Güncellemeler
+1 yıl
Dayanamayıp engelledi. 3 kelimeden ibaret kelime dağarcığı olan beyinsizlerle uğraşırsınız siz de egolu olursunuz zira bunlar zeka olarak çok alçakta olan insanlar. Not: egoluyum diye de mecaz anlam olarak kullandım. Not düşmeme gerek olması da beyinsizlerle tartistigimin kanıtıdır.
Güncellemeler
+1 yıl
Haa bir de ergen vardı onu unuttum. Sana müjdeler olsun, kelime dagarcigin 4 kelimelikmis 3 değil. Geri zkali değil, o bir dahiymis.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende öyleyim
Ve buna cüret edenlerin geri zkli olduğunu düşünüyorum
Bende öyleyim ama hakedene yapiyorum bro ayrıca egolular sert kayaya carpmamis belli
Ben de hak edene yapıyorum diyorum ya benimle alay etmeye çalışanlar
Öyle zaten ağa durup duruken neden insanlara bulasayim. Mala baksana hasat ettim laflarimla kelime dagarcigi 4 kelimeyi sigdirabiliyor. Az kalsın beni lincleyecektin
O zaman kralsin devam gömmeye kralll
O tipler kendilerini hiç zorda bulmamış etrafındaki garibanları ezen ama sert kayaya çarpınca kuduran tipler kral yani el yumruğunu yemeye alınacaklar
Dalmış gitmişim ve babamın hastaligini düşünüyorum adam milletin ortasında bana bağırarak günaydın diyor.
Allah şifa versin kral neyi var dayimin
Eyvallah reis. Bacağı gitti trafik kazasında yani çok kötü olduğu için paramparça, kullanıyor ama ağrıdan duramiyor, zor yürüyor.
Allah yardim etsin kral vallaha çok üzüldüm Rabbım şifasını versin çaresi yokmu be kral
Değilim
Yoksa diğerlerinden misin
Diğerleri kimler oluyor
Yani sürekli konuşan ve insanları assagilamaya çalışan insanlar
Hayır, onlardan da değilim
Bence insanlar aşağılamaya çalışan o kişi sensin
Hayır, değilim
En azından amacım onları aşağılamak değil
Sana demedim canım
İsim belirtseydin anlayabilirdim, ama sorun yok yanlış alarm
Ego ego ego ego
Yani altında aslında hiçbir şey yok mu
Sana haddini bildiren çıkmamış. Bununla avunulmaz , senin ne kadar gecimsiz ve patavatsız oldugun icin seviyene inmemişler, buyur gek dalaş bana küfür etmede dayana bilecekmisin
Haddimi bildiren çıkmamış mi? Sen okuduğunda ne anlıyorsun?
Bana egolu diyene bak bana salaş diyor mk harbiden kronik
Ben okuduğumu anlıyorumda senin anlama problemlerin var sanırım, hekes okuduğunu anlamaz üzülme, yazdıklarımı yaz öyle anla canim
Mk lafi cikti bile embesil:))
Bomboş, egolu birisin. Muhtemelen o boş konuşan ve yerin dibinde yaşamını sürdüren beyinsizlerden biri olduğun için ve ben de o karı gomdugumu güzel ve mutlu bir şekilde anlattığım için sana iyi batti
Evet camın lafı çıktı. Senden ne farkım var şimdi? Bana dalaş diyen birisinden görgü mu öğreneceğim? Çok zekisin yerden düşünen bir beyine göre
Kariyer olarak cok iyi yerlerde, izmirin göbeğinde yasayan her insan ile rahat gecinen birisiyim, tutmadi tahminin. Bana batmadıda bakalim laf dalasinda ne kadar iyisin gormek istedim.
Ahhh ahh beyi göc halinde senin güzelim:))
Aynen her insanla rahat geciniyorsun kronik vaka
Bu mu yani beynim hoc halinde😂 en azından seninkinden yukarıda bir yerlerde
Böylemi kacip gidiyorlar karşından, buyuk ihtimal anaokulu cocuklari ile konuşuyorsun
Hem diyor mk lafı çıktı hem de embesil diyor bu mal mk
Bak bir daha çıktı
Kesin yukarda o kadar yukar ki benim beynim senin kini göremiyorum bile , asagiya bakamıyorum üzgünüm
Konuşmayı bile bilmiyorsun sadece tek bir basit cümle kuruyorsun ve bana ana okulu çocuklarıyla mi konusiyorsun diyorsun? Evet şu an öyle ama genelde değil çocuk.
Embesil bir beyin rahatsızlığınin tıptaki karşılığıdır, senin ettigin mk lafinida sen acikla
Çocuklar için uygun olmayan bir laf canım
Konuşmamı nerden duydun embesil, yazmadan mi
Ben seni kucumsedigim icin canim dedigimi ile anlamaycak kdar homofobik bir arkadaşsın
Cümle kuramiyorsun ve bana benim anlamadığım soyluyorsun ha
Evet duydum kardeşim evet bak anlamayan sensin
Yazdigim cumleleri oku anla sonra yaz bana
Ben girerek duyuyorum
Görerek
Neyse yeter acıdım
Lutfen kardesim deme, embesil bir kardesim olamaz 🤦♂️
Hem embesil hem ergensin sen
Senin şu an onlar gibi ortamı terk etmen gerekirdi ama rezil olduğunun bile farkına varmayacak kadar aptalsın. Aynen embesil benim ve açıkladığım anlamla kullandığın nick çok uyuşuyor, yoksa karstirdin mi? Kendine mi diyecektin?
Muhtemelen karıştırdın, rezil olduğunu bile anlayamayan biri sonuçta ne bekliyorsun
Hahaha çocukların yaptigi celikayna ve kendi kendine kazadigini ima eden bir tip Bak iste bu tip ego
Haha embesil canım
Tamam aynen 😂
Aynen çelik ayna. Sadece bir kelime söyledin diye mi kazandın? Hadi öyle olsun bir daha de embesil diye çocuğum😂
Aynen aynen embesil😀
Ne kadar iyiymissin gerçekten. Homofobigim, embesilim, egoluyum. Yaptığın tek şey bu, zekan bu kadar mı? Sen olsun sen busun. Ben ne ogoluyum, ne embesilim, ne de homofobigim. Ancak oturduğun yerden uydurup bana söylediğin ve ezberleyip önüne geçene bunları söyleyip çok zekice tartışma yeteneği olduğunu iddia eden birisin.
3 kelimeden ibaret dagarcigin
Kanka boş ver la şunu ben şunu taş die kiccimi silmem
Ya bir gün sert kayaya çarparsa o zaman görür ebesininki ajsjsj
Pardon Bi dakika sen şu insanları aşağılayan takımları gomuyorsun sanırım eğer öyle ise helal olsun gardasim
Kronik birader noldu sana batan ne oldu