim çok sorumsuz napicam? 10 cevap verildi
Laf dalasinda üstüme yok gibi geliyor siz de böyle misiniz? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Birinin en mutlu anını mahvedecek olsanız, kimin o mutlu anını mahvederdiniz?
  • Saçma sapan giyindiğin oldu mu tahmin edeyim mi?
  • Günaydın beyler bayanlar, nasıl uyandınız?
  • Harika bir pazar rutini:)) Manzara, çiçekler ve huzur. 🌸👟 Siz bugün pazarın keyfini nerede çıkarıyorsunuz?
  • Günaydın mutlu pazarlar 🥰 babanızın babalar gününü kutladınız mı?
  • Hayalinizde onu çok istiyorum dediğiniz bir şey var mı?
  • Seni kim hizaya getirir?
  • Pazar sabahı kahveleri, içildi mi?
  • Spor rutinlerinize sadık kalıyor musunuz?
  • Bu aralar size iyi gelecek o oyun hangisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨