Esmer olsun bakımlı olsun oturmasını kalkmasını konuşmasını iyi bilsin gerisi önemli değil 🙂
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
esmerle çok karışlık geliyor ya. Mesela teni beyaz saçları kaşları koyu renk siyah falan olan biri esmer mi oluyor? ama teni beyaz? ya da buğday tenli ama saçları açık renk kumral falan kaşlarıda açık baya o kumral mı oluyor :D neye göre bu
büyük ayaklı kız sevmem açıkçası. ama 36 ayak kadın için çok güzel hele hele topuklu ile beni çiğnerse :) biterim o olaya. topukluları çıkarmamalı asla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Minyon sarışın
Esmer olsun bakımlı olsun oturmasını kalkmasını konuşmasını iyi bilsin gerisi önemli değil 🙂
esmerle çok karışlık geliyor ya. Mesela teni beyaz saçları kaşları koyu renk siyah falan olan biri esmer mi oluyor? ama teni beyaz? ya da buğday tenli ama saçları açık renk kumral falan kaşlarıda açık baya o kumral mı oluyor :D neye göre bu
Esmer teni olan yani yüzü beyazsa o Esmer olmuyor zaten ama senn söylediklerin çorba gibi bir şey oldu 😃🙈
erkekler minyon sever. Uzun kadın sevene denk gelmedim. Uzunlarda kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor :D :D
aslında şöyle. Minyonlar uzun erkek istiyor. Hak veriyorum gerçekten. Ama uzun erkekte minyon istiyor. Sonra ben ve benim gibiler arada kalıyor :D
Kendi tipimizi kendimiz belirleyemiyor muyuz 😁 minyon kumral demek isterdim
minyon boyu kaç mesela bide senin kaç
Minyon dediğim 1.55 falan ya hani aşırı kısa değil ben 1.75 boyundayım ama değilse de boyuma yakın olsun isterim 1.70-1.75 kız da kötü değil 😁
Senin boyun kaç
erkekler neden hep kendinden kısa kız isityor mesela 180 boyundan bir kızla veya 185 boyunda olan bir kızla sevgili olmak istemezmisin
İsterdim valla ya sen bizim boy takıntımıza bakma sevgili bulsak bir saniye bile boyuna bakmayız boşta olduğumuz için şöyle böyle olsun diyoruz
Ben gibi 165 ince belli bembeyaz kumral sarışın küçük burunlu küçük ağızlı dolgun dudaklı kadınlar var ya meleklerin de üstünde
160-165 arası boyu kilosu uyumlu olsun yeter ona doyamam işte.
erkeklerin 36 numara ayak takıntısı gerçek mi ya
büyük ayaklı kız sevmem açıkçası. ama 36 ayak kadın için çok güzel hele hele topuklu ile beni çiğnerse :) biterim o olaya. topukluları çıkarmamalı asla
Tip önemli abi
150 Esmer Balık Etli
kendi tipimi kendim oluştururum diyorsun :D
Yani Harbiden Böyle Kızlar Hani Esmeride boş ver de Kısa Kızlar Beni Çekiyor 😂
ya nedir bu minyon takıntısı biz 170 olanlar kapalım :D şaka bir yana senin boyun kaç mesela
177
Orta boylu, kumral ve balık etli.
minyon sariiii
hapsi gayet ideal
Sen hangisisin😀
170 kumral :D ben seçeneklerde yokum hahahahahaha
Sana foto atacam😀