Esim çok sorumsuz napicam?

8 buçuk aylık hamileyim hala ise gidio geliyorum bide evde ev işleriyle tek başına ilgileniyorum eşim bir çorabını yerden kaldirmaktan aciz bide iyice ağırlaştı hareketlerim , şu an doğuma hazırlık adına bana ev işlerinde yardım etmesi gerektiğini onunla görüştüm ailemle gorusmuyorum benim tarafımdan baba yardim edecek kimse yok doğum şimdi olsa eve ziyarete gelenlere rezil olucam resmen ama kocam bir işin ucundan tutmayı bosverin bugün arkadaşıyla dışarı çıkacakmış ki bugün bana söz vermişti yardım edeceğine dair şimdide bana mesaj atıyor akşam yenegindeb sonra dışarı cikicam arkadaşımla 3 -4 saat dedi yani bugün eve gel yemeğimi yap sofrayı kur kaldır ben dışarı cikicam diyor zaten karnım burnumda afedersiniz nefesimi tutsam doğacak zaten bir işin ucundan tuttuğu yok elaleme rezil olucaz gelen giden evi temiz görmek ister tabiiki halilarimizi yikatalim dedm 5 aydır beni oyalıyor bahçemizi otlar bastı temizletelim diyorum 6 aydır da onun için oyalıyor maddi bişey beklemiyorum sadece manevi olarak bişey yapsın inanın yediği tabağı bile kaldırmıyor artk tepkimi koyup ya yardım et ya da defol git annenin evine demek istiyorum çünkü artık çok yoruluyorum napicam tavsiye verin lutfeb
Esim çok sorumsuz napicam?