Heyoğğ KScanlar, Çikolatamdan ısırıp, çayımı yudumlarken sorayım dedim; diyelim ki sevgiliniz iki üç saattir ortada yok. Sordunuz cevap alamadınız, sizden bir şeyler gizliyor.
Sizden gizlisi saklısı olan biriyle ilişkiye devam eder misiniz?
Sizden gizlisi saklısı olan biriyle ilişkiye devam eder misiniz?
Net olmak, doğruyu , güzeli kovalamak hayat felsefesi olan biri olarak ben. Bunun bir kendimi bildim bileli devam ettiriyor olmam bana bir yarar sağlamı olsaydı , şu an gözlerine bütün kalbimle baktığım bir hayat arkadaşım herlade olurdu. maalesef ki genel diyemem ama çoğu insan ozellikle kadınlar gizli saklı ve gizemli erkekleri tercih meselesi yapıyor. Sonunda üzülen oluyor mu? Bir çok kez. Yinede huylu huyundan maalesef vazgeçmiyor. Tabi ki istisnai durumlar olmuyor mu illahaki. Kendi bildiğim doğrudan şaşamıyorum. Çünkü aksi durumda kendim olamam bu nedenle rahatsız olurum sevgi mutluluk aşk eşim olacak kişiye yansitamam.
Görseldeki olay ile ilgili durum farklı. Erkekler şiret bir kadınla evli daha doğrusu nikahtan sonra yüzünü gösteren iblisle evli ama 6284 ve adaletsiz nafaka, tazminat kanunları yüzünden boşanamıyor. Yani her evli erkek metres olarak kullanmak istemiyor kimseyi. Kadın boşanmak isterse anında boşanıyor. Ama erkek isterse 8-10 yıl sürüyor.3. dünya ülkelerine kaçan evli erkekler biliyorum. Biri arkadaşımdı. Sevgilisine ve bana veda etti üçümüzün olduğu bir kafede. Gürcistan üzerinden kaçacaktı.4 yıldır haber alamadık. Öldürüldü mü, öldü mü? Ancak karısı hala nafaka, tazminat, mal derdinde.
Hayır tabi ki böyle bir kişi ile ilişkime devam etmem. çünkü aşk demek sevmek ve güvenmek demektir. yani ben arkadaşlarım olduğunda bile çok çok özel şeyler dışında arkamdan bir şey saklamalarını istemezdim benimle ilgili yani. kaldı ki aşk ilişkisinde insan gözü kapalı güvenmelidir sevdiği kişiye. bu yüzden sürekli benden gizli saklısı olan bir kişiye zaten güvenemezdim ve güvenemeyeceğim için zaten sevemezdim ve dolaylı yoldan ilişkimi keserdim.
Gizledikleri tek şey başka biri olur.. senin yerini dolduran, senden daha iyi hissettiren başka biri.. bu durumdada ilişki diye bir şey kalmaz zaten ortada..
Edemem etmem ben başkasıyla beraber olduğunu düşündüğüm veya hissettiğim adamdan soğurum zaten en sevdiğim huyum bir süreden sonra insanları silebiliyorum hiç olmamışlar gibi.
Güven bir ilişkinin temel kuralıdır bu ilişki aşk içinde arkadaşlık içinde geçerli güven yoksa ne dostluk kalır nede ilişkin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Görseli gerçekten yaşadım😢5 ay uyutmuş beni, çok güzel bir aşk yaşattı ve sanırım ayrı yaşıyordu çünkü 24 saat arıyordu nerdeyse... Hayallerim yıkıldı, Allah kimseye yaşatmasın hala atlatamadım, inanamıyorum beni çok seviyordu çünkü!