Ezik durduğum için mi milletin çarpası geliyor?

Ya sürekli millet omuz atıyor bıktım ya mesela okulun ilk günü hiçç hiçç tanımadığım bir kız ben o zamanlar daha zayıfım, boyum falan tıfıl birşeydim 9. Sınıfta ne olabilir ki kız geldi şaaakk diye omuz attı yakın arkadaşımla kol kolaylık oda bende sarsıldım en son yerde omuz kemiklerimi arıyordum bu arada bilerek yaptı göz çevirip gitti (göz çevirmelerde çok ya aaa ay niye öyle göz çeviriyorlar sürekli bilmiyorum tanıamdığım insanlar bile uyuz musunuz nesiniz aaa bak yine sinirlendim) bugün kantinden 2 ekmek almış eve gidiyorken yani sınıfa iki tane oğlan vardı biri arkadaşını üstüme doğru ittirdi elimde ekmekle siper oldum ama ne fayda normalde omuzların çakışması gerekirken benim boyum kısa çocuğun boyda deve gibi olduğunu için çocuğun omzu benim yüzüme geldi fmgkvmkf Allah uzun ömür versin canım demişimdir herhalde onlarda özür dileyeceğine mutasyona uğramış maymun gibi gülüşüyorlardı neyse sınıfa giderken bir elim yanağımda diğer elimle ekmeğimi tuta tuta giderken bizim sınıftan bir çocuk buda podyumda yürüyor gibi dedi bana (ne podyumu kafam yamuldu diyemedim) sonra bizimkilere anlattım isim ver halledelim dediler (kendilerine hayırları yok üstelik miyopum göremedim ki tanımıyorum) niye milletin omuz atası geliyor ya ezik mi duruyorum dışarıdan.

Güncellemeler
+1 yıl
Allah uzun ömür versin niye diyim ya bela okudum bela yanlış olmuş orası ki canım niye diyim elin oğlanına
Ezik durduğum için mi milletin çarpası geliyor?