Sevval sam
Asena erkin
Yay burcu: Hande erçel
Mila jovovich
Ece cesmioglu
Çekiciliğin burçla alakası yoktur, çekici insan çekicidir. Kişiliğin ve davranışlarında burç ile alakası yok tamamen karakter ile alakalı bir insan kendini nasıl yetiştirmiş ise eğitim düzeyi vs karşısındaki kişi ile anlaşma ve davranışları aldığı eğitim ve kendi karakteri ile alakalı burç ile alakalı olsaydı anlaşabilen taraflar beraber olur kimse ayrılmazdı (.)
Bence onemli olan kalp ama akrep kızları iyi sevdigini duydum ve guzel olurlar. Akrep sevgilim olsun isterim 😊😊
Yay kızları çekici değil mi?
Yay kızlarını bilmiyorum prk hakkinda detay Yorum yapmadim o yuzden ama guzeldir heralde kizlari 😂
akrep burcuyum ve söylediklerine göre en çekici ve seksi burcmus. Bilemiyorum ne kadar gerçek.
Ya evet bir cekicilik var bunu inkar etmiyorum ayrıca baskın bir karaktersiniz lakin çevremde bu burcun kadınına çok sahit oldum ortaokulda iki tane lise de bir tane ve unide bir tane tanıdım evet bir cekicilik ve baskın karakter var yalan değil ama sinsi bencil en ufak birsey de kendini üstün gören bir burç. O yüzden gelemiyorum bu burca.
Maalesef bu ozelliklerimiz var. Ama dostlugumuz cok iyidir ya sahsen ben dostum olan birine bana cok kotu birsey yapmadığı surece kin tutmam. Ama karaktere gore de degisiyor
Ben açıkçası genel olarak bu burcun insaninin özelliklerini sevmiyorum.
Olabilir enerji meselesi. Bende koç oğlak ve boğa burclariyla anlasamam asla
Burçlara göre değil, genlere göre belirlenir görünüş. Burçlar yoğunlukla duyguları etkiler.
Cevap
13Cevap
Burçlara gram inanmıyorum burçlara inanda boşun önde gidenidir. O kadar. Burçların gizli anlamları vardır. Kelime içinde kelime ve onlar bilinç altınızdan sizi işletir böylelikle iyi bilirsiniz ama altta alttan herşeyinizi bitirir fark etmezsiniz bilene.
Akrep kadınlarının gerçekten çekim gücü olduklarına inanıyorum. Fazla gizemliler bu beni heyecanlandırır. Ve gerçekten sadıktırlar. <3
SCORPİO :)
Yalnız scarlett johansson yay burcu..
Akrep
Aaah pardon ben onu akrep sanıyordum 22 kasimmis 😄
Anlamadim 22 kasım ışte yay burcu
Hm yalnız şimdi yeni burclar çıktı yılan burcu da çıkmış onlar hakkinda bilgin var mi
Hayır ne yay'ı 22 Kasım akrep burcu
22 kasımlar zaten akrep burcu
Hayır yay değil akrep
burçla alakası yok bunların saçma salak şeyler bunlar
Akrep kadını Çünkü sahiplenir kıskanır paylaşamaz
Yay da öyle
Esnek derken yani bunun için yayın gerçekten sevmesi gerek yoksa dedigin gibi ama kiskanirsa yani gerçekten sevdiğinde kiskancliktan deliye döner.
Yaylar sexy mi sence
Neden akrep dedin
Bende kiskanirim seversem
Yay kadını kiskanclikta akreple yarışır mı? Ya da burclardan en begendigin hangisi
Yay kesinlikle değil aslan akrep ve başak
Neden yay değil. Evet akreplerin bir cekiciligi var ama bence sinsiler
Akrep kadını herkes diyo bunu zaten :D :D
telefonu şarja koy isyan ediyo be
Şimdi taktim kanki
Burçla ilgisi yok çekiciliğin.
Hayir burcla ne alakasi var cozemedim😀
Akreplere genelde cekici diyorlar.
Niye sari bunlar? Siyah sacli beyaz kadin
Kızlar akrep erkekler yay seçmiş
Aynen: )
Bayan oylandığı için erkeğin dediği önemli o zaman
kova, koc, akrep
Yaylarda cekici sadece biraz fazla cocuksu
Tabikide terazi
Yengeç.
ikizler kadini 😂
C) Terazi Kadini
Hülya avsar da terazi
Oğlak kadını
Oğlanlar inatçı oluyor
Burçlara göre çekici olunmuyor.
al sana aslan ve koç ünlüleri ünlüleri yazdıklarına 10 basar :)
Yvonne Strahovski
Mila Kunis
Kate Beckinsale
Hayden Panettiere
Halle Berry
Charlize Theron
Jennifer Lopez
Rojda Demirer
Ekin Türkmen
Mine Tugay
Koç,
Keira Knightley