Güzellik & Bakım Hangi kadın daha çekici sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hangi kadın daha çekici? Barbara Katya Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi kadın daha çekici sizce? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Berkan63 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Ulaaan Katya'yı tanımıyordum. Buradan bir kızı Katya sanmıştın. ALLAH seni sahibine bağışlasın dedim. Hiç bozuntuya bile vermedi sağol canım dedi zalim🤦♂️😅Katya harika bir kadın yaaa 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Barbara nin yüzü acayip çocuksu ve oksamalik...Hoş kadınLakin basenleri çok belirgin ve kalçasi büyükSevmiyorum böylesini.. 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 439 cevap paylaştı. a seçeneği fakat sadece benzerlik olduğu için aşık olduğum kadına 1 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 811 cevap paylaştı. Barbara ile kıyaslanamayacak kişiler 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Barbara 0 0 Yorumla
cookie1 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Cllaudia Salas 1 2 Yorumla ЕlDorado +1 yıl Claudia Salas cidden +839383 Yorumla cookie1 +1 yıl 🔥🔥♥️ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sen ikisinden de daha çekicisin <3 0 5 Yorumla Berkan63 +1 yıl Yürü bee heyytt 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Berkan63 belki düşer knk Yorumla Berkan63 +1 yıl Ulan sesli güldüm. Bunu yazdin unut😅😅🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Berkan63 öyle deme be knk umut kesmem hiç bir zaman Yorumla Berkan63 +1 yıl Hadi hayırlısı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ulaaan Katya'yı tanımıyordum. Buradan bir kızı Katya sanmıştın. ALLAH seni sahibine bağışlasın dedim. Hiç bozuntuya bile vermedi sağol canım dedi zalim🤦♂️😅
Katya harika bir kadın yaaa
Erkekler:
https://youtu.be/gVTyo7vtvs8Barbara nin yüzü acayip çocuksu ve oksamalik...
Hoş kadın
Lakin basenleri çok belirgin ve kalçasi büyük
Sevmiyorum böylesini..
a seçeneği fakat sadece benzerlik olduğu için aşık olduğum kadına
Katya yı her gördügümde düşüyorum. 😑
Katya daha hoş geldi gözüme
Barbara ile kıyaslanamayacak kişiler
Orjinal kizil cok guzel degil mi
Barbara
Cllaudia Salas
Claudia Salas cidden +839383
🔥🔥♥️